Επαναξιολόγηση του κορυφαίου προγράμματος του CIM «ΜΒΑ Shipping»

Το Cyprus Institute of Marketing – The Cyprus Business School, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επαναξιολόγηση-πιστοποίηση του προγράμματος σπουδών «MBA Shipping (14 Months FT/24 Months PT). 

Το εν λόγω πρόγραμμα είναι το πρώτο του είδους του και το κορυφαίο και προσφέρεται στην Λεμεσό με τεράστια επιτυχία από το 2015. Θεωρείται επίσης ένα από τα κορυφαία «MBA Shipping» προγράμματα ανά το παγκόσμιο. 

Η επαναξιολόγηση-πιστοποίηση για την περίοδο 2022-2027 από τον Φορέα Διασφάλισης Ποιότητας για την ανώτερη εκπαίδευση,  είναι τρανή απόδειξη της ποιότητας της πανεπιστημιακής εκπαίδευσης που προσφέρει το CIM εδώ και 44 χρόνια. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι 100% των απόφοιτων του συγκεκριμένου προγράμματος εργοδοτούνται σε σχετικούς τομείς, διασφαλίζοντας έτσι την μέγιστη δυνατή απόσβεση επί της επένδυσης. 

Το CIM αποδεικνύει για ακόμα μια φορά περίτρανα τον ηγετικό ρόλο του CIM σαν το κατεξοχήν Κυπριακό Business School και συνεχίζει επικεντρωμένο στην ακαδημαϊκή αριστεία αλλά και στο να ενδυναμώνει τις υπηρεσίες που προσφέρει στους φοιτητές του.

Δειτε Επισης

Κάηκαν οι αμπελώνες του οινοποιείου Ζαμπάρτας, επηρεάστηκαν τουριστικά καταλύματα, απειλήθηκε η βιομηχανική Αγίου Συλά
Προσπάθειες Cyta για αποκατάσταση των επικοινωνιών στις πληγείσες περιοχές
XM: Ποσό €5 εκατομμυρίων για τους πυρόπληκτους-Σε κρίσιμες άμεσες και μακροπρόθεσμες ανάγκες η στήριξη
To ξενοδοχείο Annabelle στην Πάφο προσφέρει δωρεάν φιλοξενία στους πυρόπληκτους και στα κατοικίδιά τους
Imperio: Προσφέρει διαμερίσματα στο Sunset Gardens για φιλοξενία των πυρόπληκτων
Πρωτοβουλία του TechIsland για στήριξη των πυρόπληκτων-Το κάλεσμα προς τις εταιρείες μέλη του
IC Markets EU: Συλλογή ρουχισμού και κάλυψη πρώτων αναγκών-Πλατφόρμα οικονομικής ενίσχυσης των πληγέντων
Αναστέλλουν τα απεργιακά μέτρα οι εργαζόμενοι στην εταιρεία λεωφορείων Λάρνακας
Δωμάτια στους πυρόπληκτους από ξενοδοχεία-μέλη του ΠΑΣΥΞΕ...Βαθιά θλίψη για τις πυρκαγιές
Με δωρεάν καύσιμα στηρίζει έμπρακτα το έργο πυρόσβεσης η Πετρολίνα-Το μήνυμα Ντίνου Λευκαρίτη στις εταιρείες