Στιγμές χαρές και συγκίνησης χάρισε σε χιλιάδες φιλάθλους ο τελικός του Κυπέλλου Coca-Cola

Μια εντυπωσιακή ποδοσφαιρική βραδιά, χάρισε σε χιλιάδες φιλάθλους ο τελικός Κυπέλλου Coca–Cola Α’ και Β’ Κατηγορίας με την Πάφο να σηκώνει το τρόπαιο μέσω πανηγυρισμών.

Το κύπελλο παρέδωσε στον αρχηγό της νικήτριας ομάδας, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο της ΚΟΠ Γιώργο Κούμα στην παρουσία της Chanel Marketing Manager της Coca-Cola Ζαφείρως Σταύρου.

ΚΥΠΕΛΛΟ1

Αυτή τη χρονιά στο πλαίσιο του τελικού του Κυπέλλου Coca–Cola, που πραγματοποιήθηκε στο Στάδιο ΓΣΠ, το αγαπημένο αναψυκτικό των γηπέδων και η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου, έστειλαν ξανά το σημαντικό μήνυμα της αποδοχής και της συμπερίληψης με το σύνθημα Ένα Γκολ για την Συμπερίληψη.

ΚΥΠΕΛΛΟ2

Γι’ αυτό και παιδιά από τον Παγκύπριο Σύνδεσμο για Άτομα με Αυτισμό, συνόδεψαν τους ποδοσφαιριστές των δυο ομάδων στο γήπεδο, δίνοντας το έναυσμα για την έναρξη του αγώνα.

Ένα ξεχωριστό ρυθμό στον τελικό έδωσε φέτος η Έλενα Παπαπαναγιώτου, ξεσηκώνοντας με τις ερμηνείες της το φίλαθλο κοινό, τόσο πριν την έναρξη του αγώνα όσο και κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου.

ΚΥΠΕΛΛΟ3

Η Coca-Cola, ως ο διαχρονικός υποστηρικτής του θεσμού εδώ και 62 χρόνια, αποτελεί το κατεξοχήν ποδοσφαιρικό αναψυκτικό, έχοντας ταυτιστεί με τα μεγάλα ντέρμπι και τις ανεπανάληπτες στιγμές, που μόνο το ποδόσφαιρο μπορεί να προσφέρει.

ΚΥΠΕΛΛΟ4

Σχετικά με τη Coca-Cola HBC Cyprus

Εστιασμένη στην ανάπτυξη, η Coca-Cola HBC Κύπρου είναι μια εταιρεία καταναλωτικών αγαθών μέλος του Ομίλου Coca-Cola HBC και στρατηγικός συνεργάτης της The Coca-Cola Company. Μέσω των εγκαταστάσεών της στην Κύπρο, οι οποίες περιλαμβάνουν τρεις γραμμές παραγωγής, δύο μονάδες διανομής και πέντε γραφεία πωλήσεων, διανέμει και εμπορεύεται τα προϊόντα της The Coca-Cola Company (Coca-Cola, Coca – Cola Light, Coca – Cola Zero, Fanta, Sprite, FuzeTea, Powerade, τα mixers Schweppes και τις κάψουλες Costa Coffee), καθώς και τα δικά της προϊόντα, που περιλαμβάνουν τους χυμούς, το φρέσκο ​​γάλα ΛΑΝΙΤΗΣ αλλά και το φυσικό μεταλλικό νερό ΚΥΚΚΟΣ. Επίσης, διανέμει το φυσικό μεταλλικό νερό ΑΥΡΑ, και τα ενεργειακά ποτά Monster.

Το χαρτοφυλάκιο της είναι πιο διευρυμένο και πιο πλήρες από ποτέ με την προσθήκη των premium mixers Three Cents, της μπύρας με τα προϊόντα της AB InBev με ορισμένα από τα πιο δημοφιλή σήματα μπύρας στον κόσμο, όπως Corona, Stella Artois, Bud, Leffe, Hoegaarden, Franziscaner, αλλά και την είσοδό της στην κατηγορία των αλκοολούχων ποτών με τη βότκα Finlandia.

Η διεύρυνση του χαρτοφυλακίου της, που καλύπτει τις ανάγκες των καταναλωτών όλο το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα, επιβεβαιώνει τη δέσμευσή της στην ανάπτυξη του HoReCa, μέσα από το εκτεταμένο δίκτυο διανομής της χτίζοντας βαθιές σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες της και τις εξαιρετικές δυνατότητες της εμπορικής της ομάδας.
Στόχος και σκοπός της Coca-Cola HBC Κύπρου να προσφέρει το πιο συναρπαστικό –και συνεχώς εξελισσόμενο- χαρτοφυλάκιο προϊόντων στην αγορά.

