Στο τεύχος Ιουνίου του περιοδικού GOLD: The Limassol Issue

Τι κάνει μια πόλη μοναδική; Ο τρόπος με τον οποίο διαμορφώνουμε μια πόλη είναι μια ένδειξη της ανθρωπότητας που ζει σε αυτήν, και αποτελεί μια σημαντική πρόκληση για τις τοπικές και εθνικές αρχές, αλλά και τους κατοίκους των πόλεων σε όλο τον κόσμο.

Στην Κύπρο, η πόλη της Λεμεσού συνεχίζει να αναπτύσσεται, να εξελίσσεται και να ακμάζει. Αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή για ξένους επενδυτές που έρχονται στο νησί, είναι ένα ασφαλές λιμάνι για τον ναυτιλιακό τομέα και μια σύγχρονη τεχνολογική αρένα για τους τοπικούς και διεθνείς παίκτες της βιομηχανίας.

Για άλλη μια φορά, το GOLD αφιερώνει ένα τεύχος του στην πόλη της Λεμεσού, εξετάζοντας πώς έχει αλλάξει με τα χρόνια, τις λαμπρές προοπτικές της, αλλά και τις προκλήσεις που πρέπει να αντιμετωπιστούν.

Παρουσιάζονται συνεντεύξεις με τον Ανδρέα Τσουλόφτα, Πρόεδρο του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Λεμεσού, τον Βαλεντίνο Πολυκάρπου, Πρόεδρο του TechIsland και τον Νίκο Νικολαΐδη, Δήμαρχο Λεμεσού.

Επιπλέον, ανανεώνεται η λίστα η οποία περιέχει πέρα από 300 εταιρείες με έδρα τη Λεμεσό που είτε έχουν κερδίσει φήμη για αριστεία και κερδοφορία είτε έχουν διατηρήσει και αναπτύξει σημαντική παρουσία στην πόλη. Ο κατάλογος περιλαμβάνει επιχειρήσεις όλων των μεγεθών από διάφορους τομείς, που έχουν συμβάλει σημαντικά στην τοπική και εθνική οικονομία.

Στο νέο τεύχος του περιοδικού GOLD, που κυκλοφορεί σε print και digital έκδοση αυτή την Κυριακή 18 Ioυνίου, διαβάστε επίσης αποκλειστικές συνεντεύξεις της Μελίνας Πύργου, Managing Director του Pyrgou Vakis Law Firm, η οποία μιλά για την ισότητα των φύλων και το διαχρονικό πρόβλημα της διαφθοράς, του Δημήτρη Θωμά, International Operations Director της Acsion Ltd, ο οποίος ανοίγει τα χαρτιά του για το Metropolis Mall και του Άλεξ Κελαϊδίτη, συνιδρυτή της Flexfin, ο οποίος αναλύει γιατί το factoring έχει αναδειχθεί ως το βασικό χρηματοδοτικό εργαλείο για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις στην Κύπρο και την Ελλάδα.

Επίσης, ο Γιάγκος Χατζηγιάννης και η Allison Wheeler-Héau, μιλούν για τη συνεργασία μεταξύ CIM και Cambridge Judge Business School.

Στο νέο τεύχος του περιοδικού GOLD διαβάστε:

Eιδικά Αφιερώματα:

  • The Limassol Issue
  • Car Leasing in Cyprus

Αποκλειστικές συνεντεύξεις & features:

  • ­­Acsion Man - Dimitri Thomas, International Operations Director, Acsion Ltd
  • Factoring Reset - Alex Kelaiditis, co-founder, FlexFin
  • Making the World a Better Place - Melina Pyrgou, Managing Director, Pyrgou Vakis Law Firm

My Way: Dimitris Katopodis

Five Minutes With: Aleksandra Rudis

Start Me Up: ARTES

In Good Company: Philip Morris Cyprus

Μπορείτε να κατεβάσετε την εφαρμογή του περιοδικού στο App Store / Google Play /WebApp χρησιμοποιώντας keywords Gold Magazine για το περιοδικό Gold. Επίσης μπορείτε να διαβάσετε το περιοδικό online στο σύνδεσμο https://www.magloft.com/app/goldmagazine#/shelf/view/default

Δειτε Επισης

Α. Δημητρίου: Από τους πιο αξιόπιστους οικονομικούς πυλώνες της Κύπρου η ναυτιλία-'Ετοιμη η Βουλή να συμβάλει εποικοδομητικά
Πλήρες ναυτιλιακό κέντρο η Κύπρος-Τα κίνητρα και τα πλεονεκτήματα του κυπριακού νηολογίου
Ξενάγηση φοιτητών του University of Nicosia στο υπό κατασκευή Palm Beach Hotel & Resort
ΕΚΟ Κύπρου: Εκστρατεία αγάπης για παιδιά με καρκίνο και λευχαιμία
Η Lidl Κύπρου συνεχίζει τη δέσμευσή της για στήριξη του Κυπριακού Ερυθρού Σταυρού
Υπογραφή Μνημονίου Συναντίληψης μεταξύ ΕΕΝ Κύπρου και DIGINN-Χαιρετίζει το ΚΕΒΕ
Νικόλας Χατζηαβραάμ: Η επιρροή της ΤΝ στις επαγγελματικές υπηρεσίες και οι τρεις πολύτιμες συμβουλές
J. Conder: Η τεχνητή νοημοσύνη θα διαμορφώσει την άσκηση της δικηγορίας τα επόμενα χρόνια
Από «ανιαροί» λογιστές, πάροχοι κορυφαίας συμβουλευτικής υποστήριξης-Η αλλαγή ρόλου, ταυτότητας και κατεύθυνσης
Πεπεισμένοι για τις ικανότητές τους στο επιχειρείν οι Κύπριοι-Εύκολη η έναρξη επιχειρηματικής δραστηριότητας