E-HCert: Ο ιατρικός φάκελος των ασθενών σε μια εφαρμογή (Βίντεο)

Η εταιρεία i-Dante, σε συνεργασία με τη VeChain, δημιούργησαν την έξυπνη εφαρμογή εφαρμογή E-HCert (E-Health Certificate) με στόχο την ψηφιοποίηση, αρχειοθέτηση και αποθήκευση του ιατρικού φακέλου του ασθενή. 

Μέσω της εφαρμογής, o χρήστης εξασφαλίζει τον πλήρη έλεγχο του ιατρικού του φακέλου, και όποτε αυτός επιθυμεί, παρουσιάζει τις ιατρικές του εξετάσεις στον εκάστοτε γιατρό του που τον παρακολουθεί, βοηθώντας στην έγκυρη διάγνωση του με την ολοκληρωμένη εικόνα του ιστορικού του.

Διαβάστε ακόμα: Με τη νέα εφαρμογή E-HCert (E-Health Certificate) καταχωρούνται ψηφιακά και με αδιαπέραστη ασφάλεια όλα τα αρχεία του ιατρικού μας φακέλου

Διαβάστε ακόμα: Δ. Νεοκλέους - Σ.Γιάλλουρος: Η νέα εφαρμογή E-HCert ήρθε για να εξυπηρετήσει το πολυτιμότερο αγαθό του ανθρώπου, την υγεία του

Ο Δημήτρης Νεοκλέους, Ecosystem manager της VeChain, σε συνέντευξή του στο InBusinessNews, παρουσιάζει την εφαρμογή E-HCert (E-Health Certificate).

Η εφαρμογή E-HCert, αρχειοθετεί τα αποτελέσματα όλων των εργαστηριακών ελέγχων των ασθενών, συμπεριλαμβανομένων του τεστ COVID-19, RT-PCR, των τεστ αντισωμάτων τους αλλά και το εμβόλιο ενάντια στον κορωνοϊό.

Μέχρι στιγμής, η εφαρμογή, άρχισε να χρησιμοποιείται μέσω των κλινικών εργαστηρίων του ιδιωτικού Νοσοκομείου Mediterranean Hospital στη Λεμεσό και του Αρεταίειου Νοσοκομείου στη Λευκωσία, μεταφέροντας όλες τις ιατρικές εργαστηριακές εξετάσεις και αποτελέσματα των ασθενών, στην εφαρμογή E-HCert (E-Health Certificate).

Το E-HCert (E-Health Certificate), βασισμένο πάντα στους κανόνες του GDPR, διασφαλίζει ότι όλα τα προσωπικά δεδομένα, θα κοινοποιούνται κατά την αποκλειστική διακριτική ευχέρεια του χρήστη.

Δειτε Επισης

Γιατί έρχονται στην Κύπρο οι Google, Amazon, SalesForce & Binance;
NEDECO: Σχεδιάστε σήμερα τη μελλοντική σας ανάπτυξη και βιωσιμότητα
Αλλαγής σκυτάλης στα ηνία της Cablenet-Νέος CEO ο Ιωάννης Μαυρίδης
Η AWS ανακοινώνει νέες καινοτόμες λειτουργίες για το Amazon Bedrock
ConsulTech: Ενώνει δυνάμεις με την αμερικανική TKI με στόχο τον ψηφιακό μετασχηματισμό των επιχειρήσεων
Είκοσι νέες ψηφιακές υπηρεσίες εντός του 2024-Τα πλάνα του Υφ. Έρευνας, Καινοτομίας και Ψηφιακής Πολιτικής
Με μεγάλη επιτυχία το «2ο Cyprus: The New Global Tech & Innovation Hub Summit» (pics)
Η Quadcode ενώνει δυνάμεις με την Capacitor Partners για το μεγαλύτερο Hackathon στην Κύπρο
Η Κύπρος ως ιδανικός προορισμός για να ζει, να εργάζεται και να δραστηριοποιεί κανείς τις επιχειρήσεις του
Παγκράτιος Βανέζης: Η σημασία ενός ισχυρού καθεστώτος διανοητικής ιδιοκτησίας