Μάθετε περισσότερα για την Coca-Cola HBC Kύπρου και ακολουθείστε την Coca-Cola HBC Κύπρου σε Facebook, Instagram και LinkedIn

Σχετικά με την The Coca-Cola Company:

Η Coca-Cola Company (NYSE: KO) είναι μία «total beverage company», προσφέροντας πάνω από 500 προϊόντα σε περισσότερες από 200 χώρες. Εκτός από τα προϊόντα της Coca-Cola, το χαρτοφυλάκιό μας περιλαμβάνει κάποιες από τις πιο σημαντικές σειρές ροφημάτων στον κόσμο, όπως το Adez με βάση τη σόγια, το πράσινο τσάι Ayataka, το νερό Dasani, οι χυμοί και τα νέκταρ Dell Valle, η Fanta, ο καφές Georgia, η Gold Peak σειρά τσαγιού και καφέ, το Honest Tea, οι χυμοί και τα smoothies Innocent, οι χυμοί Minute Maid, τα αθλητικά ροφήματα Powerade, οι χυμοί Simply, το Smartwater, η Sprite, το Vitamin Water και το νερό καρύδας ZICO. Αναδιαμορφώνουμε συνεχώς το χαρτοφυλάκιο μας, μειώνοντας τη ζάχαρη στα ροφήματά μας και παρουσιάζοντας νέα, καινοτόμα προϊόντα στην αγορά. Προσπαθούμε επίσης να μειώσουμε το περιβαλλοντικό μας αποτύπωμα, αναπληρώνοντας την ποσότητα νερού που χρησιμοποιούμε στα ροφήματά μας και προωθώντας την ανακύκλωση. Σε συνεργασία με τους εμφιαλωτές μας, απασχολούμε πάνω από 700.000 ανθρώπους, ενισχύοντας την τοπική οικονομία στις κοινωνίες που δραστηριοποιούμαστε, παγκοσμίως.

Η Coca-Cola Hellas είναι θυγατρική εταιρεία της The Coca-Cola Company με ευθύνη για την Ελλάδα, την Κύπρο και τη Μάλτα. Δραστηριοποιείται στον χώρο της παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών αναφορικά με τη χάραξη της στρατηγικής marketing, την προώθηση, την έρευνα αγοράς, τη διαφήμιση και την προστασία της φήμης των προϊόντων της The Coca-Cola Company. Παρέχει επίσης τεχνογνωσία και συμβουλευτικές υπηρεσίες σε θέματα προϊοντικής επικοινωνίας, καθώς και υπηρεσίες για τη διασφάλιση των ποιοτικών ελέγχων των προϊόντων. Στην Κύπρο, εμφιαλωτής της The Coca-Cola Company είναι η Coca-Cola HBC Cyprus που μαζί με την Coca-Cola Hellas, αποτελούν το Σύστημα της Coca-Cola στην Κύπρο.

Μάθετε περισσότερα για το ταξίδι της Coca-Cola στο www.coca-colacompany.com και ακολουθείστε μας στο Twitter, Instagram, Facebook και LinkedIn.

Δειτε Επισης

Daniele Quercia: O κορυφαίος ειδικός της Nokia Bell Labs στο CITEA Digital Cyprus 2024
Στο GOLD Ιουνίου: Η ανάπτυξη της Λεμεσού σε ένα δυναμικό τεχνολογικό και επιχειρηματικό κέντρο
Διάκριση Πανεπιστημίου Frederick στα Times Higher Education Impact Rankings
Σχέδιο χορηγιών για σύστημα περιβαλλοντικής διαχείρισης
Αντίστροφη μέτρηση για το 7ο Παγκύπριο Συνέδριο Γάλακτος, Γεωργίας και Κτηνοτροφίας
Invest Cyprus: Ενδυναμώνει διεθνείς συνεργασίες μέσω του The Marketing and Partnerships Academy
Ο πρώτος φοιτητής που στέλνει ο ΣΔΕΚ στα Cannes Lions
Η TheSoul Publishing αναδεικνύει τις κυπριακές εταιρείες στο παγκόσμιο-Δημιουργεί startup επικοινωνίας
SupportCY και Husqvarna ένωσαν δυνάμεις-Μια πολυεπίπεδη συνεργασία
Σταύρος Μαλάς: Κορυφαίο διεθνές ερευνητικό και εκπαιδευτικό ίδρυμα το ΙΚυ-Η τελετή αποφοίτησης