ATP ΚΑΙ LEXUS: Μια παγκόσμια συνεργασία κορυφής

Η σημαντική πολυετής συνεργασία που ανακοινώθηκε ανάμεσα στο ATP Tour και στη Lexus προβλέπει την ενεργή συμμετοχή της Lexus στο τουρνουά, μεταφέροντας επιλεγμένες ομάδες φιλάθλων, ως επίσημος αυτοκινητιστικός μεταφορέας του θεσμού, σε ένα μεγάλο εύρος από τις εκδηλώσεις που περιλαμβάνονται στο πλαίσιο του του ATP Tour.

Η νέα αυτή εξέλιξη έρχεται να προστεθεί στην πρόσφατα ανακοινωθείσα συνεργασία μεταξύ της Lexus και της LTA στο Ηνωμένο Βασίλειο, συμπεριλαμβανομένων των Cinch Championships (Queen's) και Rothesay International (Eastbourne), καθώς και του Fayez Sarofim & Co. U.S. Men's Clay Court Championship (Χιούστον).

Η ΑΤΡ και η Lexus θα συνεργαστούν επίσης για τη δημιουργία πρόσθετων συνεργασιών με τουρνουά και παίκτες της ΑΤΡ, από αυτή τη σεζόν.

Ως αποκορύφωμα της συνεργασίας, από το 2023, η Lexus γίνεται Platinum Partner και Επίσημος Συνεργάτης Αυτοκινήτου του θεσμού Nitto ATP Finals, που θα διεξαχθεί από τις 12 έως τις 19 Νοεμβρίου στο Τορίνο της Ιταλίας, όπου μόνο οι 8 καλύτεροι παίκτες και ομάδες μονών και διπλών που προκρίθηκαν θα αγωνιστούν για τον διάσημο τίτλο.

Η Lexus θα διαθέσει έναν στόλο ηλεκτροκίνητων μοντέλων αυτοκινήτου, συμπεριλαμβανομένου του νέου αμιγώς ηλεκτρικού Lexus RZ450e, για την υποστήριξη της μεταφοράς των παικτών, των αξιωματούχων και άλλων προσκεκλημένων κατά τη διάρκεια του τουρνουά.

Στο πλαίσιο της συνεργασίας η Lexus θα έχει ολόχρονη προβολή της στις ταχέως αναπτυσσόμενες ψηφιακές και κοινωνικές πλατφόρμες του ATP Tour, συμπεριλαμβανομένης της Σύμπραξης τίτλου του ATP Head2Head, μιας δημοφιλούς διαδραστικής λειτουργίας που επιτρέπει στους φιλάθλους να εξερευνήσουν όλα όσα αφορούν στους παίκτες και στο Tour.

Untitled-1

Ως πρωτοπόρος στην ηλεκτροκίνηση στον κλάδο των premium αυτοκινήτων, η Lexus έχει οικοδομήσει ένα ολιστικό όραμα βιώσιμης κινητικότητας, που ονομάζεται Lexus Electrified. Ο ολοκληρωμένος ηλεκτροκίνητος στόλος της Lexus περιλαμβάνει αυτοφορτιζόμενα ηλεκτρικά υβριδικά, plug-in ηλεκτρικά υβριδικά και αμιγώς ηλεκτρικά μοντέλα. Η προώθηση της χρήσης τέτοιων μοντέλων κατά τη διάρκεια των τουρνουά της ATP, το 2023 και μετά, ευθυγραμμίζεται με τις κλιματικές επιδιώξεις του ATP Tour στο πλαίσιο του ATP Serves και του UN Sports for Climate Action, το οποίο περιλαμβάνει τον στόχο Net Zero emissions μέχρι το 2040.

Massimo Calvelli, ATP CEO: "Οι επωνυμίες ATP Tour και Lexus δημιουργούν μια ιστορία καινοτομίας, επιδόσεων και αριστείας, η οποία ευθυγραμμίζεται απόλυτα με τις προσπάθειές μας στο πλαίσιο του ATP Serves. Οι οπαδοί και οι πελάτες μας αποτελούν προτεραιότητά μας και οι επωνυμίες μας λειτουργούν με έμφαση στην παροχή αξέχαστων εμπειριών. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να καλωσορίσουμε τη Lexus ως Platinum Partner του ATP Tour και να αναδείξουμε αυτή την κοινή ιστορία και όραμά μας σε όλες τις παγκόσμιες πλατφόρμες μας".

Pascal Ruch, TME Vice President Lexus and Value Chain: "Στη Lexus, υιοθετούμε μια ανθρωποκεντρική προσέγγιση σε ό,τι κάνουμε. Αυτό δεν ισχύει μόνο για τα αυτοκίνητά μας, αλλά και για την κορυφαία εμπειρία που παρέχουμε στους πελάτες μας. Στόχος μας είναι να χαμογελάμε αληθινά στους πελάτες μας. Βλέπουμε ένα σπουδαίο πεδίο αθλητικής υπεροχής στο τένις, όπου οι ατομικές επιδόσεις δημιουργούν τον απόλυτο ενθουσιασμό. Είμαστε υπερήφανοι που συνεργαζόμαστε με το ATP Tour και μοιραζόμαστε το πάθος του τένις υψηλού επιπέδου με εκατομμύρια φιλάθλους σε όλη την Ευρώπη και όχι μόνο".

