Powered by

City Space: Το νέο εμπορικό αναπτυξιακό διαμάντι της Property Gallery

Με το χαρτοφυλάκιο των εμπορικών της αναπτυξιακών έργων να εμπλουτίζεται συνεχώς, η Property Gallery ανακοινώνει την έναρξη των εργασιών οικοδόμησης του νέου, υψηλών προδιαγραφών επιχειρηματικού κέντρου, το City Space, στη Λεμεσό. Το νέο οικοδόμημα θα αποτελείται από δυο συνδεδεμένα κτήρια με γραφειακές εγκαταστάσεις και εμπορικούς χώρους όπως καταστήματα, καφετέριες και εστιατόρια, το οποίο θα αποτελέσει ιδανικό προορισμό για συγκέντρωση και κοινωνικοποίηση.

Το City Space αποτελεί ακόμα ένα έργο της Property Gallery που ανταποκρίνεται στην υψηλή ζήτηση για κορυφαίας ποιότητας γραφειακές εγκαταστάσεις στη Λεμεσό. Η εταιρεία έχει ήδη ολοκληρώσει τρία τεράστια αναπτυξιακά έργα που εμπίπτουν στο εμπορικό τομέα, όπως το μεγαλειώδες Sapphire Business Center, το υπέρ-μοντέρνο Nereus Tower και το πολυτελέστατο Avenue 15 Office Center. Το City Space με τα δύο συγκοινωνούντα κτήρια και το ορόσημο Unit tower στη Λεωφόρο Μακαρίου βρίσκονται αυτή τη στιγμή υπό ανέγερση. Και τα δύο αυτά υπο-κατασκευή επιχειρηματικά κέντρα βρίσκονται σε προνομιακές τοποθεσίες στην καρδιά της επιχειρηματική σκηνής της Λεμεσού.

 

Αξίζει να αναφερθεί ότι διάφορα εμπορικά κατασκευαστικά έργα που ανέλαβε η Property Gallery έχουν ήδη τύχει παγκόσμιας αναγνώρισης, όπως το Sapphire Business Center, το οποίο έλαβε 2 European Property Awards ως η Καλύτερη Γραφειακή Ανάπτυξη για Κύπρο και Ευρώπη και 1 European Property Award ως το Καλύτερο Μικτής-χρήσης Αρχιτεκτονικό έργο.

 

Όλα τα έργα της Property Gallery βρίσκονται σε βασικές κεντρικές τοποθεσίες μέσα στην πόλη, γεγονός που αποτελεί στρατηγική προσέγγιση για τη διασφάλιση της υψηλότερης απόδοσης σ’ ότι αφορά στα ανταποδοτικά οφέλη για τους ιδιοκτήτες. Πέρα από τις προνομιακές τοποθεσίες που επιλέγονται, η Property Gallery χρησιμοποιεί υψηλών προδιαγραφών κατασκευαστικά υλικά και ακολουθεί σύγχρονες τεχνικές λύσεις προκειμένου να διασφαλιστεί η λειτουργικότητα, η εργονομία και η αισθητική. Παράλληλα, όλα τα επιχειρηματικά κέντρα της Property Gallery προσφέρουν εύκολη πρόσβαση στους χώρους στάθμευσης με ικανοποιητικούς αριθμούς θέσεων, που σίγουρα είναι απαραίτητοι σε μια δραστήρια πόλη και παρέχει επιπλέον πολυτελείς ανέσεις όπως πλήρως λειτουργικούς κήπους στην ταράτσα, εμπορικούς χώρους με μεσοπάτωμα στο ισόγειο και ανοικτούς γραφειακούς χώρους με κουζίνες και βεράντες στους ορόφους των γραφείων.

 

Ένα από τα πολλά πλεονεκτήματα του Property Gallery είναι ότι διαθέτει δική της εταιρεία διαχείρισης επαγγελματικών ιδιοκτησιών, διασφαλίζοντας έτσι τη συντήρηση του κτηρίου, την κερδοφορία, και τη μίσθωση των ενοικιαζόμενων χώρων, γεγονός που προσδίδει επιπρόσθετη αξία στη συνολική επένδυση.

 

Η Property Gallery Developers & Constructors Ltd γιορτάζει επίσης φέτος 20 χρόνια επιτυχούς παρουσίας στην κυπριακή αγορά ακινήτων. Η ομάδα της έχει κερδίσει αψεγάδιαστη επαγγελματική φήμη και αναγνώριση στην επιχειρηματική κοινότητα καθώς και 42 διεθνή βραβεία για σχεδιασμό, ποιότητα και καινοτομία. Παράλληλα, έχει παραδώσει περισσότερα από 50 ολοκληρωμένα έργα, με πολλά άλλα να βρίσκονται σε εξέλιξη. Διαθέτει ένα ευρύ χαρτοφυλάκιο ακινήτων με περισσότερες από 500 ιδιοκτησίες που συνεχώς αναβαθμίζεται.

Δειτε Επισης

Αυτός είναι ο σύγχρονος παιδότοπος στον Δημόσιο Κήπο Λεμεσού (photos)
Γ. Μισιρλής: Αναπόφευκτη η «μεγάλη ανατιμολόγηση» ακινήτων
Λάβετε μέρος στο Fam Trip και δείξτε τα κορυφαία σας real estate έργα
Οικιστικά οικόπεδα και τεμάχια σε Λεμεσό και Πάφο από την Gordian
ΣΠΟΛΜΗΚ: Ασφάλεια και υγεία στα κατασκευαστικά έργα-Το όραμα «Μηδέν Ατυχήματα»
Επένδυση €856 εκατ. στη Λεμεσό με ιδιωτικό σχολείο και κέντρο καινοτομίας
Η ανάπτυξη που θα γίνει στον χώρο του πρώην ΑΤΙ στη Λευκωσία
Θέσμιοι ενοικιαστές: Τέλος οι μηδενικές αυξήσεις μετά από μια δεκαετία, ταβάνι το 6%
Βαφεάδης: Γίναμε μάρτυρες του τι μπορεί να συμβεί, όταν αποτυγχάνει η μηχανική
Δημόσια διαβούλευση για το μέλλον του ζωολογικού κήπου της Λεμεσού