Cybarco: Δυναμικά στο 2024 με νέες αναπτύξεις

Δυναμικά στο 2024 εισέρχεται η Cybarco Development, καθώς εντός της χρονιάς παραδίδει μεγάλα έργα, βάζει μπρος για καινούρια σε Λεμεσό και Λευκωσία, ενώ εφαρμόζει και νέες υπηρεσίες.

Αρχικά, όσον αφορά το Trilogy Limassol Seafront, σύντομα θα παραδοθούν οι δύο μπροστινοί πύργοι και η δημόσια πλατεία, έκτασης 6,850 τ.μ.

Σε σχέση με το τρίτο και τελευταίο κτήριο, το οποίο αποτελεί μέρος της δεύτερης φάσης της ανάπτυξης, το 2024 οι εργασίες για ολοκλήρωσή του συνεχίζονται κανονικά. Αξίζει να σημειωθεί ότι το 75% του τρίτου κτηρίου έχει ήδη πωληθεί.

1.width-800

Μιλώντας στο InBusinessNews, ο CEO της Cybarco Development, Μιχάλης Χατζηπαναγιώτου, ανέφερε ότι το Trilogy αποτελεί ένα ακόμη success story για την εταιρεία, καθώς αφορά μια νέα και ολοκληρωμένη κοινότητα, η οποία σήμερα βρίσκεται στα σκαριά και μετρά αντίστροφα για παράδοση.

Επίσης, λίαν συντόμως θα ξεκινήσει τις εργασίες της η νέα ομάδα έμπειρων επαγγελματιών που δημιουργήθηκε, για να διαχειρίζεται ενοικιάσεις, ακίνητα και κοινόχρηστους χώρους, προσφέροντας στους πελάτες υπηρεσίες πέντε αστέρων.

Ο κ. Χατζηπαναγιώτου σημείωσε ότι μετά τη μεγάλη επιτυχία των έργων της Cybarco Attikis Residences στη Λευκωσία και Thalassa Residences στη Λεμεσό, η εταιρεία έχει εξασφαλίσει γη σε προνομιούχες περιοχές των δύο πόλεων, στις οποίες θα ξεκινήσουν νέα έργα εντός της χρονιάς.

Τέλος, όσον το έργο Akamas Bay Villas της Cybarco στο Λατσί, κοντά στη χερσόνησο του Ακάμα, δύο ετοιμοπαράδοτες παραθαλάσσιες επαύλεις είναι διαθέσιμες για πώληση, ενώ ταυτόχρονα, η εταιρεία προχώρησε στην απόφαση για ανέγερση άλλων τεσσάρων παραθαλάσσιων επαύλεων.

Δειτε Επισης

Μοναδικές οικιστικές επιλογές σε όλη την Κύπρο από την Altamira Real Estate
Αυτοψία Βαφεάδη σε αναπτυξιακά έργα στην Πάφο-Οι διαφορές με την εταιρεία για τον δρόμο προς την Πόλη
Ρεκόρ στην αγορά κατοικίας-Το είδος και η αξία των διαμερισμάτων που προτιμώνται
Όμιλος Λεπτός: Η ιστορία από το 1960, τα έργα ορόσημα και οι δραστηριότητες σήμερα
Νέος κύκλος εκστρατειών Altamira: Διαμερίσματα και επαύλεις σε παραλιακές περιοχές
Βγάζει ξανά στην...αναφορά την Kition ο Χριστοδουλίδης-«Το κράτος δεν μπορεί να εκβιάζεται από οποιονδήποτε»
Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Εργολάβων Οικοδομών Κύπρου
Κτηματομεσίτες: Απαραίτητη η διόρθωση για διενέργεια γενικής εκτίμησης κάθε πέντε αντί κάθε τρία χρόνια
Όμιλος Domenica: Επιτυχής ολοκλήρωση του «Universal Residences»-Μια εξαιρετική εμπειρία διαβίωσης
Ask Wire: Οι 10 ακριβότερες πωλήσεις ακινήτων στην Κύπρο τον Μάρτιο