Διεθνές Συνέδριο της WISTA International για το 2024 θα πραγματοποιηθεί στη Λεμεσό

Με περηφάνεια, η WISTA Κύπρου ανακοινώνει τη φιλοξενία του Διεθνούς Συνεδρίου και Γενικής Συνέλευσης της WISTA International για το 2024. Κατά τη διάρκεια του διεθνούς συνεδρίου της WISTA International για το 2023, στο Μοντεβιδέο, της Ουρουγουάης, η Κύπρος επιλέγηκε ως οικοδέσποινα χώρα για το 2024. Το συνέδριο του 2024 τελεί υπό την αιγίδα του Υφυπουργείου Ναυτιλίας και θα εστιάσει στη σχέση καινοτομίας, πολυμορφίας, συμπερίληψης και βιωσιμότητας στο ναυτιλιακό κλάδο, προσελκύοντας σημαντικούς εκπροσώπους της εγχώριας και διεθνούς ναυτιλιακής σκηνής.

Καθώς ο ναυτιλιακός τομέας βιώνει σημαντικές αλλαγές λόγω των περιβαλλοντικών προκλήσεων, η ανάγκη για ανάπτυξη καινοτόμων λύσεων είναι μεγαλύτερη από ποτέ. Συνεπώς, η συμπερίληψη διαφορετικών απόψεων, γνώσεων και εμπειριών καθίσταται καίριας σημασίας. H δέσμευση της WISTA Κύπρου να φιλοξενήσει το συνέδριο αυτό ενισχύει περεταίρω την αφοσίωση της στις αξίες αυτές, τονίζοντας την ανάγκη για μια ναυτιλία χωρίς αποκλεισμούς η οποία θα προσφέρει ποικίλες προοπτικές.

"Είναι μεγάλη μας τιμή να φιλοξενήσουμε το Διεθνές Συνέδριο και τη Γενική Συνέλευση WISTA International το 2024. Μέσω αυτής της εκδήλωσης, επιθυμούμε να επισημάνουμε τη σημασία της καινοτομίας, της πολυμορφίας και της βιωσιμότητας, καθώς και το ρόλο της Κύπρου ως ένα από τα σημαντικότερα ναυτιλιακά κέντρα παγκοσμίως", δήλωσε η Ναταλία Μπούρη Λόγιαλ, Πρόεδρος της WISTA Κύπρου.

Με στόχο την προώθηση της ναυτιλίας προς έναν βιώσιμο μέλλον και την ουσιαστική υιοθέτηση της πολυμορφίας και της καινοτομίας σε επίπεδο τεχνολογίας αλλά και τρόπου σκέψης, κατά τη διάρκεια του συνεδρίου, θα συζητηθούν τα ανάλογα θέματα.

Περισσότερες λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν συντόμως.

Δειτε Επισης

Απογευματινή εκδήλωση της Gaggenau στη Λευκωσία
Εκδήλωση στο ΤΕΠΑΚ με θέμα «Ευρωεκλογές 2024: Οι νέοι/νέες στην πρώτη γραμμή»
The Glowmorous Dinner: Φιλανθρωπικό δείπνο από το Καραϊσκάκειο Ίδρυμα και τη Μαρίνα Αγίας Νάπας
Ξένοι ομιλητές στο 9ο Cyprus Professional Services Conference
Το 7ο Cyprus HealthCare Conference ακτινογραφεί το ΓεΣΥ
Open Day για σπουδές αισθητικής στο Cyprus College Λεμεσού
Μνημόνιο συνεργασίας μεταξύ Αντικαρκινικού Συνδέσμου Κύπρου και Γερμανικού Ογκολογικού Κέντρου
Αδυνατούν να διαχειριστούν αποτελεσματικά την κινητικότητα του ανθρώπινου δυναμικού τους οι επιχειρήσεις
Alexander College The Final Show: Ένα σπουδαίο εικαστικό γεγονός στην Πλατεία Ζουχούρι
Μνημόνιο συνεργασίας μεταξύ του Γ.Ν.Θ. «Γ. Παπανικολάου» και του Γερμανικού Ογκολογικού Κέντρου