Νέες ευκαιρίες ακινήτων και αυτή την εβδομάδα από την Altamira Real Estate

Εξαιρετικά ενδιαφέρουσες επιλογές οικιστικών και εμπορικών ακινήτων παρουσιάζει κι αυτή την εβδομάδα η Altamira Real Estate.

Στην ιστοσελίδα της εταιρείας www.altamirarealestate.com.cy, ξεχωρίζουν διαμερίσματα, κατοικίες, οικόπεδα και εμπορικά κτήρια σε ιδιαίτερα δημοφιλείς περιοχές της Λευκωσίας, της Λεμεσού, της Λάρνακας και της Πάφου.

Προσφορές γίνονται δεκτές και σε τιμές χαμηλότερες από τις αναγραφόμενες ενδεικτικές τιμές, υπό την προϋπόθεση ότι δεν υπάρχουν υψηλότεροι προσφοροδότες.

Ελκυστικές επιλογές για επένδυση με μοντέρνες κατοικίες

Από τις νέες αναρτήσεις της Altamira Real Estate, το ενδιαφέρον κεντρίζει ισόγεια ανεξάρτητη κατοικία με υπόγειο και θέα τη θάλασσα στην Κισσόνεργα στην επαρχία Πάφου. Η κατοικία βρίσκεται μόλις 550 μέτρα από την παραλία, έχει εμβαδόν εσωτερικών χώρων 210 τ.μ. και αποτελείται από τέσσερα υπνοδωμάτια, βεράντες, μεγάλη αυλή, κουζίνα, υπόγειο και καλυμμένο χώρο στάθμευσης. Η κατοικία τοποθετείται εντός μεγάλου οικιστικού τεμαχίου γης με εμβαδόν 6.467 τ.μ., το οποίο είναι κατάλληλο για διαχωρισμό οικοπέδων καθώς και για ενιαία οικιστική ανάπτυξη. Το ακίνητο εμπίπτει εντός της οικιστικής ζώνης Κα9 με συντελεστή δόμησης 40% σε δύο ορόφους και διατίθεται στην τιμή του €1.150.000.

Ισόγεια ανεξάρτητη κατοικία με υπόγειο στην Κισσόνεργα

Στην κοινότητα Μενεού, κοντά στην παραλία και το αεροδρόμιο Λάρνακας, ξεχωρίσαμε μοντέρνα διώροφη κατοικία τριών υπνοδωματίων, στην τιμή των €180.000. Η κατοικία είναι κενή και αποτελεί ιδανική επιλογή για επένδυση αφού μπορεί να ενοικιαστεί μακροπρόθεσμα ή βραχυπρόθεσμα, αποφέροντας πολύ καλή απόδοση. Έχει εμβαδόν κλειστών χώρων 130 τ.μ., αποτελεί μέρος του οικιστικού συγκροτήματος “Cypress Living Phase 2” και διαθέτει βεράντες, αυλή με κήπο και καλυμμένο χώρο στάθμευσης.

Στον Ψεματισμένο στην επαρχία Λάρνακας, εντοπίσαμε ακόμη μία μοναδική ευκαιρία με ισόγεια κατοικία που διαθέτει πισίνα και πωλείται στην τιμή των €420.000. Το ακίνητο απολαμβάνει καλές προσβάσεις στα γειτονικά χωριά και βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από τον παραλιακό δρόμο Ζυγίου – Μαζωτού. Η κατοικία τεσσάρων υπνοδωματίων είναι κενή και βρίσκεται σε καλή κατάσταση συντήρησης. Εξωτερικά διαθέτει πλακόστρωτη αυλή, πισίνα και κιόσκι με μπαρ. Το εμβαδόν των εσωτερικών χώρων της κατοικίας ανέρχεται σε 336 τ.μ., των βεραντών σε 73 τ.μ. και του τεμαχίου γης -εντός του οποίου βρίσκεται- σε 7.358 τ.μ..

