Η Director General του DIGITALEUROPE στο 2ο CITEA Digital Cyprus Conference

Βρισκόμαστε σε μια εποχή όπου oι τεχνολογίες μεταμορφώνουν τον τρόπο ζωής μας, τις κοινωνικές αλληλεπιδράσεις και τους χώρους εργασίας. Σχεδόν όλοι διαθέτουν πολλαπλές ηλεκτρονικές συσκευές (κινητά τηλέφωνα, ταμπλέτες, προσωπικούς υπολογιστές, φορητούς υπολογιστές, ψηφιακά σημειωματάρια κ.λπ.).

Η καθημερινή χρήση της τεχνολογίας έχει εξελιχθεί οδηγώντας στην εμφάνιση καινοτόμων λύσεων, γνωστών ως έξυπνες τεχνολογίες. Το πώς μπορεί η εφαρμογή τέτοιων τεχνολογιών να μετατρέψει τις συμβατικές πόλεις, τον τρόπο ζωής, τις βιομηχανίες, την οικονομία, τις επιχειρήσεις σε SMART θα βρεθούν στο επίκεντρο του 2ου CITEA Digital Cyprus Conference 2023, όπου ειδικοί στον τομέα της ψηφιακής τεχνολογίας θα παρουσιάσουν τις νέες τάσεις των έξυπνων τεχνολογιών που αναμένεται να αναδιαμορφώσουν το επιχειρηματικό και κοινωνικό τοπίο τα επόμενα χρόνια.

Ανάμεσα στα πολλά σπουδαία ονόματα που «κλείδωσαν» βρίσκεται και αυτό της Cecilia Bonefeld-Dahl, Director-General του DIGITALEUROPE, του κορυφαίου Συνδέσμου στον Κλάδο της ψηφιακής τεχνολογίας που εκπροσωπεί πάνω από 36.000 ψηφιακές εταιρείες στην Ευρώπη.

Η Bonefeld-Dahl θα αναφερθεί σε ένα σύγχρονο περιβάλλον που επιτρέπει στις ευρωπαϊκές επιχειρήσεις και τους πολίτες να ευημερούν χάρη στις ψηφιακές τεχνολογίες. Όραμα του DIGITALEUROPE είναι η Ευρώπη να αναπτύξει, να προσελκύσει και να διατηρήσει τα καλύτερα ψηφιακά ταλέντα και τις καλύτερες εταιρείες τεχνολογίας στον κόσμο. Η ομιλία της δημοφιλούς προσωπικότητας αναμένεται να σταθεί στο εν λόγω σημείο καθώς και στο πώς ο Οργανισμός συνδράμει και συμβάλλει στην υλοποίηση σχετικών πολιτικών από την Ε.Ε καθώς και στο τι έπεται το επόμενο διάστημα.

Εμπειρία δύο δεκαετιών

Η Cecilia Bonefeld-Dahl διαθέτει πάνω από 25 χρόνια εμπειρίας στον κλάδο των ΤΠΕ, έχοντας διατελέσει σε θέσεις στην IBM, την Oracle, καθώς και σε μικρομεσαίες επιχειρήσεις, ενώ ίδρυσε την εταιρεία SAP και τον πάροχο cloud GlobeIT. Επί του παρόντος, είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Gaia-X και του Industrial Forum της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. Είναι επίσης μέλος της ομάδας πιστοποίησης κυβερνοασφάλειας των ενδιαφερομένων μερών του ENISA.

Πλούσια θεματολογία

Το Συνέδριο, που θα πραγματοποιηθεί στις 22 Ιουνίου στο Hilton Nicosia, περιλαμβάνει ευρεία θεμάτων που αφορούν στη ψηφιακή ζωή. Η πρώτη ενότητα με τίτλο «Innovation In Business» περιλαμβάνει ομιλίες και παρουσιάσεις σχετικές με την καινοτομία στις επιχειρήσεις, ενώ, στο δεύτερο μέρος, το «All About Smart» οι Σύνεδροι θα ενημερωθούν για όλες τις εξελίξεις γύρω από την έξυπνη τεχνολογία και τ πώς μπορούν να την αξιοποιήσουν στους Οργανισμούς τους. Το τρίτο μέρος φέρει τον τίτλο «Smart Cyprus: Todays Reality And Future Prospects» και θα περιέχει σειρά συζητήσεων στρογγυλής τραπέζης, στο επίκεντρο των οποίων θα βρεθούν οι τρέχουσες συνθήκες σε τοπικό επίπεδο και οι προοπτικές του μέλλοντος.

Σε ποιους απευθύνεται

Το σπουδαίο για τον Κλάδο γεγονός απευθύνεται σε στελέχη C-level κυπριακών εταιρειών από όλους τους τομείς της οικονομίας και σε υπεύθυνους λήψης αποφάσεων που επιδιώκουν να εξερευνήσουν και να αξιολογήσουν νέες τεχνολογίες και στρατηγικές προσεγγίσεις για την προώθηση της καινοτομίας και την εγκαθίδρυση ψηφιακής κουλτούρας στην επιχείρησή τους.

Για πληροφορίες και εγγραφές πατήστε εδώ.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ

Οργανωτής: CITEA

Συντονιστής: IMH

Κύριος Χορηγός: ECOMMBX

Χορηγοί: Cablenet, Capacitor Partners, KPMG, Kyndryl, Xenatus Global

Robotics Solution Partner: ASBIS

Εκθέτες: Fortinet, MS Electronics

Ακαδημαϊκός Χορηγός: Πανεπιστήμιο Λευκωσίας

Υποστηρικτής: IMR/Πανεπιστήμιο ΛευκωσίαςΤΜ

Με την Στήριξη: ISACA Cyprus Chapter

Χορηγοί Επικοινωνίας: CBN portal, περιοδικό GOLD, περιοδικό IN Business, πόρταλ REPORTER, SUPER FM

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές, επικοινωνήστε με την ΙΜΗ:

Τηλέφωνο: 22505555 │ Φαξ: 22679820

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: events@imhbusiness.com

Ιστοσελίδα: www.imhbusiness.com

Δειτε Επισης

Συνεργασία ΤΕΠΑΚ και Energame-Στόχος να γεφυρωθεί το χάσμα ακαδημαϊκής κοινότητας και βιομηχανίας
Κορυφαίοι ομιλητές στον τομέα της ογκολογίας και της ανακουφιστικής φροντίδας σε επιστημονικό συνέδριο του Αντικαρκινικού Συνδέσμου
Υπέγραψαν MoU και ενώνουν δυνάμεις για έλευση νέων επενδύσεων στην Κύπρο ΧΑΚ και Invest Cyprus
Διάλεξη του διακεκριμένου επιχειρηματία John Christodoulou στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου
Δράσεις από CNP Ασφαλιστική και Αστυνομία Κύπρου για καλλιέργεια κουλτούρας οδικής ασφάλειας
Απονομή υποτροφιών της Safe Bulkers, Inc. για το ακαδημαϊκό έτος 2024-2025(pics)
Primetel Business Networking Event: Συνάντηση κορυφής του κυπριακού επιχειρείν
Οι ομιλητές του 15ου Συνταξιοδοτικού Φόρουμ
Οι Γενικές Ασφάλειες αναθεωρούν τη «Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων»
Δρ. Μαρίνος Σωτηρίου: Αναγνωρισμένος όμιλος ο HHG-Κανένας κίνδυνος από τις εξαγορές νοσοκομείων