Χορηγία Κατηγορίας Υπηρεσίες

Τον Μάιο η ανάδειξη των «Cyprus’ Best Workplaces™ 2022»

Τον προσεχή Μάιο αναμένεται η ανάδειξη των Cyprus’ Best Workplaces™ 2022, σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε το Great Place to Work®, επεξηγώντας με ποιο τρόπο θα γίνει η διαδικασία επιλογής των εταιρειών που θα αναγνωριστούν και θα διακριθούν για το εξαιρετικό εργασιακό περιβάλλον που προσφέρουν.

Ειδικότερα, υποψήφιες για να περιληφθούν στη λίστα θα είναι όσες εταιρείες είχαν εξασφαλίσει με επιτυχία την πιστοποίηση τους εντός του 2021 και μέχρι τις 31/01/22. Αξίζει να σημειωθεί ότι η κατάταξη στη λίστα θα γίνει σε δύο κατηγορίες, ανάλογα με τον αριθμό του προσωπικού των εταιρειών. Συγκεκριμένα, θα επιλεγούν 10 εταιρείες με αριθμό προσωπικού μέχρι 100 άτομα, με αποκλειστικό κριτήριο τη βαθμολογία που έχουν πάρει στη έρευνα προσωπικού, Trust Index©. Στη κατηγορία των μεγαλύτερων οργανισμών, το προσωπικό των οποίων υπερβαίνει τα 100 άτομα, θα επιλεγούν 5 εταιρείες, με την προϋπόθεση ότι έχουν συμπληρώσει κατά τρόπο ικανοποιητικό, το Culture Audit© και με βάση τη βαθμολογία τους στο Trust Index©.

Η πιστοποίηση που παρέχει το Great Place to Work® είναι ιδανική για οργανισμούς που θέλουν να ξεχωρίσουν ως εργοδότες επιλογής σε μια ανταγωνιστική αγορά αναζήτησης ταλέντων.

Ο Γενικός Διευθυντής του Great Place to Work®, Κυριάκος Ιακωβίδης ανέδειξε σε δηλώσεις του ότι: «πρόκειται για το πλέον αξιόπιστο θεσμό διάκρισης οργανισμών με εξαιρετικό εργασιακό περιβάλλον, που διεξάγεται σε 70 χώρες, με διαφανή και προκαθορισμένα κριτήρια. Οι εταιρείες που θα καταταχθούν στη λίστα μας θα είναι ταυτόχρονα και υποψήφιες στη λίστα Europe’s Best Workplaces™. Υπενθυμίζουμε ότι το 2021, τέσσερις εταιρείες από τη Κύπρο (Nexxie Group, Parimatch Tech, Vassos Eliades Ltd και DHL) είχαν πετύχει την ένταξη τους σε αυτή τη λίστα, εξασφαλίζοντας διάκριση και αναγνώριση σε ευρωπαϊκό επίπεδο και τυγχάνοντας προβολής από το εκδοτικό οίκο ‘’The Economist’’».

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι εταιρείες που θα αναδειχθούν και θα περιληφθούν στη λίστα των Cyprus’ Best Workplaces™ 2022, θα τύχουν πολύπλευρης δημοσιότητας και προβολής. Χορηγός και υποστηρικτής των εκδηλώσεων είναι η εταιρεία Prospectacy. «Χαιρόμαστε που θα έχουμε σαν χορηγό σε αυτόν τον σημαντικό θεσμό για την επιχειρηματική κοινότητα του τόπου μας την Prospectacy, έναν οργανισμό με τον οποίο μοιραζόμαστε κοινές αξίες», τόνισε ο Κυριάκος Ιακωβίδης. Από την πλευρά του ο CEO της Prospectacy, Βασίλης Ζερταλής, σημείωσε ότι η εταιρεία αποδίδει ιδιαίτερη σημασία στη διατήρηση ενός υγιούς εργασιακού περιβάλλοντος. «Είναι πεποίθησή μας ότι η απόδοση ενός οργανισμού ενισχύεται αν έχει δημιουργήσει συνθήκες όπου όλοι οι εργαζόμενοι, θέλουν και μπορούν να δίνουν το καλύτερο τους εαυτό. Σε αυτό το πλαίσιο, στην Prospectacy η διατήρηση ενός υγιούς επαγγελματικού περιβάλλοντος είναι στον πυρήνα της λειτουργίας μας και είναι με ιδιαίτερη χαρά που αποδεχθήκαμε την πρόσκληση να στηρίξουμε αυτόν τον θεσμό».

Η Prospectacy

Η Prospectacy είναι μια εξειδικευμένη εταιρεία με έδρα την Κύπρο, που παρέχει συμβουλευτικές υπηρεσίες υψηλού επιπέδου σε επιχειρήσεις και άτομα από το εξωτερικό, για θέματα που άπτονται της ατομικής και εταιρικής φορολογίας, της μεταφοράς εταιρικής έδρας, της διαχείρισης ακινήτων και άλλων περιουσιακών στοιχείων, καθώς και για μια ευρεία γκάμα άλλων εταιρικών ζητημάτων.

Είτε σκέφτεστε να επενδύσετε είτε αναζητάτε συμβουλές για το πως να οργανώσετε και να διαχειριστείτε το χαρτοφυλάκιο σας, η αφοσιωμένη ομάδα επαγγελματιών της Prospectacy LTD μπορεί να σας βοηθήσει να αποκτήσετε ανταγωνιστικό πλεονέκτημα, τόσο σε τοπικό όσο και σε διεθνές επίπεδο.

Δειτε Επισης

Αυτή η νέα ηγεσία του ιατρικού κόσμου-Συνεχίζει στην προεδρία του ΠΙΣ ο Δρ. Πέτρος Αγαθαγγέλου
Στο Ολυμπιακό Μέγαρο το εναρκτήριο λάκτισμα για την Toyota Kύπρου
Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Αγγλικής Σχολής-Πρόεδρος η Ιωάννα Δημητρίου
Κοτ-Κοτ: Πρωτοποριακή λύση κυκλικής οικονομίας για επίλυση της κρίσης διαχείρισης απορριμμάτων
ΟΠΑΠ Κύπρου: Αρχίζει και το 2024 με βήματα στην υγεία υιοθετώντας ξανά δύο δωμάτια της Αροδαφνούσας
Νέα συνεργασία Πανεπιστημίου Λεμεσού με AMMITEC στον ναυτιλιακό κλάδο
Εξετάζοντας τη σημασία του βιώσιμου μάρκετινγκ για τις Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις (ΜμΕ)
Women Leaders’s Forum: Πώς να αγνοήσετε τα εμπόδια
Κενές θέσεις εργασίας στο Ίδρυμα Διαχείρισης Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων (ΙΔΕΠ) Διά Βίου Μάθησης
Υποτροφίες για μεταπτυχιακά από την Eni Cyprus Limited