Στο Καλό Χωριό στην επαρχία Λευκωσίας, σε απόσταση μόλις 245 μέτρων από τον κύριο δρόμο Καλού Χωριού Ορεινής – Κλήρου, πωλείται κενή διώροφη κατοικία 361 τ.μ. στην τιμή των €300.000. Η κατοικία βρίσκεται εντός τεμαχίου γης με εμβαδόν 2.119 τ.μ., βρίσκεται σε καλό επίπεδο συντήρησης και αποτελείται από τρία υπνοδωμάτια, σοφίτα, αποθήκη και βεράντα. Είναι κατάλληλη για ιδιοχρησία ή/και για ενοικίαση με ικανοποιητική απόδοση.

Κατοικία στο Καλό Χωριό Ορεινής

Ετοιμοπαράδοτα διαμερίσματα από €72.000

Σε ελκυστική τοποθεσία στο Κίτι πωλείται ισόγειο διαμέρισμα δυο υπνοδωματίων, στην τιμή των €100.000. Το διαμέρισμα, εμβαδού 89 τ.μ., είναι κενό, απέχει μόλις τρία χιλιόμετρα από τις παραλίες της περιοχής και διαθέτει κοινόχρηστη πισίνα.

Στην ενορία Σωτήρος της Λάρνακας, απέναντι από την παλιά Τεχνική Σχολή Διανέλλειος, εντοπίσαμε διαμέρισμα δύο υπνοδωματίων, συνολικού εμβαδού 97 τ.μ.. Βρίσκεται στο μεσοπάτωμα πολυκατοικίας, διαθέτει καλυμμένες βεράντες έκτασης 14 τ.μ. και πωλείται στην τιμή των €90.000.

Στην Τερσεφάνου, στην τιμή των €72.000, το ενδιαφέρον κεντρίζει διαμέρισμα δύο υπνοδωματίων με εμβαδόν εσωτερικών χώρων 84 τ.μ.. Το διαμέρισμα βρίσκεται πολύ κοντά στο αεροδρόμιο Λάρνακας και τις όμορφες παραλίες της περιοχής. Ανεγέρθηκε το 2010 και αυτή τη στιγμή ενοικιάζεται προς €330/μήνα.

Διαμέρισμα δύο υπνοδωματίων στην Τερσεφάνου

Στην ίδια περιοχή πωλείται επίσης, διαμέρισμα δύο υπνοδωματίων στην τιμή των €95.000. Έχει εμβαδόν εσωτερικών χώρων 73 τ.μ. και βεραντών 55 τ.μ., ενώ βρίσκεται στον δεύτερο όροφο του κτηρίου «City Of Troy», το οποίο διαθέτει εντυπωσιακούς κοινόχρηστους χώρους και κοινόχρηστη πισίνα. Το διαμέρισμα ενοικιάζεται προς €340/μήνα.

Επιπρόσθετα, στο κέντρο της Λάρνακας ξεχωρίσαμε διαμέρισμα δύο υπνοδωματίων, στην τιμή των €80.000. Το διαμέρισμα έχει εμβαδόν εσωτερικών χώρων 90 τ.μ. και ενοικιάζεται για €300/μήνα.

Στην επαρχία Πάφου, σε μία ήσυχη τοποθεσία του Δήμου Πέγειας, εντοπίσαμε κενό διαμέρισμα δύο υπνοδωματίων στην τιμή των €74.000. Βρίσκεται πολύ κοντά στο Δημαρχείο Πέγειας και τη δημοφιλή παραλία «Coral Bay», ενώ διαθέτει εμβαδόν εσωτερικών χώρων 63 τ.μ., βεραντών 6 τ.μ. και αυλή 32 τ.μ.. Το ακίνητο αποτελεί μέρος της ανάπτυξης «MARINA BAY VIEW», με πρόσβαση σε κοινόχρηστη πισίνα.

