Δέκα εντολές για το σεξ και το λιανικό εμπόριο

Το λιανικό εμπόριο τροφίμων διανύει μια περίοδο έντονου μετασχηματισμού τόσο σε διεθνές επίπεδο όσο και στην Κύπρο. Πρωτοφανείς προκλήσεις όπως οι πληθωριστικές πιέσεις και η συνεχής άνοδος των τιμών, προκαλούν αλλαγές στην συμπεριφορά των καταναλωτών, ενώ η ανατρεπτική τεχνολογία και η προσπάθεια για βιωσιμότητα παρέχουν τόσο ευκαιρίες όσο και νέες απαιτήσεις στη λειτουργία και διαχείριση των επιχειρήσεων του τομέα.

Ο τομέας λιανικού εμπορίου στην Κύπρο είναι σε θέση να προσαρμοστεί, με ρυθμούς που θα ανταποκρίνονται στις προσδοκίες των καταναλωτών; Το αυξημένο κόστος της καινοτομίας, των πράσινων και κυκλικών πρακτικών θα μειώσει την ανταγωνιστικότητα σε δύσκολους οικονομικούς καιρούς; Πώς μπορεί να επιτευχθεί η μακροπρόθεσμη βιωσιμότητα και πώς μπορεί η χρηστή διακυβέρνηση να στηρίξει ένα επιτυχημένο μοντέλο ανάπτυξης;

Το Cyprus Grocery Retail Conference που παρουσιάζουν οι υπεραγορές Αλφαμέγα διοργανώνεται για 21η χρονιά με στόχο να παρουσιάσει τις τάσεις οι οποίες συμβάλλουν στην επιτυχή μετάβαση του τομέα στη νέα εποχή υπεύθυνης, βιώσιμης, πράσινης και ψηφιακής ανάπτυξης.

Με παγκοσμίου φήμης προσωπικότητες και ομιλητές από την Κύπρο και το εξωτερικό, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν εις βάθος για όλες τις πτυχές και τα απαραίτητα συστατικά για επιτυχή λειτουργία των δραστηριοτήτων τους.

H ομιλία από τον Ολύμπιο Τουμάζου ξεχωρίζει καθώς μέσα από μια άκρως ιδιαίτερη παρουσίαση θα προκαλέσει για άλλη μια φορά με τις ριζοσπαστικές του ιδέες και προσεγγίσεις.

Ο Εκτελεστικός Πρόεδρος της RAI Consultants Ltd θα μοιραστεί με το κοινό τις «Δέκα Εντολές για το Σεξ και το Λιανικό Εμπόριο». Από το νόμο του Μωυσή στον Κάμα Σούτρα και τις αποκαλύψεις του 2024 για το λιανεμπόριο, τριάντα χρόνια έρευνας για το λιανεμπόριο στην Κύπρο συνοψίζονται στις Δέκα Εντολές για μια υγιή σεξουαλική ζωή και επιτυχία στο Λιανικό Εμπόριο.

Πολύχρονη επαγγελματική πορεία

Ο Ολύμπιος Τουμάζου σπούδασε Οικονομικές Επιστήμες, με μεταπτυχιακές σπουδές στη Λογιστική και Χρηματοοικονομικά θέματα στο πανεπιστήμιο WLU του Καναδά. Είναι, επίσης, κάτοχος τίτλου MBA με ειδίκευση στο Μάρκετινγκ από το Πανεπιστήμιο του Leicester στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα με τη MEΜRB International και εξειδικεύτηκε στην πραγματοποίηση μελετών αγοράς στον Καταναλωτικό και Βιομηχανικό Τομέα. To 1988 εργοδοτήθηκε από την πολυεθνική εταιρεία Procter & Gamble στην Ελβετία και αργότερα στην Μέση Ανατολή, όπου διετέλεσε διευθυντής Μάρκετινγκ για όλες τις χώρες στην αραβική χερσόνησο.

Είναι ιδρυτικός μέτοχος της RAI Consultants Ltd, της οποίας είναι Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου από την ίδρυση της Εταιρείας το 1995. Επίσης διετέλεσε καθηγητής Μάρκετινγκ και Στρατηγικής στο πρόγραμμα MBA του Πανεπιστημίου Νεάπολης στην Πάφο. Ο Ολύμπιος Τουμάζου είναι ενεργό μέλος του οργανισμού ESOMAR (European Society of Opinion and Market Research) και είναι τακτικός ομιλητής σε συνέδρια Μάρκετινγκ και Στρατηγικής.

