Χορηγία Κατηγορίας Υπηρεσίες

Η Tototheo διευρύνει τις επιχειρηματικές της δραστηριότητες

Η Tototheo Maritime, κορυφαία παγκόσμια πάροχος δορυφορικών υπηρεσιών και ναυτιλιακής τεχνολογίας, ανακοινώνει τη σημαντική επέκταση των υπηρεσιών της, προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις χερσαίας συνδεσιμότητας. Αυτή η στρατηγική κίνηση, ενισχύει τη δέσμευση της εταιρείας για περαιτέρω ανάπτυξη του εύρους δραστηριοτήτων και υπηρεσιών της, καλύπτοντας ολοκληρωμένα τις ανάγκες ενός διευρυμένου φάσματος πελατών που απαιτούν αξιόπιστη υποδομή στον τομέα των δορυφορικών επικοινωνιών.

Η είσοδος της εταιρείας στον τομέα των δορυφορικών λύσεων επικοινωνίας για επιχειρήσεις αντιπροσωπεύει την αφοσίωση της Tototheo στην κάλυψη της αυξανόμενης ζήτησης για ανθεκτικές και αξιόπιστες λύσεις συνδεσιμότητας. Αναγνωρίζοντας τον κρίσιμο ρόλο που διαδραματίζει η συνδεσιμότητα σε διάφορους τομείς, η Tototheo, έχει ενσωματώσει την τεχνολογία Starlink στη γκάμα των προϊόντων της, αξιοποιώντας την τεχνογνωσία της για να προσφέρει λύσεις που υπόσχονται ενίσχυση της επιχειρησιακής απόδοσης και εύρυθμης λειτουργίας των επιχειρηματικών πελατών της.

Ο κ. Σωκράτης Θεοδοσίου, co-CEO της Tototheo Maritime, τονίζει πως, «Η συνδεσιμότητα σήμερα, προσφέρει κάτι πολύ περισσότερο από απλή επικοινωνία. Ιδιαίτερα για τους κλάδους που λειτουργούν σε 24ωρη βάση, η συνδεσιμότητα είναι ζωτικής σημασίας, και διασφαλίζει συνοχή και αποτελεσματικότητα. Η στρατηγική ενσωμάτωση της Starlink στη γκάμα των προϊόντων και υπηρεσιών της Tototheo αποδεικνύει την προσήλωσή μας για διαρκή διεύρυνση των δραστηριοτήτων μας με καινοτόμες λύσεις. Καθώς οι επιχειρήσεις στρέφονται ολοένα και περισσότερο σε υποδομές cloud, υιοθετώντας διαδικτυακές λύσεις για τη διαχείριση πελατών, ανθρώπινου δυναμικού, αλλά και περιουσιακών στοιχείων, η Tototheo τους δίνει τη δυνατότητα να το πράξουν με τη βοήθεια καινοτόμων λύσεων και υπηρεσιών, σε χαμηλό κόστος».

Σε αυτό το πλαίσιο, η Tototheo Maritime παραχώρησε πρόσφατα στον Όμιλο EDT, μια εταιρεία με εδραιωμένη διεθνή παρουσία στον χώρο της διαχείρισης και διοίκησης υπεράκτιων σκαφών υποστήριξης και περιουσιακών στοιχείων, προσφέροντας καίριες υπηρεσίες υψηλού επιπέδου στον τομέα της ενέργειας, μεταξύ άλλων δράσεων στον ναυτιλιακό κλάδο, μια κεραία Starlink για χερσαία συνδεσιμότητα, ως ένδειξη εκτίμησης για τη στενή και μακρόχρονη τους συνεργασία.

«Η εγκατάσταση της Starlink Antenna V3, που προέκυψε μέσα από την πολύτιμη συνεργασία μας με τη Tototheo Maritime, εμπίπτει στη φιλοσοφία του Ομίλου EDT για χρήση καινοτόμων λύσεων στον κλάδο της ναυτιλίας. Στη συνεχή αναζήτησή μας για αριστεία, η χρήση της υπηρεσίας Starlink, σηματοδοτεί ένα ακόμη ορόσημο στη στρατηγική διαρκούς βελτιστοποίησης των λειτουργιών και την ενίσχυση της συνδεσιμότητας με ολόκληρο τον κόσμο», δήλωσε ο κ. Δαρείος Μελάς, Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου EDT.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Tototheo Maritime, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.tototheo.com.

Δειτε Επισης

Bioland Energy Group: Υποψήφια στα INBusiness Awards στην κατηγορία «Επιχείρηση»
Aphrodite Hills Resort και Όμιλος PERHA στηρίζουν το έργο του Συνδέσμου «Ένα Όνειρο Μια Ευχή»
Support Pink: Το Bean Bar στo πλευρό της Europa Donna Κύπρου
Επιχειρηματικός διαγωνισμός του Institute of Chartered Accountants in England and Wales στο Παν. Κύπρου
Sunil Kapoor: Επιδιώκει ενίσχυση της δυναμικής της με νέα πλοία η ÖL Shipping Group
MSPS Κύπρου: Ξεκίνημα νέας εποχής με ανανεωμένη ταυτότητα και φιλοσοφία
Logicom: Σημαντική αύξηση κύκλου εργασιών και κέρδους που αναλογεί στους μετόχους
Infocredit Group: Βραβείο Best KYC Solution 2024 στα φετινά Sigma Eurasia Awards
Ημέρα ενημέρωσης για τις σπουδές στο ΤΕΠΑΚ
Celestyal-Ναυτική Ακαδημία Κύπρου: Μνημόνιο Συνεργασίας για πλήρεις υποτροφίες σε μαθητευόμενους