Ηχηρά ονόματα διεθνούς εμβέλειας στο 9ο Cyprus Professional Services Conference

Μια μοναδική ευκαιρία να παρακολουθήσουν από κοντά δυο κορυφαίους στο είδος τους ομιλητές, θα έχουν τη δυνατότητα οι συμμετέχοντες του 9ου Cyprus Professional Services Conference που διεξάγεται αυτό το μήνα στη Λευκωσία.

Mε θεματική «Professional and Financial Services: Working together to Make Cyprus an Attractive International Business Centre», το συνέδριο πραγματοποιείται την 21η Μαΐου 2024 και υπόσχεται να διερευνήσει όπως κάθε χρόνο άλλωστε τα πολιτικά, εμπορικά και εταιρικά ζητήματα του Κλάδου, φέρνοντας στο προσκήνιο τις εμπειρίες και τις συστάσεις διεθνών ηγετών της επιχειρηματικότητας.

Ηγέτες, που έχουν να πουν πολλά για στρατηγικό σχεδιασμό, η δημιουργία εσόδων και εφαρμογή άλλων βέλτιστων πρακτικών. Κατά την παρουσία τους, θα προβάλουν επίσης περιπτώσεις μελέτης-πολύτιμες για τους επαγγελματίες του τόπου που θα δηλώσουν το παρών τους στη διοργάνωση.

Οι διεθνούς φήμης προσωπικότητες περιλαμβάνουν τον Jonathan Conder, Partner, Private Wealth, Stephenson Harwood LLP UK, τον Chris Philipsborn, Executive Vice President, της Kreab Worldwide και τον Olaf Mielke Partner, Financial Services, KPMG AG Germany.

Ο Jonathan Conder είναι Partner στην ομάδα ιδιωτικού πλούτου της Stephenson Harwood και συμβουλεύει Βρετανούς και άλλους ξένους ιδιώτες πελάτες, διαχειριστές, ιδρύματα, οικογενειακά γραφεία και ιδιωτικές τράπεζες σε όλες τις πτυχές της φορολογίας, του trust, της περιουσίας και διαδοχικού σχεδιασμού.

Παρέχει επίσης συμβουλές για μεταναστευτικά και φιλανθρωπικά θέματα. Διαθέτει επίσης σημαντική εμπειρία στην παροχή βοήθειας σε οικογένειες και διαχειριστές για την αντιμετώπιση φορολογικών ερευνών και την επίλυση διαφορών.

Ο Chris Philipsborn εντάχθηκε στην Kreab Worldwide το 2013 και σήμερα είναι EVP και διευθύνων εταίρος στο Λονδίνο. Ειδικεύεται στη διαχείριση της φήμης και την επικοινωνία σε κρίσεις. Στους πελάτες του περιλαμβάνονται κυβερνήσεις, παγκόσμιες νομικές εταιρείες, εταιρείες με πολλές τοποθεσίες, άτομα υψηλού προφίλ και ΜΚΟ.

Ο Chris είναι πρόεδρος του Ad Hoc Συμβουλίου, μιας ομάδας μελών που προωθεί τον ιδιωτικό διάλογο μεταξύ των ανώτερων ευρωπαίων πολιτικών και των μεγάλων επιχειρήσεων.

Έχει διατελέσει μέλος σε τρία ακόμη διοικητικά συμβούλια, μεταξύ των οποίων το Sellafield, το μεγαλύτερο ευρωπαϊκό πυρηνική εγκατάσταση και στη δεξαμενή σκέψης για την εξωτερική πολιτική The Salzburg Global Seminar.

Ο Chris ξεκίνησε την καριέρα του ως δημοσιογράφος, γράφοντας για τους Financial Times και τον Economist και εκπέμποντας για το BBC World Service.

Ο Olaf Mielke εργάζεται από το 2005 στη KPMG AG στη Γερμανία και είνα Partner από το 2015. Εστιάζει στις εκθέσεις ESG και στις αναφορές προς τους επενδυτές για διεθνείς επενδύσεις, ταμεία, διαχειριστές περιουσιακών στοιχείων και επενδυτές, όπου παρέχει συμβουλές σχετικά με την εφαρμογή της πληροφορικής και των διαδικασιών των υποχρεώσεων υποβολής εκθέσεων.

Ποιους αφορά

Τι θα μπορούσαν να κάνουν καλύτερα οι παροχείς επαγγελματικών υπηρεσιών για να εξασφαλίσουν την αποτελεσματικότητα και βελτιστοποίηση της εμπειρίας του πελάτη; Αν ανήκεις σε έναν από αυτούς, δήλωσε έγκαιρα τη συμμετοχή σου και πάρε πολύτιμες απαντήσεις.

Το συνέδριο απευθύνεται, συγκεκριμένα, σε:

  • Λογιστικές, Ελεγκτικές και Φορολογικές εταιρείες
  • Δικηγορικά Γραφεία και Νομικοί Σύμβουλοι
  • Πάροχους Διοικητικών Υπηρεσιών
  • Πάροχους Υπηρεσιών Εμπιστοσύνης
  • Διαχειριστές Περιουσιακών Στοιχείων και Επενδύσεων
  • Τράπεζες και άλλες χρηματοπιστωτικές ιδρύσεις
  • Σύμβουλοι Διαχείρισης Πλούτου
  • Εταιρείες που λειτουργούν στον ευρύτερο χρηματοπιστωτικό τομέα
  • Διευθυντές Κυβερνητικών Υπηρεσιών και αξιωματούχοι από Ρυθμιστικά Όργανα

Πληροφορίες

  • Main Sponsor: Bank of Cyprus
  • Sponsor: Softline Computer Systems
  • Fintech Sponsor: ECOMMBX
  • Supporter: Baker Tilly, Deloitte, EY, KPMG, PwC, RSM, Marshall Islands (RMI)
  • With the Support of: CBA, CIFA, CYFA, ICAEW, ICPAC, Invest Cyprus, ISACA Cyprus Chapter
  • Organiser: ΙΜΗ
  • Communication Sponsors: CBN, GOLD, IN Business magazine, Super FM

Δειτε Επισης

ΤΕΠΑΚ: Δωρεάν εκπαίδευση για όσους φροντίζουν άτομα με alzheimer και άλλα είδη άνοιας
Αυτό είναι το νέο Δ.Σ. του Παγκύπριου Συνδέσμου Ιδιωτικών Σχολών Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης
Φρίξος Λάρκος: Η Crowdbase και η αυξανόμενη εξοικείωση των Κύπριων επενδυτών με το crowdfunding
Έναρξη β’ κύκλου υποβολής αιτήσεων για μεταπτυχιακές σπουδές στο ΤΕΠΑΚ
Στιγμές χαρές και συγκίνησης χάρισε σε χιλιάδες φιλάθλους ο τελικός του Κυπέλλου Coca-Cola
Τι προμηνύει το μέλλον της λογιστικής από τη σκοπιά γνωστών CEO
ΕΒΕ Λευκωσίας: Νέος γραμματέας-διευθυντής ο Ανδρέας Α. Αντωνιάδης
Η Purpose Communications ανακοινώνει την έναρξη του 2ου κύκλου της Purpose Academy
Δήλωσε τη συμμετοχή σου στο 9ο Cyprus Professional Services Conference
Grantxpert-Team Building Workshop: Ενδυνάμωση ομαδικότητας και συνεργασίας