Χορηγία Κατηγορίας Υπηρεσίες

Αύριο η διεξαγωγή του 11th Banking, Forum & FinTech EXPO

Ο ψηφιακός μετασχηματισμός έχει καταστεί ακρογωνιαίος λίθος για την εξέλιξη του τραπεζικού τομέα, αναδιαμορφώνοντας τις παραδοσιακές πρακτικές και τις αλληλεπιδράσεις με τους πελάτες. Σκιαγραφώντας την τράπεζα του μέλλοντος το Banking, Forum & FinTech EXPO που παρουσιάζει η Logicom Solutions επιστρέφει αύριο και υπόσχεται να αναδείξει τις βασικότερες τάσεις του Κλάδου.

Η μεγαλύτερη συγκέντρωση του τομέα χρηματοπιστωτικών υπηρεσιών της Κύπρου πραγματοποιείται αύριο, 7 Δεκεμβρίου 2023 στις 08:30π.μ. στο Συνεδριακό Κέντρο Φιλοξενία, με στόχο την αναζήτηση ενός νέου επιχειρηματικού μοντέλου για τις τράπεζες και άλλους οργανισμούς χρηματοπιστωτικών υπηρεσιών. Παράλληλα θα διερευνήσει το πώς η ραγδαία τεχνολογική ανάπτυξη έχει φέρει επανάσταση στον κλάδο.

Καταξιωμένοι ομιλητές θα προβλέψουν το πώς θα είναι η τράπεζα του μέλλοντος, με βάση τις σημερινές ραγδαίες τεχνολογικές εξελίξεις, αλλά και τις αλλαγές στην πελατειακή βάση και τη συμπεριφορά των καταναλωτών που καταγράφουν.

Οι ομιλητές θα καταπιαστούν με τα μεγάλα ευρωπαϊκά trend τόσο της τραπεζικής όσο και της, Fintech και των πληρωμών. Στη συζήτηση θα βρεθεί επί τάπητος και ο εγχώριος τραπεζικός τομέας σε συνάρτηση με τις προκλήσεις του και τις προοπτικές.

Ο ψηφιακός μετασχηματισμός είναι αδιαμφησβήτητα πρωταγωνιστής της τραπεζικής. Συζήτηση σε πάνελ θα εστιάσει στις αλλαγές που φέρνει, ενώ, στα βασικά θέματα προς ανάλυση θα βρίσκεται και η αξιολόγηση των κινδύνων κρυπτογράφησης.

Των συζητήσεων στρογγυλής τραπέζης θα προηγηθούν ομιλίες και χαιρετισμοί από κρατικούς αξιωματούχους και γνωστά στελέχη του τραπεζικού κόσμου και του κυπριακού επιχειρείν.

Ποιους ενδιαφέρει

Το σπουδαίο γεγονός αφορά σε μέλη Διοικητικού Συμβουλίου, Διευθύνοντες Συμβούλους, Ανώτερα Διευθυντικά Στελέχη, Επικεφαλής και στελέχη λιανικής, εμπορικής και εταιρικής τραπεζικής, Επικεφαλής και στελέχη μικρομεσαίων τραπεζών, Τμήματα Στρατηγικής, Τμήματα Διαχείρισης Κινδύνων, Τμήματα Καρτών, CRM και Συστήματα Διαχείρισης Δεδομένων Πελατών, Τμήματα Πληροφορικής, Τμήματα Μάρκετινγκ κ.α.

Πληροφορίες

Για το πρόγραμμα του Φόρουμ κάντε κλικ εδώ.

Για εγγραφές κάντε κλικ εδώ.

Πληροφορίες

Κύριος Χορηγός: Logicom Solutions

Χορηγοί (μέχρι σήμερα): eBOS, ECOMMBX, Ellinas Finance Public Company Ltd, i-exceed, Infocredit Group, Libertex, Mastercard, PwC Cyprus

Υποστηρικτές (μέχρι σήμερα): Alpha Bank Cyprus Ltd, Ancoria Bank, AstroBank, Bank of Cyprus, Eurobank Cyprus, Hellenic Bank, National Bank of Greece (Cyprus)

Εκθέτες: Ask Wire, C. Askotis Retail Ltd, EFFECT, Fortinet, IMR/University of NicosiaTM , JCC Payment Systems

Με την στήριξη: Association of Cyprus Banks (ACB), Association of Cyprus Electronic Money and Payment Institutions (ACEMPI), ISACA

Οργανωτής: ΙΜΗ

Χορηγοί Επικοινωνίας: περιοδικό GOLD και περιοδικό ΙΝ Βusiness

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές, επικοινωνήστε με την ΙΜΗ:

Τηλέφωνο: 22505555 │ Φαξ: 22679820

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: events@imhbusiness.com

Ιστοσελίδα: www.imhbusiness.com

Δειτε Επισης

Bioland Energy Group: Υποψήφια στα INBusiness Awards στην κατηγορία «Επιχείρηση»
Aphrodite Hills Resort και Όμιλος PERHA στηρίζουν το έργο του Συνδέσμου «Ένα Όνειρο Μια Ευχή»
Support Pink: Το Bean Bar στo πλευρό της Europa Donna Κύπρου
Επιχειρηματικός διαγωνισμός του Institute of Chartered Accountants in England and Wales στο Παν. Κύπρου
Sunil Kapoor: Επιδιώκει ενίσχυση της δυναμικής της με νέα πλοία η ÖL Shipping Group
MSPS Κύπρου: Ξεκίνημα νέας εποχής με ανανεωμένη ταυτότητα και φιλοσοφία
Logicom: Σημαντική αύξηση κύκλου εργασιών και κέρδους που αναλογεί στους μετόχους
Infocredit Group: Βραβείο Best KYC Solution 2024 στα φετινά Sigma Eurasia Awards
Ημέρα ενημέρωσης για τις σπουδές στο ΤΕΠΑΚ
Celestyal-Ναυτική Ακαδημία Κύπρου: Μνημόνιο Συνεργασίας για πλήρεις υποτροφίες σε μαθητευόμενους