Σχετικά με την ATP

Ως ο παγκόσμιος οργανισμός που διοικεί το επαγγελματικό τένις ανδρών, η αποστολή της ATP είναι να υπηρετεί το τένις. Ψυχαγωγεί ένα δισεκατομμύριο φιλάθλους σε ολόκληρο τον κόσμο και αναδεικνύει τους καλύτερους παίκτες του κόσμου στα πιο διάσημα τουρνουά, εμπνέοντάς την επόμενη γενιά φιλάθλων και παικτών.

Από το United Cup στην Αυστραλία, στην Ευρώπη, την Αμερική και την Ασία, τα αστέρια του αθλήματος μάχονται για τίτλους και πόντους στην κατάταξη Pepperstone ATP Rankings στα ATP Masters 1000, 500 και 250 διοργανώσεων και στα Grand Slam.

Όλοι οι δρόμοι οδηγούν προς τον κορυφαίου κύρους θεσμό του Nitto ATP Finals, ο οποίος αποτελεί ουσιαστικά το φινάλε της σεζόν και διεξάγεται στο Τορίνο της Ιταλίας με τη συμμετοχή μόνο των 8 κορυφαίων προκριματικών μονών παικτών και διπλών ομάδων του κόσμου.

Στο τουρνουά αυτό θα διεξαχθεί παράλληλα η τελετή επίσημης στέψης του Νο 1 της παγκόσμιας κατάταξης ATP στο τέλος της χρονιάς, που παρουσιάζεται από την Pepperstone, την κορυφαία διάκριση στο τένις.

Σχετικά με τη Lexus

Η Lexus ξεκίνησε το 1989 και είναι μια παγκόσμια επωνυμία πολυτελούς lifestyle η οποία προσφέρει μια πλήρη γκάμα premium οχημάτων, όπως τα σεντάν LS και ES, τα κουπέ LC και RC F, το LC Convertible, τα crossover LBX, UX, NX, RZ και RX και τα SUV GX και LX.

Στόχος της Lexus είναι να "κάνει την πολυτέλεια προσωπική" μέσω της ευφάνταστης τεχνολογίας, της έμφασης στην κατασκευαστική λεπτομέρεια, της εκλεπτυσμένης κομψότητας και του "omotenashi" - της ιαπωνικής αίσθησης της εγκάρδιας φιλοξενίας.

Με περισσότερα από 2,5 εκατομμύρια αυτοφορτιζόμενα υβριδικά, plug-in υβριδικά και αμιγώς ηλεκτρικά οχήματα να έχουν πωληθεί μέχρι σήμερα παγκοσμίως, το όραμα Lexus Electrified βασίζεται στην εμπειρία της Lexus στα ηλεκτροκίνητα οχήματα και στοχεύει σε ένα θεμελιώδες άλμα στις επιδόσεις των οχημάτων, τον χειρισμό, τον έλεγχο και την οδηγική απόλαυση, μέσω των τεχνολογιών ηλεκτροκίνησης.

Το 2022, η Lexus παρέδωσε περίπου 625.000 οχήματα παγκοσμίως, συμπεριλαμβανομένων 50.467 στην Ευρώπη, εκ των οποίων πάνω από το 80% ήταν ηλεκτροκίνητα.

www.lexus.com.cy

Δειτε Επισης

Νίκος Χριστοδουλίδης: Διαχρονικά υψηλό το αίσθημα ευθύνης των κοινωνικών εταίρων
Όμιλος Λεπτός: Η ιστορία από το 1960, τα έργα ορόσημα και οι δραστηριότητες σήμερα
Στο 50% οι πληρότητες στα ξενοδοχεία το Πάσχα-Ετοιμάζονται για δύσκολη χρονιά οι ξενοδόχοι
Ζεσταίνεται η αγορά ενόψει Πάσχα-Η μάχη των προσφορών και το αδιαχώρητο στις υπεραγορές
Προειδοποιούν οι επόπτες... Παραμένουν αυξημένοι οι κίνδυνοι για το χρηματοπιστωτικό σύστημα της Ε.Ε.
Βγάζει ξανά στην...αναφορά την Kition ο Χριστοδουλίδης-«Το κράτος δεν μπορεί να εκβιάζεται από οποιονδήποτε»
Νέο αίμα στην αγορά εργασίας με διεύρυνση της πρόσβασης φοιτητών από τρίτες χώρες
Τράπεζα Κύπρου: Στο Δ.Σ. Christian Philipp Hansmeyer και William Stuart
Ψηφίζουν εξωτερικό για τις πασχαλινές διακοπές τους οι Κύπριοι-Για 48ωρα οι κρατήσεις στο εσωτερικό
Πέρασε από το Υπουργικό ο Εθνικός Οργανισμός Ανάπτυξης-Κλείνει κενά στη χρηματοδότηση των επιχειρήσεων