Powered by

Ο ΠΑΣΥΞΕ στο πλευρό άπορων οικογενειών-Προσέφερε πασχαλινά γεύματα

Πάσχα, σημαίνει ανιδιοτελής προσφορά! Τις άγιες αυτές ημέρες, τις ημέρες αγάπης, ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Ξενοδόχων (ΠΑΣΥΞΕ) στήριξε τις άπορες οικογένειες της Κύπρου.

Στα πλαίσια της κοινωνικής του δράσης, ο ΠΑΣΥΞΕ ανέλαβε μια ιδιαίτερα σημαντική πρωτοβουλία θέλοντας να σταθεί στο πλευρό των συνανθρώπων μας που αντιμετωπίζουν δυσκολίες και χρειάζονται βοήθεια.

Κυριακή, Δευτέρα και Τρίτη του Πάσχα δεκάδες οικογένειες είχαν την ευκαιρία να ξεφύγουν από την δύσκολη καθημερινότητά τους και να ζήσουν μερικές στιγμές χαλάρωσης, ξεγνοιασιάς, απολαμβάνοντας το πασχαλινό τους γεύμα σε ξενοδοχεία τα οποία είναι μέλη του Συνδέσμου.

Ξενοδοχεία από όλη την Κύπρο, άνοιξαν τις πόρτες τους και υποδέχτηκαν τις άπορες οικογένειες. Συγκεκριμένα, πέραν των 60 ατόμων γεύτηκαν με μεγάλη ευχαρίστηση τα πασχαλινά εδέσματα που τους πρόσφεραν τα ξενοδοχεία: Annabelle Hotel, Coral Beach Hotel and Resort, Atlantica Mare Village Paphos, Atlantica Aphrodite Hills Hotel, Atlantica Mare Village Ayia Napa, St Elias Resort Protaras, Atlantica Miramare Beach Hotel, Atlantica Oasis Hotel, Radisson Beach Resort Larnaca.

Ως Παγκύπριος Σύνδεσμος Ξενοδόχων θέλουμε να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας στα μέλη μας που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας για συμμετοχή τους σε αυτή την σημαντική πρωτοβουλία. Στεκόμαστε στο πλευρό των συνανθρώπων μας που χρειάζονται βοήθεια, στηρίζοντάς τους με κάθε τρόπο.

Δειτε Επισης

Δίωρη συνάντηση Χριστοδουλίδη με τον Κινέζο Πρέσβη για το τερματικό-Ουδέν ανακοινώσιμο
SoftOne Technologies Α.Ε.: Οι τρεις εταιρείες που προχωρούν σε απόκτηση κοινού ελέγχου επί της εταιρείας
Φρίξος Λάρκος: Η Crowdbase και η αυξανόμενη εξοικείωση των Κύπριων επενδυτών με το crowdfunding
Ryanair: «Παράθυρο» για μικρές αυξήσεις στα εισιτήρια το καλοκαίρι
Κρίσιμο τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη-Γιαντάο για το τερματικό στο Βασιλικό-Νέα «πυρά» από CPP
Δήλωσε τη συμμετοχή σου στο 9ο Cyprus Professional Services Conference
Σε τροχιά υλοποίησης 30 παραθαλάσσιες επαύλεις αξίας €20 εκατ. στην Πέγεια
Έξι προτροπές προς τις κυπριακές Αρχές από το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο
Οι μάρκες αυτοκινήτων που επέλεξαν οι αγοραστές-Σε ανοδική τροχιά η αγορά
Κόστος ηλεκτρισμού και καυσίμων: Πόσα ξόδεψαν οι εταιρείες το 2023