Χορηγία Κατηγορίας Υπηρεσίες

Μάθε πώς οι συναλλαγές σου μπορεί να γίνονται και... μούχτι

Μπορεί οι εποχές να έχουν αλλάξει και όπως λέμε χάριν αστεϊσμού στα κυπριακά «ο μούχτης να επέθανεν», ωστόσο αυτό δεν ισχύει σε όλες τις εκφάνσεις της ζωής μας και στην προκειμένη σ’ ότι αφορά τις τραπεζικές μας συναλλαγές.

Φτάνει βεβαίως, να γνωρίζουμε με ποιόν τρόπο μπορούμε να τη βγάλουμε καθαρή και συνεπώς να μην χρεωνόμαστε άσκοπα στις συναλλαγές μας με τις τράπεζες, τουλάχιστον στις πλείστες των περιπτώσεων.

Είναι γι’ αυτόν τον λόγο που η Ελληνική Τράπεζα, σπεύδει να ενημερώσει τους πελάτες της για τα εναλλακτικά κανάλια που μπορούν να αξιοποιήσουν σε όλες τις βασικές τους συναλλαγές χωρίς καμία απολύτως χρέωση και το κυριότερο μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Και όλα αυτά, μακριά από τις ουρές στα ταμεία των τραπεζικών καταστημάτων.

Πάμε λοιπόν να απαριθμήσουμε τα εναλλακτικά κανάλια που έχει στη διάθεση των πελατών της η Ελληνική Τράπεζα, ανταποκρινόμενη στις σύγχρονες ανάγκες του κόσμου και φυσικά πώς μπορεί να τα αξιοποιήσει ο καθένας από εμάς.

Online & Mobile Banking

Πρώτα και κύρια το Online Banking και το Mobile Banking, χαρίζουν τη δυνατότητα στον πελάτη να πραγματοποιήσει τις συναλλαγές του ενώ εργάζεται, κάνει διακοπές, ή ακόμη και αν βρίσκεται εκτός Κύπρου. Μέσω του Online Banking:

- Υπάρχει η δυνατότητα μεταφοράς έως και €1000 σε άλλες τράπεζες χωρίς καμία χρέωση. Η δωρεάν υπηρεσία ισχύει για online μεταφορές χρημάτων σε ευρώ, εντός ΕΕ και με κανονική ημερομηνία εκτέλεσης.

- Οι πελάτες της Ελληνικής μπορούν να πληρώσουν σε 17 κατηγορίες οργανισμών, και πάνω από 1200 λογαριασμούς σε συνεργασία με την JCC Smart χωρίς χρέωση.

- Επίσης, μπορούν να εκτυπώσουν πιστοποιητικό IBAN δωρεάν, ενώ υπάρχει η δυνατότητα ανάκτησης του PIN, προσωρινής παγοποίησης της κάρτας, παραγγελίας βιβλιαρίων επιταγών, αίτησης δημιουργίας λογαριασμών, δάνειων και ασφαλιστικών προϊόντων κ.α..

Δωρεάν μεταφορές χωρίς περιορισμό

Οι πελάτες της Ελληνικής Τράπεζας μπορούν μέσω του Contact Pay στο Hellenic Bank Mobile App να πραγματοποιήσουν μεταφορές χρημάτων εντός Ελληνικής Τράπεζας εντελώς δωρεάν και σε πραγματικό χρόνο. Και το κυριότερο απ’ όλα με απεριόριστο ποσό. Με απλά λόγια μπορούν να στείλουν ή να λάβουν χρήματα σε δευτερόλεπτα.

Δωρεάν αναλήψεις από ΑΤΜ εντός και εκτός

Οι ATM είναι ένα από τα βασικότερα εργαλεία που έχουν στη διάθεσή τους οι πελάτες για δωρεάν συναλλαγές. Μέσω των ΑΤΜ οι πελάτες μπορούν να πραγματοποιούν δωρεάν αναλήψεις μετρητών σε ευρώ από οποιαδήποτε ΑΤΜ, οποιασδήποτε τράπεζας σε Κύπρο και εξωτερικό. Φτάνει να έχουν χρεωστική κάρτα συνδεδεμένη με λογαριασμό Ταμιευτηρίου ή λογαριασμό Basic της Ελληνικής Τράπεζας.

Λογαριασμός Basic και χρεωστική με μόλις €1,50 τον μήνα

Οι πελάτες της Ελληνικής μπορούν να αποκτήσουν τον λογαριασμό Basic με μόλις €1,50 τον μήνα. Μαζί με τον λογαριασμό αποκτούν και τη χρεωστική τους κάρτα ώστε σε συνδυασμό με όλα τα προαναφερθέντα πλεονεκτήματα, να μπορούν να απολαμβάνουν τις βασικές τραπεζικές υπηρεσίες της Τράπεζας οι οποίες εξυπηρετούν τις καθημερινές τους ανάγκες, χωρίς να ανησυχούν για έξτρα χρεώσεις.

Book a Meeting

Για οποιαδήποτε απορία ή ακόμη και αμφιβολία, οι άνθρωποι της Ελληνικής είναι εκεί για να βοηθήσουν αλλά και να καθοδηγήσουν τους πελάτες τους βήμα προς βήμα για υπηρεσίες όπως πιστωτικές διευκολύνσεις, άνοιγμα λογαριασμού, επικαιροποίηση στοιχείων, ασφαλιστικά σχέδια, επενδυτικές επιλογές κ.α.,, ακόμη και για λόγους εξοικείωσης.

Το μόνο που χρειάζεται είναι να επισκεφθούν την ιστοσελίδα της Ελληνικής Τράπεζας και να ορίσουν ένα ραντεβού με λειτουργό μέσω της εφαρμογής «Book a Meeting».

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Ελληνικής Τράπεζας.

Personal (hellenicbank.com)

Δειτε Επισης

Στη ζυγαριά της Βουλής το e-kalathi-Η ώρα της αλήθειας στην Ολομέλεια
Μάχη στην Ολομέλεια για τις εκποιήσεις... Το οργιώδες παρασκήνιο και οι συσχετισμοί δυνάμεων
Great Sea Interconnector: Κερδίζει έδαφος η μετοχική συμμετοχή της Κ.Δ.-Στα 100 εκατ. το ποσό που θα καταβάλει
«Ημέρες Εθελοντισμού» του PwC Foundation
Άνοιξε τα χαρτιά της για την στάση του ΔΗΣΥ η Αννίτα-Τι θα ψηφίσει για τις εκποιήσεις
Εγκρίθηκαν από το Υπουργικό Στρατηγική Έρευνας & Καινοτομίας και Σχέδιο Δράσης 2024-2026
Ξεκαθαρίζει στα κόμματα για τις εκποιήσεις ο Χριστοδουλίδης-«Δεν μπορώ να υπογράψω εάν…»
Έως και €400 έκπτωση σε όλα τα smartphones από την Epic
Νέα γενική διευθύντρια της Eurolife η Αθηνά Σιηπιλλή Τσίγκη
Πρασινίζει η Φασούλα με φύτευση 350 δέντρων από την Imperio