Χορηγία Κατηγορίας Ανάπτυξη Γης - Κατασκευές

Armeftis Partners: Πέντε νέα έργα ξεχωριστής αρχιτεκτονικής

Πέντε νέα έργα ξεχωριστής αρχιτεκτονικής του γραφείου Armeftis Partners έχουν ολοκληρωθεί και παραδίδονται στους ιδιοκτήτες τους. Τα κτήρια, τα οποία βρίσκονται στη Λεμεσό, χαρακτηρίζονται από υψηλή αισθητική και ιδιαίτερα χαρακτηριστικά, διατηρώντας τη λειτουργικότητα στο επίκεντρο του σχεδιασμού τους.

Τα τρία πρώτα έργα αφορούν σύγχρονους γραφειακούς χώρους, με σχεδιασμό που λαμβάνει υπόψη τον περιβάλλοντα αστικό ιστό, φροντίζοντας παράλληλα την ανάδειξη ξεχωριστών πτυχών τους. Συγκεκριμένα, το κτήριο “MGO Offices”, ξεχωρίζει για τη δυναμική του προσέγγιση, με κίνηση και παιχνίδισμα στην πρόσοψη που εύκολα μπορεί να παρατηρηθεί από τους κάτοικους της πόλης.
 

Παράλληλα, το “Tryfonos Offices”, κτήριο γραφειακών εγκαταστάσεων πέντε ορόφων που βρίσκεται στην οδό Σπύρου Κυπριανού, μέσω του δυναμικού του σχήματος στην πρόσοψη, δημιουργεί εντύπωση στον περαστικό - οδηγό.

 

 

Τέλος, το κτήριο “Semeli”, το οποίο βρίσκεται στην περιοχή των δικαστηρίων, ξεχωρίζει για τη συνθετική του αρχή, που ακολουθεί το σχήμα του οικοπέδου. Σε πολλά σημεία του, έχει επιλεγεί η χρήση εμφανούς σκυροδέματος, ενώ ξεχωρίζουν τα panels που είναι τοποθετημένα υπό γωνία και λειτουργούν ως μεταβατικό στοιχείο μεταξύ του εσωτερικού του κτηρίου και του δημόσιου δρόμου, προστατεύοντας παράλληλα τον εσωτερικό χώρο από τον δυτικό ήλιο.

 

  

Τα άλλα δύο οικιστικά έργα, σχεδιάστηκαν με γνώμονα την άνεση και ποιοτική διαβίωση των ενοίκων τους. Ειδικότερα, το έργο “Highpoint Residences” αποτελεί συνδυασμό δύο πολυκατοικιών οι οποίες λειτουργούν ξεχωριστά.

 

 
Τα κτήρια είναι προσανατολισμένα προς την ακτογραμμή της Λεμεσού, με θέα στη θάλασσα και το κέντρο της πόλης. Το έργο “Arsinois”, αποτελεί κτήριο διαμερισμάτων, με δύο οροφοδιαμερίσματα και ένα διαμέρισμα δύο ορόφων με roof garden. Οι όψεις από κάθετους κήπους προσφέρουν στους ιδιοκτήτες ιδιωτικότητα, ενισχύοντας παράλληλα την πράσινη πτυχή στην ευρύτερη εικόνα της πόλης.

 

  

 

Σε δηλώσεις του, ο ιδρυτής του αρχιτεκτονικού γραφείου, Γιάννης Αρμεύτης, σημείωσε:

«Η ολοκλήρωση των πέντε αυτών έργων μας γεμίζει με ικανοποίηση, καθώς επιβεβαιώνει την εμπιστοσύνη της αγοράς  και της τοπικής κοινωνίας στην Armeftis Partners. Ο ιδιαίτερος σχεδιασμός κάθε έργου και η έμφαση στη λεπτομέρεια, επιβεβαιώνουν τη στροφή που συντελείται προς κτήρια που έχουν στο επίκεντρο τις ανάγκες των ενοίκων για ποιοτική και ευχάριστη χρήση, τόσο για επαγγελματικούς, όσο και οικιστικούς σκοπούς. Θα ήθελα μάλιστα να επισημάνω τη σημασία που πλέον οι ίδιοι οι πελάτες προσδίδουν στον σχεδιασμό των κτηρίων, προκειμένου τα έργα τους να αποτελούν τοπόσημο της περιοχής που οικοδομούνται».

Δειτε Επισης

Δεύτερη προκήρυξη σχεδίου χορηγιών για φοιτητικές εστίες στην εντός των τειχών Λευκωσία
Ενώπιον του Υπουργικού την Πέμπτη το θέμα του Ακάμα
Τα νέα γραφεία της EY Κύπρου-Σημείο αναφοράς για το μέλλον της εργασίας (pics)
«Παγωμένη» με τον ΔΗΣΥ για την αποπαγοποίηση θέσεων η Κυβέρνηση
Μηνύματα στη Βουλή από το Προεδρικό για τις εκποιήσεις- «Ευελπιστούμε ότι…»
Λιγότερες, αλλά με μεγαλύτερη αξία οι άδειες οικοδομής το πρώτο ενιάμηνο
Ενδιαφέρον από επενδυτικά ταμεία κρατών της περιοχής για τον Euroasia
Πολλαπλά οφέλη για τη γεωργία από την εγκατάσταση αγροφωτοβολταϊκών
Οι εξωφρενικές τιμές σπρώχνουν ξένους αγοραστές στα κατεχόμενα, όχι ο πόλεμος στο Ισραήλ
Cyprus Airways: Ξεκινά πτήσεις προς Βρυξέλλες-Όλες οι πληροφορίες