Το Συνέδριο

Δηλώστε συμμετοχή στην μεγαλύτερη σύναξη στελεχών που δραστηριοποιούνται μπροστά και πίσω από τα ράφια του λιανικού εμπορίου των FMCGs στην Κύπρο για να λάβετε ενεργά μέρος στη συναρπαστική αυτή συζήτηση για τις προκλήσεις και ευκαιρίες για το λιανικό εμπόριο στην Κύπρο στην διοργάνωση που θα πραματοποιηθεί την Τετάρτη, 3 Απριλίου 2024 στο Ξενοδοχείο Hilton Nicosia.

11α IN Business Grocery Retail Awards

Πέραν των παρουσιάσεων και συζητήσεων από διακεκριμένους επαγγελματίες του χώρου, το Συνέδριο θα φιλοξενήσει η τελετή απονομής των 11ων IN Business Grocery Retail Awards, κατά την οποία θα βραβευθούν τα FMCGs brands που διέπρεψαν στην Κύπρο την χρονιά που μας πέρασε βάσει κριτηρίων.

Ανάμεσα στα κριτήρια περιλαμβάνεται η αύξηση των πωλήσεων, αύξηση του μεριδίου αγοράς, νέες κατηγορίες προϊόντων, αυξημένη κερδοφορία για τους λιανοπωλητές και τους προμηθευτές και καινοτομία στο μάρκετινγκ και τη διαφήμιση.

Ποιους ενδιαφέρει

Το Συνέδριο απευθύνεται σε διευθύνοντες σύμβουλους, εμπορικούς διευθυντές, διευθυντές προμηθειών, brand managers και στελέχη από επιχειρήσεις που ασχολούνται με το χονδρικό και λιανικό εμπόριο προϊόντων ευρείας κατανάλωσης. Συγκεκριμένα, το περιεχόμενο καλύπτει τους τομείς ενδιαφέροντος στελεχών από:

  • Εμπορικές Εταιρείες: Παραγωγοί, Εισαγωγείς, Προμηθευτές Προϊόντων Ευρείας Κατανάλωσης (FMCGs)
  • Υπεραγορές
  • Αλυσίδες Διαρκούς Εξυπηρέτησης-Περίπτερα
  • Εταιρείες Logistics
  • Πολυκαταστήματα
  • Σύμβουλους Επιχειρήσεων
  • Εμπορικές Τράπεζες
  • Λογιστικά-Ελεγκτικά Γραφεία
  • Χρηματοοικονομικούς Οργανισμούς
  • Γραφεία Δημοσίων Σχέσεων & Διαφήμισης

Για πληροφορίες και εγγραφές πατήστε εδώ.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ

Οργανωτής: IMH
Κύριος Χορηγός: Υπεραγορές αλφαμέγα

Χορηγοί: Α/φοι Πέτρου Γαλακτοκομικά Προϊόντα Λτδ, Flexfin

Υποστηρικτές: Christoudias Logistics, JCC Payment Systems

Με τη στήριξη: Παγκύπριος Σύνδεσμος Λιανικού Εμπορίου, Παγκύπριος Σύνδεσμος Υπεραγορών, Σύνδεσμος Διαφημιζομένων Κύπρου, ECR Cyprus

Χορηγοί Επικοινωνίας: Alpha Κύπρου, περιοδικό IN Βusiness, πόρταλ REPORTER, Cyprus Business News (CBN), Super FM

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με την IMH:

Τηλέφωνο: 22505555 | Φαξ: 22679820

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: events@imhbusiness.com

Ιστοσελίδα: www.imhbusiness.com

Δειτε Επισης

Ολοκληρώθηκε ο 15ος Κυπριακός Διαγωνισμός Οίνου-Διαγωνίστηκαν 27 οινοποιεία
Ισραήλ: Ακυρώνει τη συμφωνία ελευθέρου εμπορίου με την Τουρκία
Φωνάζουν για απανωτές αυξήσεις στο χοιρινό οι υπεραγορές-Ζητούν παρέμβαση των θεσμών
Με μεγάλη επιτυχία η απογευματινή εκδήλωση της Gaggenau στη Λευκωσία (pics)
Άλκης Γαλατόπουλος: Πορεία πέραν των 60 ετών για την Novario-Tι είπε για την προσθήκη των προϊόντων Gaggenau
R. Ramalho: Τα προϊόντα Gaggenau προσφέρουν την εμπειρία της πολυτέλειας
Έρχεται νέα υπερσύγχρονη υπεραγορά Αλφαμέγα στο Παραλίμνι-Όλες οι πληροφορίες
Θέλουν να βάλουν πίεση σε ό,τι αφορά τον έλεγχο των τιμών στο λιανεμπόριο-Η πρόθεση της Βουλής
Κίνα: Άλμα 26,7% στις πωλήσεις επιβατικών οχημάτων στο τετράμηνο
Jumbo: Αυξημένες κατά περίπου 3% οι πωλήσεις των καταστημάτων στην Κύπρο το πρώτο τετράμηνο