Καινοτόμες λύσεις από Kyndryl με γνώμονα την οικονομική ανάπτυξη

Διαδικτυακή συνάντηση με τις κυπριακές επιχειρήσεις πραγματοποίησε η Kyndryl, δίδοντάς τους την ευχέρεια να ενημερωθούν για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που προσφέρει.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, Οργανισμοί που δραστηριοποιούνται στην εγχώρια αγορά, έμαθαν πώς η εταιρεία μπορεί να καταστεί ο αξιόπιστος συνεργάτης τους σε διαχειριζόμενες εφαρμογές (Managed Applications), υπηρεσίες σε ψηφιακές εργασίες (Digital Workplace Service), υπηρεσίες δικτύου (Networking Services), λειτουργίες συστημάτων (Systems Operations) και διαχείριση υπηρεσιών γενικότερα (Service Management).

Η πλήρης λειτουργία της στην Κύπρο, ως μία από τις 63 χώρες παγκοσμίως που δραστηριοποιείται αυτή τη στιγμή, καθιστά την Kyndryl ως έναν από τους μεγαλύτερους παρόχους υπηρεσιών πληροφορικής σε τοπικό επίπεδο, με βασική διαφοροποίηση το ενοποιημένο μοντέλο σε παγκόσμια βάση μαζί με τα Κέντρα Υπηρεσιών (Center of Competence). Η εταιρεία έχει κληρονομήσει σημαντικά έργα πληροφορικής, χτίζοντας γερές βάσεις και δυνατότητες να εδραιωθεί και να τοποθετηθεί περαιτέρω σε μεγάλα έργα ψηφιακού μετασχηματισμού, τόσο στον δημόσιο αλλά και στον ιδιωτικό τομέα.

Σε δηλώσεις του με την ολοκλήρωση της επιτυχημένης διαδικτυακής εκδήλωσης, ο Μάριος Καπιρής, General Manager της Kyndryl Cyprus, εξήρε τη σημασία της παρουσίας της εταιρείας στην Κύπρο για τους υφιστάμενους πελάτες, καινούριους πελάτες και την κυπριακή αγορά ευρύτερα.

«Αυτό που μας διαφοροποιεί είναι ότι κτίζουμε στρατηγικές συνεργασίες και παρέχουμε τεχνογνωσία στους πελάτες δίνοντας λύσεις σε ό,τι αφορά cloud, digital workplace, data and AI, network security και 5G», δήλωσε στην κάμερα του InBusiness TV:

Δειτε Επισης

Το ταξίδι της μετεγκατάστασης και γιατί οι ξένες tech εταιρείες... ψηφίζουν Κύπρο-Η Palta και η Wargaming
Γιατί έρχονται στην Κύπρο οι Google, Amazon, SalesForce & Binance;
NEDECO: Σχεδιάστε σήμερα τη μελλοντική σας ανάπτυξη και βιωσιμότητα
Αλλαγής σκυτάλης στα ηνία της Cablenet-Νέος CEO ο Ιωάννης Μαυρίδης
Η AWS ανακοινώνει νέες καινοτόμες λειτουργίες για το Amazon Bedrock
ConsulTech: Ενώνει δυνάμεις με την αμερικανική TKI με στόχο τον ψηφιακό μετασχηματισμό των επιχειρήσεων
Είκοσι νέες ψηφιακές υπηρεσίες εντός του 2024-Τα πλάνα του Υφ. Έρευνας, Καινοτομίας και Ψηφιακής Πολιτικής
Με μεγάλη επιτυχία το «2ο Cyprus: The New Global Tech & Innovation Hub Summit» (pics)
Η Quadcode ενώνει δυνάμεις με την Capacitor Partners για το μεγαλύτερο Hackathon στην Κύπρο
Η Κύπρος ως ιδανικός προορισμός για να ζει, να εργάζεται και να δραστηριοποιεί κανείς τις επιχειρήσεις του