Η Ogilvy Cyprus καλωσορίζει δύο νέα στελέχη στην ομάδα της

Η Ogilvy Cyprus ενισχύει τη δυναμική της ομάδα, με την έλευση δύο νέων στελεχών σε κρίσιμες θέσεις. Ο Γιώργος Ιακωβίδης στη νευραλγική θέση του Creative Director, ενώ ο Άρης Πιλιτσόπουλος αναλαμβάνει τον στρατηγικό ρόλο του Digital Marketing Director.

Ο Γιώργος Ιακωβίδης έχει μια μακρά πορεία στο χώρο της δημιουργίας, καθώς έχει εργαστεί για πάνω από δύο δεκαετίες σε διάφορες εταιρείες επικοινωνίας στην Ελλάδα και στην Κύπρο. Έχει βραβευτεί για τη δουλειά του, αποσπώντας διακρίσεις στα Ermis Awards στην Ελλάδα και στα Carob Awards στην Κύπρο. Στην Ogilvy Cyprus, θα είναι υπεύθυνος για τη δημιουργική καθοδήγηση της ομάδας.

Ο Άρης Πιλιτσόπουλος είναι και αυτός με τη σειρά του ένας βραβευμένος Digital Specialist με πολυάριθμες διακρίσεις στο portfolio του. Τον διακατέχει το πάθος για την καινοτομία και την τεχνολογία. Ξεκινώντας από τη Unilever το 2006, έχει εργαστεί για πάνω από 17 χρόνια στον χώρο του Marketing και του Digital Marketing. Έχει εξειδίκευση στη στρατηγική και την υλοποίηση Digital campaigns, ιδιαίτερα στον χώρο του E-commerce, καθώς και βαθιά γνώση των new media. Στην Ogilvy Cyprus, θα είναι υπεύθυνος για τη διεύθυνση και την εξέλιξη του Digital τμήματος της εταιρείας.

Η ενσωμάτωση των δύο νέων στελεχών στην ομάδα της Ogilvy Cyprus θα συμβάλλει τα μέγιστα στην παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών στους πελάτες, καθώς και στην ενίσχυση της Δημιουργικής και Digital ηγεσίας της εταιρείας στην αγορά.

Δειτε Επισης

Global Chief Transformation Officer της Ogilvy ο Αντώνης Κόχειλας-Ποια τα νέα του καθήκοντα
Paul Sies: Μετά την αποχώρηση από Cyprus Airways, αναλαμβάνει CEO στην Journey Mentor
Με τον Σταυρό του Τάγματος Αξίας της Γερμανίας τιμήθηκε ο Καθηγητής Νικόλαος Ζαμπόγλου
Παρασημοφόρηση του επίτιμου Προξένου του Βελγίου Μάριου Ε. Λανίτη από το βελγικό κράτος
Danos Group: Νέος Chief Marketing Officer ο Κυριάκος Κοιλιάρης
Δρ. Τριαντάφυλλος Στυλιανόπουλος: Ο Κύπριος ερευνητής που εξασφάλισε €2,5 εκ. επιχορήγηση από την Ε.Ε.
Μάριος Γιωργούδης: Η επόμενη μέρα της αποχώρησης από τη θέση του γενικού διευθυντή του TechIsland
Ξάνθος Σαρρής: Ένας μεγάλος επιχειρηματίας, ηγέτης, και άνθρωπος
Ο Κύπριος Hassabis που διαπρέπει στον τομέα του AI και έγινε... ιππότης στο Ηνωμένο Βασίλειο
Φεύγει από τη NAGA μετά από δέκα χρόνια o Ben Bilski-Προχωρά σε νέα εγχειρήματα