To CASHBACK της Ελληνικής Τράπεζας είναι παντού-Δείτε τα 365 σημεία παγκύπρια

Δεν υπάρχει περίπτωση οι πελάτες της Ελληνικής Τράπεζας να ξεμείνουν στιγμή από μετρητά. Εξυπακούεται ασφαλώς ότι δεν μιλάμε για τα ATMs, αλλά αναφερόμαστε στην υπηρεσία CASHBACK που κάνει τη ζωή μας πολύ εύκολη, καθώς λειτουργεί με τον πιο απλό και χρηστικό τρόπο.

Πώς;

Πας σε ένα κατάστημα για τα καθημερινά σου ψώνια, πληρώνεις στο ταμείο με κάρτα της Ελληνικής Τράπεζας και την ίδια στιγμή ζητάς CASHBACK και έτσι φεύγεις με μετρητά έως 100 ευρώ, χωρίς καμία απολύτως χρέωση.

Η υπηρεσία αυτή, αποτελεί αδιασφισβήτητα την απόλυτη λύση ιδιαίτερα τώρα το καλοκαίρι, βγάζοντάς μας από τον μπελά του να ψάχνεις ή και να περιμένεις στις ουρές κάτω από τον καυτό ήλιο για να κάνεις ανάληψη από ATM.

Το σημαντικότερο όμως από όλα είναι το γεγονός ότι η Ελληνική Τράπεζα παρέχει τη διευκόλυνση αυτή σε συνολικά 365 σημεία σε ολόκληρη την Κύπρο, από τη μια άκρη της χώρας μέχρι την άλλη.

Και για να σας προλάβουμε, και τα 365 σημεία βρίσκονται καταχωρημένα στο παρακάτω link, ώστε να μπορείς να εντοπίσεις το πλησιέστερο το οποίο βρίσκεται κοντά σου, ακόμη και στις διακοπές σου.

Βρείτε το πλησιέστερο σε εσάς σημείο CASHBACK, βάζοντας τον ταχυδρομικό κωδικό στον οποίο βρίσκεστε.

Ιδού το link: https://www.jcc.com.cy/participating-businesses/

Η ανάληψη μέσω CASHBACK πραγματοποιείται με τη χρήση της χρεωστικής κάρτας (debit card) της Ελληνικής Τράπεζας, με στόχο την απρόσκοπτη, εύκολη και γρήγορη εξυπηρέτηση των πελατών της.

Η επαναστατική αυτή υπηρεσία, λειτουργεί χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα από το 2020. Το ζητούμενο για την Τράπεζα ήταν η αύξηση των σημείων CASHBACK και σήμερα προσφέρεται σε 365 σημεία. Αυτό πρακτικά σημαίνει πως καλύπτονται και πολλές απομακρυσμένες περιοχές και χωριά.

Περαιτέρω, η υπηρεσία προσφέρεται στο πλαίσιο και του εκσυγχρονισμού του δικτύου των καταστημάτων και γενικότερα της λειτουργίας της Τράπεζας. Διότι μπορεί να μειώθηκε ο αριθμός των καταστημάτων, η εξυπηρέτηση όμως παραμένει προτεραιότητα όπως και η απλοποίηση των διαδικασιών μέσω των υπερσύγχρονων ψηφιακών λύσεων που προσφέρονται.

Από πού κάνω ανάληψη μετρητών

Η ανάληψη μετρητών μέσω της υπηρεσίας CASHBACK της Ελληνικής Τράπεζας μπορεί να γίνει χωρίς χρέωση από πολλούς φούρνους, περίπτερα, πρατήρια καυσίμων, υπεραγορές, κρεοπωλεία και πολυκαταστήματα, τα οποία πλέον λειτουργούν και ως «ΑΤΜs».

Για την ανάληψη μετρητών δεν υπάρχει κατώτατη χρέωση αγοράς. Με την χρεωστική τους κάρτα οι καταναλωτές μπορούν να αγοράσουν ένα ψωμί ή ένα πακέτο τσίχλες και να πραγματοποιήσουν ταυτόχρονα ανάληψη μετρητών του ποσού που επιθυμούν.

Η διαδικασία

Η χρήση της υπηρεσίας αναλήψεων μετρητών από τα διάφορα σημεία είναι αρκετά απλή.

Συγκεκριμένα, ο πελάτης βάζει τον προσωπικό του κωδικό (PIN), όπως δηλαδή πράττει και κατά την ανάληψη μετρητών από ATM. Το ποσό χρεώνεται στην κάρτα του και εκείνος λαμβάνει τα χρήματα που ζήτησε από τον ταμία του καταστήματος.

Διευκρινίζεται ότι η υπηρεσία CASHBACK είναι διαθέσιμη μόνο όταν ο καταναλωτής παρουσιάσει την κάρτα του και όχι μέσω Apple Pay / Hellenic Bank Wallet.

Η υπηρεσία CASHBACK ενεργοποιείται από την ίδια την επιχείρηση, μετά από επικοινωνία με τον παροχέα του τερματικού για τη δυνατότητα ανάληψης μετρητών, έως €100, ή και καθορίζοντας άλλα ποσά πχ €20, €50 κτλ.

H υπηρεσία CASHBACK προσφέρεται με χρεωστικές κάρτες Visa ή Mastercard.

Γι’ αυτό λέμε πως η λύση για τα μετρητά τώρα το καλοκαίρι βρίσκεται στα ταμεία των καταστημάτων, μέσω του CASHBACK της Ελληνικής Τράπεζας!

Δειτε Επισης

Αυτή είναι η πρόταση του ΑΚΕΛ για επιβολή τέλους 5% επί των απροσδόκητων κερδών των τραπεζών
Όλες οι αποφάσεις της γενικής συνέλευσης της Τρ. Κύπρου-Τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας ανά ψήφισμα
Επανεκλογή Τάκη Αράπογλου στην προεδρία-Η σύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου της Τράπεζας Κύπρου
Τράπεζα Κύπρου: Πράσινο από τους μετόχους για το μέρισμα-Οι εκλεγέντες και επανεκλεγέντες στο Δ.Σ.(pics)
Τ. Αράπογλου: Σε θέση για βιώσιμη κερδοφορία και μετά την επιστροφή των επιτοκίων σε πτωτική τάση η Τρ. Κύπρου
Πανίκος Νικολάου: Ισχυρές επιδόσεις για την Τράπεζα Κύπρου και διανομή έξι φορές μεγαλύτερη από το 2023
Σνάμπελ (ΕΚΤ): Χρειάζεται προσοχή στα επιτόκια, πιθανή μια μείωση τον Ιούνιο
Βιλερουά: Σημαντική η πιθανότητα μείωσης επιτοκίων τον Ιούνιο
Ελληνικές τράπεζες: Κέρδη πέραν του €1 δις το πρώτο τρίμηνο-Τα αποτελέσματα
Τράπεζα Κύπρου: Ο λόγος στους μετόχους για το μέρισμα...Γενική συνέλευση με Χούριγκαν και Άκερμαν