Αλλαγής σκυτάλης στα ηνία της Cablenet-Νέος CEO ο Ιωάννης Μαυρίδης

Ο Ιωάννης Μαυρίδης, έμπειρο στέλεχος με πάνω από 20 χρόνια διεθνούς εμπειρίας στους τραπεζικούς και τηλεπικοινωνιακούς τομείς, αναλαμβάνει από την 1η Ιουλίου 2024 τον ρόλο του Διευθύνοντος Συμβούλου (Chief Executive Officer) της Cablenet Communication Systems plc.

Έχοντας διατελέσει Οικονομικός Διευθυντής της Cablenet από το 2020 μέχρι και σήμερα, ο κ. Μαυρίδης έχει αποκτήσει εξαιρετική γνώση της Εταιρείας, καθώς και των διαδικασιών και λειτουργιών της.
Πριν την ανάληψη της θέσης του Οικονομικού Διευθυντή στην Cablenet, ο κ. Μαυρίδης κατείχε από τον Αύγουστο του 2015 τη θέση του Managing Director στην TAP Advisors στο Λονδίνο, μια συμβουλευτική εταιρεία με γραφεία στις ΗΠΑ και το Ηνωμένο Βασίλειο, η οποία ειδικεύεται σε συμβουλευτικές υπηρεσίες προς εταιρείες Τηλεπικοινωνιών, Μέσων Ενημέρωσης και Τεχνολογίας.

Προηγουμένως, ο κ. Μαυρίδης ήταν στέλεχος για 12 χρόνια στο Τμήμα Θεσμικών Πελατών Ευρώπης Μέσης Ανατολής Αφρικής (ΕΜΕΑ) της διεθνής τράπεζας Citigroup (Citi), με βάση, για τα τελευταία 10 χρόνια, το Λονδίνο.
«Είναι μεγάλη τιμή να μου δίνεται η δυνατότητα να ηγηθώ της Cablenet με αυτήν τη νέα ιδιότητα, να την καθοδηγήσω στην επόμενη φάση της εξέλιξης και ανάπτυξης, σε μια αγορά που είναι τόσο συναρπαστική αλλά και γεμάτη προκλήσεις. Υπάρχει ένα ξεκάθαρο σχέδιο μπροστά μας και μια ομάδα ανθρώπων με τεράστιο εύρος και πλούτο εμπειρίας και δεξιοτήτων ώστε να οδηγηθεί η Εταιρεία σε νέα επίπεδα, προσδίδοντας παράλληλα μεγαλύτερη αξία στους πελάτες και τους μετόχους μας», δήλωσε ο κ. Μαυρίδης.

Ο Ιωάννης Μαυρίδης θα διαδεχτεί τον Γιάννο Μιχαηλίδη, ο οποίος αποχωρεί από τη θέση του με ισχύ από τις 30 Ιουνίου 2024, ωστόσο, θα συνεχίσει να υποστηρίζει την Εταιρεία σε συμβουλευτικό ρόλο μέχρι το τέλος του έτους, προκειμένου να διασφαλιστεί η ομαλότερη δυνατή μετάβαση.
«Είμαι πολύ περήφανος για την καινοτομία που επιδείξαμε στην αγορά, κάτι που μας επέτρεψε να διαταράξουμε το στάτους κβο και να επιταχύνουμε σημαντικά την ανάπτυξη της Εταιρείας. Τολμήσαμε να κάνουμε τα πράγματα με διαφορετικό τρόπο και έτσι, η Cablenet έχει κάνει ένα πολύ μεγάλο άλμα σε μέγεθος, καταφέρνοντας ταυτόχρονα να καθιερώσει και να διατηρήσει τη θέση της ως ο κορυφαίος πάροχος τηλεπικοινωνιών σε ικανοποίηση πελατών και βαθμό προτίμησης. Είμαι βέβαιος ότι ο Ιωάννης Μαυρίδης, που ήταν μέλος της ηγετικής μου ομάδας τα τελευταία τέσσερα χρόνια, θα διαπρέψει στον νέο του ρόλο και του εύχομαι κάθε επιτυχία», δήλωσε ο Γιάννος Μιχαηλίδης.
Σχολιάζοντας αυτήν τη μετάβαση, ο κ. Nikhil Patil, Πρόεδρος της Cablenet Communication Systems plc και Διευθύνων Σύμβουλος της GO plc είπε: «Είμαστε πραγματικά ευγνώμονες στον κ. Γιάννο Μιχαηλίδη για την πίστη και αφοσίωσή του. Η αξιοσημείωτη ηγεσία του τα τελευταία τέσσερα χρόνια έχει θέσει την Cablenet σε μια σταθερή πορεία ανάπτυξης, τόσο στην αγορά της κινητής τηλεφωνίας όσο και στην αγορά ευρυζωνικών υπηρεσιών, παρά τις πιέσεις της διεθνούς αστάθειας και αναταραχής. Τώρα, ανυπομονούμε να καλωσορίσουμε τον Ιωάννη σε αυτόν τον νέο ρόλο και είμαστε βέβαιοι ότι θα συνεχίσει να χτίζει πάνω σε αυτήν την επιτυχία».

Δειτε Επισης

«GROW with SAP»: Υιοθετήστε το cloud ERP με τη Supernova
Google: Αλλάζει τις αναζητήσεις στο ίντερνετ με χρήση AI
Smart Solutions και οι νέες δυνατότητες για τους Οργανισμούς στο «Cisco Experience»
Πόλος έλξης για νεοφυείς εταιρείες η Πάφος-Θα εγκατασταθούν άλλες τρεις
Η άνοδος του cloud CRM
Αδειοδότηση για δίκτυα ψηφιακής τηλεόρασης-Σε δημόσια διαβούλευση μέχρι 10 Ιουνίου
Microsoft: Eπένδυση €4 δις στη Γαλλία για κατασκευή υποδομών cloud και τεχνητής νοημοσύνης
Πώς η ελληνική Kaizen Gaming κατάφερε να βρίσκεται στην κορυφή των εταιρειών GameTech παγκοσμίως
TechIsland Summit 2024: Προωθώντας ένα τεχνολογικό μέλλον για την Κύπρο
Ξεκαθαρίζει η Primetel: Ανανέωση της συμφωνίας διανομής αθλητικού περιεχομένου με τη Cyta