Διαμέρισμα τριών υπνοδωματίων πωλείται σε ήσυχη και αμιγώς οικιστική τοποθεσία στην Γεροσκήπου, στην τιμή των €170.000. Το διαμέρισμα βρίσκεται στον πρώτο όροφο διώροφης πολυκατοικίας και έχει εμβαδόν 197 τ.μ.. Διαθέτει καλυμμένο χώρο στάθμευσης και ενοικιάζεται προς €550/μήνα.

Διαμέρισμα τριών υπνοδωματίων στην Γεροσκήπου

Εμπορικά κτήρια και οικόπεδα σε περιοχές με μεγάλες προοπτικές

Σε μια περίοδο που τα εμπορικά ακίνητα έχουν ιδιαίτερη ζήτηση, η Altamira Real Estate παρουσιάζει επίσης, εμπορικό οικόπεδο σε κεντρική τοποθεσία του Αγίου Νικολάου Λάρνακας. Το ακίνητο πωλείται στην τιμή των €550.000, βρίσκεται μόλις 800 μέτρα από το Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας και έχει εμβαδόν 567 τ.μ.. Είναι κατάλληλο για ανέγερση εξαώροφου κτηρίου εμπορικής ή μικτής χρήσης και αποτελεί ιδανική επενδυτική επιλογή τόσο για επιχειρηματίες ανάπτυξης γης όσο και για επενδυτές.

Στο γραφικό χωριό Αγρός, σε απόσταση μόλις 270 μέτρων από το Αθλητικό Κέντρο «Γλαύκος Κληρίδης», πωλείται εμπορικό κτήριο στην τιμή των €310.000. Ανεγέρθηκε το 1994 και λειτουργούσε ως εστιατόριο και δισκοθήκη. Διαθέτει αποθήκη, αποχωρητήρια, κουζίνα, γραφείο και δύο δωμάτια. Το εμβαδόν του ισογείου ανέρχεται σε 280 τ.μ. και του μεσοπατώματος σε 135 τ.μ., ενώ το ακίνητο τοποθετείται εντός μεγάλου οικιστικού χωραφιού, έκτασης 2,332 τ.μ..

Άνοιγμα προσφορών κάθε Τρίτη, η ώρα 10 το πρωί.

Οι ενδιαφερόμενοι αγοραστές έχουν την ευκαιρία να υποβάλουν την προσφορά τους μέσω της ενδεδειγμένης διαδικασίας της Altamira Real Estate, με χαμηλότερη τιμή από την ενδεικτική που αναφέρεται στην ιστοσελίδα.

Δειτε Επισης

ΕΒΕ Πάφου: Καμία προσφορά για γέφυρα σύνδεσης βιομ. περιοχών Μεσογής-Τρεμιθούσας
Μείωση 1,57% στις τιμές κατασκευαστικών υλικών τον Απρίλιο
ΕΒΕ Πάφου: Εντός Μαΐου η επιλογή της αναδόχου εταιρείας για προέκταση λεωφόρου Τάφοι των Βασιλέων
AstroBank: Επενδυτικές ευκαιρίες στην Πάφο
Όμιλος Λεπτός: Παραμένει πρωταθλήτρια στην πώληση ακινήτων σε ξένους υπηκόους η Πάφος
Συνεχίζει στην προεδρία του Συνδέσμου Μεγάλων Αναπτύξεων ο Ανδρέας Δημητριάδης
ΕΒΕ Πάφου: Επιτακτική η ανάγκη για δρόμο αερολιμένα-τουριστικής περιοχής Πάφου
Ετήσια αύξηση 13,1% στις άδειες οικοδομής και 16,9% στην αξία το πρώτο δίμηνο
Τα διαμερίσματα ωθούν την αγορά ακινήτων-Αύξηση στις τιμές, μείωση των πωλήσεων σε ξένους
Επενδυτικά ακίνητα με απόδοση σε μειωμένες τιμές από την Gordian