Ο Δρ. Μάριος Γεωργίου αναλαμβάνει Director of MBA στο CIM

Το CIM ανακοινώνει ότι στα πλαίσια της συνεχούς αναβάθμισης των παρεχόμενων υπηρεσιών του και με σκοπό την διατήρηση της ποιοτικής τριτοβάθμιας εκπαίδευσης που παρέχει τα τελευταία 44 χρόνια, έχει προχωρήσει στην πρόσληψη του  Δρ. Μάριου Γεωργίου ως «Director of MBA» από 1η Ιουνίου 2022.

Ο Δρ Γεωργίου εργαζόταν σε πολυεθνική εταιρεία για 31 χρόνια σε διάφορες διευθυντικές θέσεις, εστιάζοντας στην ανάπτυξη νέων διεθνών αγορών σε Αφρική και Ανατολική Μεσόγειο. Ταυτόχρονα, τα τελευταία επτά χρόνια δίδασκε, στο MBA του CIM, Strategic Management και Strategic Marketing και επιτηρούσε φοιτητές στην έρευνα και συγγραφή πτυχιακών εργασιών.

Aπέκτησε το διδακτορικό του (DBA) από το πανεπιστήμιο του Gloucestershire (UK), όπου διετέλεσε καθηγητής σε φοιτητές για διδακτορική έρευνα. Η διδακτορική του έρευνα ήταν στο τομέα “Foreign Market Entry”. Πριν από το διδακτορικό του, ο Δρ. Γεωργίου, απέκτησε μεταπτυχικό MBA από το πανεπιστήμιο του Warwick (UK), όπου και συνεχίζει να συμβουλεύει φοιτητές για θέματα καριέρας και σπουδών.

Ο Δρ Γεωργίου, ξεκίνησε τις σπουδές του στο πανεπιστήμιο του Mancherster Institute of Science and Technology (UMIST) στον     κλάδο των χημικών μηχανικών, όπου μετά από υποτροφία του πανεπιστημίου, συνέχισε σε μεταπτυχιακές σπουδές σε επίπεδο Master και PhD, με έρευνα στο τομέα διύλισης, και στη μεταφορά μάζας και θερμότητας.

Η ομάδα του CIM υπόσχεται την συνέχιση της ποιοτικής εκπαίδευσης και ανάδειξης των ηγετών του αύριο, καθώς και την προαγωγή της Κύπρου ως Διεθνές Εκπαιδευτικό Κέντρο. 

Δειτε Επισης

Επίτιμη διδάκτορας του Πανεπιστημίου Reading η Στέλλα Κυριακίδου
Νέα γενική διευθύντρια της Eurolife η Αθηνά Σιηπιλλή Τσίγκη
To μήνυμα Ανδρέα Δημητριάδη πριν τις εκλογές-«Για ένα ισχυρό και διεκδικητικό ΚΕΒΕ»
Στη Δέσποινα Θεοδοσίου το βραβείο Ισότητας των Φύλων του ΔΝΟ
MSPS Cyprus: Η Κρίστια Κουρσάρου αναλαμβάνει τη θέση της PR Director
Στους κορυφαίους της GC Powerlist του Legal 500 η Κάτια Σάντη
Θλίψη στο CIIM-Έφυγε από τη ζωή ο ιδρυτής και επί σειρά ετών πρόεδρος του πανεπιστημίου
Ίδρυσε δική του εταιρεία μετά την αφυπηρέτησή του από την Deloitte ο Νίκος Κυριακίδης
Η κοινότητα Συσκλήπου βράβευσε το... παιδί της John Christodoulou για την πολυετή προσφορά του
14 millennial επαγγελματίες που διαπρέπουν στην επιχειρηματική αρένα της Κύπρου