Powered by

Giorgio Locatelli: Τα μυστικά της κουζίνας είναι για να τα μοιράζεσαι

Το εστιατόριό του "Locanda Locatelli" στο Λονδίνο κατέχει αστέρι Michelin, ενώ στην Κύπρο είναι ιδιοκτήτης του εστιατορίου Ristorante Locatelli, που στεγάζεται στο ξενοδοχείο Amara στη Λεμεσό.

Ο βραβευμένος διάσημος Ιταλός Chef, Giorgio Locatelli, που βρέθηκε την περασμένη βδομάδα στο νησί μας, μιλά για την καριέρα του στην κάμερα του InBusiness TV.

Ο Giorgio Locatelli πιστεύει ότι ο στόχος δεν πρέπει να είναι τα βραβεία, αλλά η σκληρή δουλειά, η αγάπη για τη γαστρονομία και η επένδυση στους ανθρώπους. Σύμφωνα με τον ίδιο, όποιος ανοίγει ένα εστιατόριο απλώς για να κατακτήσει το αστέρι Michelin, βρίσκεται στον λάθος δρόμο.

Ο βραβευμένος Chef θεωρεί ότι τα μυστικά της κουζίνας είναι για να τα μοιράζεσαι, καθώς έτσι σε θυμάται ο κόσμος. Ο Giorgio Locatelli ονειρεύεται να συνεχίσει αυτό που κάνει μέχρι το τέλος της ζωής του και εκφράζει την ελπίδα πως μια μέρα θα πεθάνει στην κουζίνα.  

Σ’ ό,τι αφορά την κυπριακή κουζίνα, τη βρίσκει απλή και γευστική, ενώ δεν κρύβει την αγάπη του για το σουβλάκι!

Δείτε πιο κάτω ολόκληρη τη συνέντευξη του Giorgio Locatelli στο InBusiness TV:

 

Δειτε Επισης

Μειωμένη κατά περίπου 50% η κίνηση στα κέντρα αναψυχής το Πάσχα
Minthis Resort: Πασχαλινή πολυτέλεια σε έναν παράδεισο εκλεπτυσμένης απόλαυσης
Κώστας Κουμής: Επιβεβαιώνεται η μεγάλη συνεισφορά του αθλητικού τουρισμού στην τουριστική οικονομία
Στο 50% οι πληρότητες στα ξενοδοχεία το Πάσχα-Ετοιμάζονται για δύσκολη χρονιά οι ξενοδόχοι
WIZZ Experiences: Νέα πρόσθετη υπηρεσία για τους επιβάτες της Wizz Air
Στα €1,4 δισ. οι δαπάνες για ταξίδια Κυπρίων στο εξωτερικό το 2022
Ψηφίζουν εξωτερικό για τις πασχαλινές διακοπές τους οι Κύπριοι-Για 48ωρα οι κρατήσεις στο εσωτερικό
Ρεκόρ στις αφίξεις τουριστών κατέγραψε το πρώτο τρίμηνο η Πορτογαλία
ΕΤΑΠ Λευκωσίας: Διαδραματίζει κεντρικό ρόλο στο GreenHost Project
Απογειώθηκαν τα ταξίδια των Κυπρίων-Πού αποδίδεται η αύξηση και οι δημοφιλέστεροι προορισμοί