Κλείνουν δρόμοι για οδικές εργασίες στο Τσέρι

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λευκωσίας, ανακοίνωσε ότι την περίοδο 6/3/2023 – 26/5/2023 θα κλείσουν εξ ολοκλήρου οι οδοί Θεοδόση Πιερίδη από τη συμβολή με Τεύκρου Ανθία μέχρι τη συμβολή με Πρωτομαγιάς (εκκλησία Αγίου Ανδρονίκου), Τεύκρου Ανθία από τη συμβολή με Θεοδόση Πιερίδη μέχρι τη συμβολή με Αμαθούντος και Σωτήρη Παπαλαζάρου από τη συμβολή με Τεύκρου Ανθία μέχρι την πίσω αυλή του Β’ Δημοτικού Σχολείου για την τρίτη φάση των εργασιών του εργου «Δρόμος Εντός Τσερίου».

Κατά την περίοδο αυτοί οι οδηγοί με κατεύθυνση από Λευκωσία προς Αναλιόντα και Μαρκί παρακαλούνται να χρησιμοποιούν την οδό Πρωτομαγιάς και μετά την οδό Αναλιόντα και οι οδηγοί από Λευκωσία με κατεύθυνση προς περιοχή Χαλεπιανών να χρησιμοποιούν την οδό Φιλίας, Αμαθούντος και Τεύκρου Ανθία και οι οδηγοί με κατεύθυνση από Αναλιόντα προς Λευκωσία να χρησιμοποιούν την οδό Ποσειδώνος, Αντρέα Κέστα και Μακαρίου.

Για περίοδο 4 ημερών, από τις 6 μέχρι τις 9 Μαρτίου, θα είναι κλειστή η οδός Ομήρου λόγω εργασιών τοποθέτησης αγωγού ομβρίων. Για τις συγκεκριμένες ημερομηνίες παρακαλούνται οι οδηγοί όπως χρησιμοποιούν τις οδούς Αμαθούντος, Φιλίας και μετά την οδό Πρωτομαγιάς για τη μετάβαση στον προορισμό τους.

Για όλες τις πιο πάνω κυκλοφοριακές παρακάμψεις θα υπάρχουν οι κατάλληλες προσωρινές σημάνσεις τις οποίες οι οδηγοί ενδείκνυται να ακολουθούν.

Δειτε Επισης

ΕΒΕ Πάφου: Καμία προσφορά για γέφυρα σύνδεσης βιομ. περιοχών Μεσογής-Τρεμιθούσας
Μείωση 1,57% στις τιμές κατασκευαστικών υλικών τον Απρίλιο
ΕΒΕ Πάφου: Εντός Μαΐου η επιλογή της αναδόχου εταιρείας για προέκταση λεωφόρου Τάφοι των Βασιλέων
AstroBank: Επενδυτικές ευκαιρίες στην Πάφο
Όμιλος Λεπτός: Παραμένει πρωταθλήτρια στην πώληση ακινήτων σε ξένους υπηκόους η Πάφος
Συνεχίζει στην προεδρία του Συνδέσμου Μεγάλων Αναπτύξεων ο Ανδρέας Δημητριάδης
ΕΒΕ Πάφου: Επιτακτική η ανάγκη για δρόμο αερολιμένα-τουριστικής περιοχής Πάφου
Ετήσια αύξηση 13,1% στις άδειες οικοδομής και 16,9% στην αξία το πρώτο δίμηνο
Τα διαμερίσματα ωθούν την αγορά ακινήτων-Αύξηση στις τιμές, μείωση των πωλήσεων σε ξένους
Επενδυτικά ακίνητα με απόδοση σε μειωμένες τιμές από την Gordian