Διαμορφώνοντας τον δρόμο προς την κοινωνία του αύριο

Στον σύγχρονο κόσμο, η αναζήτηση της ενδυνάμωσης, της ποικιλομορφίας και της συμπερίληψης έχει αναδειχθεί ως βασικός πυλώνας προοδευτικών κοινωνιών και οργανισμών που βρίσκονται σε πορεία ανάπτυξης. Από τις αίθουσες συνεδριάσεων, στους διαδρόμους των εταιρειών, και στα κυβερνητικά τμήματα, η ανάγκη για αποδοχή της ποικιλομορφίας και προώθησης της συμπερίληψης είναι πιο έντονη από ποτέ.

Είναι πλέον ξεκάθαρο ότι η ενδυνάμωση ατόμων από όλες τις κοινωνικές ομάδες, η γιορτή της ποικιλομορφίας στην κάθε μορφή της και η καλλιέργεια συμπεριληπτικών περιβαλλόντων δεν είναι μόνο ηθικές υποχρεώσεις, αλλά απαραίτητες κινητήριες δυνάμεις επιτυχίας, ανάπτυξης και καινοτομίας.

Στο πλαίσιο του επερχόμενου Women Leaders’s Forum, που θα διεξαχθεί την Τρίτη 26 Μαρτίου στο Ξενοδοχείο Hilton Nicosia, συζήτηση πάνελ με τίτλο "Ενδυνάμωση, Ποικιλομορφία, Συμπερίληψη" θα φιλοξενηθεί στην κεντρική σκηνή, δείχνοντας το δρόμο προς ένα πιο ισότιμο, και συμπεριληπτικό περιβάλλον.

Με μια σειρά από διακεκριμένες ομιλήτριες, η συζήτηση υπόσχεται να εμβαθύνει στα κρίσιμα αυτά θέματα, με εισηγήσεις, στρατηγικές και καλές πρακτικές που θα εμπνεύσουν το κοινό. Η συζήτηση θα γίνει ανάμεσα στη Στέλλα Καμμίτση, Αντιπρόεδρο της BPW Cyprus, Λένα Παναγιώτου, Βοηθό Γενική Διευθύντρια της OEB και Μιχαέλλα Σάββα επικεφαλής του τομέα Wealth & Investment Services της Ελληνικής Τράπεζας. Περισσότερες συμμετέχουσες θα ανακοινωθούν προσεχώς.

Δηλώστε τη συμμετοχή σας

To Women Leaders’s Forum θα κάνει ένα επιχειρηματικό ταξίδι προς την κορυφή, με μια πλούσια θεματολογία. Δηλώστε συμμετοχή και παρακολουθήστε ομιλίες με κεντρικό άξονα την επιχειρηματικότητα, την επιτυχία και τη δύναμη της αλληλοστήριξης και συνεργασίας.

Ορισμένες από τις πιο επιτυχημένες γυναίκες καθώς και άνδρες-leaders των επιχειρήσεων θα συμμετάσχουν σε ενδιαφέρουσες συζητήσεις σχετικά με τα βασικά συστατικά, τόσο εξωτερικά όσο και εσωτερικά, που απαιτούνται για να διασφαλιστεί η επιτυχία σε ένα εργασιακό περιβάλλον με ποικιλομορφία και χωρίς αποκλεισμούς.

Το Φόρουμ θα συγκεντρώσει στελέχη και επαγγελματίες από διαφορετικές ειδικότητες από όλες τις βιομηχανίες και τους τομείς της οικονομίας, για να μοιραστούν τις ιδέες τους και το ταξίδι τους στην επιτυχία

Πιο συγκεκριμένα, απευθύνεται σε:

  • Γυναίκες και άνδρες επαγγελματίες με εμπειρία και εξειδίκευση σε διαφορετικούς κλάδους υπηρεσιών, συμπεριλαμβανομένων των ειδικών σε θέματα ανθρώπινου δυναμικού, μάρκετινγκ και δημοσίων σχέσεων
  • Επαγγελματίες και εμπειρογνώμονες οικονομίας, διευθυντές επιχειρήσεων και συμβούλους.
  • Ανώτερα διευθυντικά στελέχη, διευθυντές και επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται σε διάφορους τομείς της οικονομίας από τις επαγγελματικές και χρηματοοικονομικές υπηρεσίες, μέχρι τη ναυτιλία και το εμπόριο, την ακίνητη περιουσία, τη φιλοξενία, τα φαρμακευτικά προϊόντα, λιανικό εμπόριο και πολλοί άλλοι
  • CEO’s, CFO’s and C-level management κυπριακών εταιρειών
  • Ιδιοκτήτες επιχειρήσεων και επιχειρηματίες

Πληροφορίες

Για το πρόγραμμα του Συνεδρίου κάντε κλικ εδώ.

Για εγγραφές κάντε κλικ εδώ.

Πληροφορίες

Κύριος χορηγός: ECOMMBX

Χορηγοί (μέχρι σήμερα): C.A. Papaellinas Group, Energame, Hellenic Bank

Οργανωτής: ΙΜΗ

Με τη συνεργασία: BPW Cyprus

Χορηγοί Επικοινωνίας: CBN (Cyprus Business News), περιοδικό ΙΝ Βusiness, πόρταλ REPORTER, SUPER FM

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές, επικοινωνήστε με την ΙΜΗ:

Τηλέφωνο: 22505555 │ Φαξ: 22679820

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: events@imhbusiness.com

Ιστοσελίδα: www.imhbusiness.com

Δειτε Επισης

CNP Ασφαλιστική και Πυροσβεστική ενημέρωσαν το κοινό για πρόληψη και κατάσβεση πυρκαγιάς
Συναντήσεις Χατζημανώλη στην Κίνα με στελέχη ναυτιλιακών, ναυλομεσιτικών γραφείων και τραπεζών
Αφροδίτη Ψαρά και Γιώργος Ψαράς: Είναι μεγάλη μας τιμή που έχουμε ξεχωρίσει σε αυτόν τον τομέα (vid)
Επίσημη παρουσίαση του Δείκτη Χρηματοοικονομικής Ευημερίας
Professional Services: Η νέα γενιά καταθέτει οράματα, φιλοδοξίες και προβληματισμούς
Σοφία Βορκά: Αποτέλεσμα καθημερινής εργασίας για μια βιώσιμη ζωή στο σπίτι η βράβευση της IKEA (vid)
Προς πώληση έργα του Sovereign Art Foundation Student Prize Cyprus 2024
Διάκριση Δήμου Αγλαντζιάς για το πρόγραμμα της Coca-Cola στην Κύπρο «Zero Drop-Aποστολή Νερό»
Ρένος Φωκάς: Τα καινοτόμα έργα είναι αυτά που έχουμε στόχο να διεκπεραιώσουμε (vid)
Ειρήνη Χριστοδούλου: Με τιμά ιδιαίτερα αυτό το βραβείο, θα συνεχίσουμε την σκληρή δουλειά (vid)