Χορηγία Κατηγορίας Υπηρεσίες

Π. Λευτέρη: Πνευματικά Δικαιώματα-Win win μέσα από ειλικρινή συζήτηση

Το όνειρό της για ένα κόσμο όπου οι καλλιτέχνες θα τυγχάνουν προστασίας των πνευματικών τους δικαιωμάτων, μοιράστηκε με τον κόσμο η Πολύμνια Λευτέρη, Δικηγόρος, Ιδρυτικό μέλος της Ένωσης Δικαιωμάτων Πνευματικής Ιδιοκτησίας (Κύπρου) και Μέλος της Επιτροπής Διανοητικής Ιδιοκτησίας Παγκύπριου Δικηγορικού Συλλόγου.

Η κ. Λευτέρη μιλούσε κατά τη διάρκεια εκδήλωσης με θέμα «Πνευματικά Δικαιώματα – Χρήση Έργων από Επιχειρήσεις και Καταστήματα: Ανοικτή Συζήτηση για τις Προκλήσεις και τις Προοπτικές», που πραγματοποίησαν οι Οργανισμοί Συλλογικής Διαχείρισης GRAMMO, ΑΠΟΛΛΩΝ, ΔΙΟΝΥΣΟΣ, ΕΡΑΤΩ και CNR.

Σε καλωσόρισμα εκ μέρους των διοργανωτών από τη νομική σύμβουλο του ΟΣΔ ΔΙΟΝΥΣΟΣ, η κ. Λευτέρη έκανε λόγο για ένα όνειρο καλλιτεχνικού συνόλου με τηλεοπτική μετάδοση και συνεχείς αναμεταδόσεις και προστασία των πνευματικών δικαιωμάτων, κάτι το οποίο στην πραγματικότητα... δεν λαμβάνει χώρα.

Μίλησε για τα επιχειρήματα που ακούστηκαν μέσα από τα χρόνια στα δικαστήρια και τον αγώνα εντός και εκτός Βουλής, χωρίς τελικά τη σύγκληση μεταξύ των μερών.

«Μπορούμε να συζητήσουμε με ευθύτητα, ειλικρίνεια και καλή διάθεση για να καταλήξουμε σε αμφίπλευρα επικερδή συμφωνία», ήταν το μήνυμα αισιοδοξίας που έστειλε, κάνοντας λόγο για ένα win win.

Mε αυτή την ευχή η κ. Λευτέρη καλωσόρισε το κοινό στο Συνέδριο που συγκέντρωσε πρωταγωνιστές του χώρου και εμπλεκόμενους φορείς στην κατάμεστη αίθουσα του Hilton Nicosia όπου έλαβε χώρα το σπουδαίο γεγονός.

Δειτε Επισης

Αυτή η νέα ηγεσία του ιατρικού κόσμου-Συνεχίζει στην προεδρία του ΠΙΣ ο Δρ. Πέτρος Αγαθαγγέλου
Στο Ολυμπιακό Μέγαρο το εναρκτήριο λάκτισμα για την Toyota Kύπρου
Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Αγγλικής Σχολής-Πρόεδρος η Ιωάννα Δημητρίου
Κοτ-Κοτ: Πρωτοποριακή λύση κυκλικής οικονομίας για επίλυση της κρίσης διαχείρισης απορριμμάτων
ΟΠΑΠ Κύπρου: Αρχίζει και το 2024 με βήματα στην υγεία υιοθετώντας ξανά δύο δωμάτια της Αροδαφνούσας
Νέα συνεργασία Πανεπιστημίου Λεμεσού με AMMITEC στον ναυτιλιακό κλάδο
Εξετάζοντας τη σημασία του βιώσιμου μάρκετινγκ για τις Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις (ΜμΕ)
Women Leaders’s Forum: Πώς να αγνοήσετε τα εμπόδια
Κενές θέσεις εργασίας στο Ίδρυμα Διαχείρισης Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων (ΙΔΕΠ) Διά Βίου Μάθησης
Υποτροφίες για μεταπτυχιακά από την Eni Cyprus Limited