Σύστημα Frotcom: Συμβατό με το διάταγμα του Τμήματος Περιβάλλοντος

Με βάση το διάταγμα που εκδόθηκε στις 11 Νοεμβρίου 2021 στην Επίσημη Εφημερίδα της Κυπριακής Δημοκρατίας από τον Υπουργό Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος, όλα τα οχήματα που συλλέγουν – μεταφέρουν απόβλυτα σε επαγγελματική βάση, είναι υπόχρεα να εγκαταστήσουν σύστημα GPS εντός 3 μηνών από την ημερομηνία δημοσίευσης του.

Κάθε συλλέκτης – μεταφορέας οφείλει να προσκομίσει Πιστοποιητικό εγκατάστασης της συσκευής GPS για κάθε όχημα στο Διευθυντή του Τμήματος Περιβάλλοντος το αργότερο μέχρι τις 11 Φεβρουαρίου 2022.

Το σύστημα της Frotcom είναι συμβατό με όλες τις απαιτούμενες προδιαγραφές του Υπουργείου Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος. Η Frotcom Cyprus θα  εκδίδει εγκεκριμένα Πιστοποιητικά Εγκατάστασης GPS για την κάθε εταιρεία/ιδιώτη ξεχωριστά αλλά και ανά όχημα.

Η Frotcom Cyprus δίνει λύσεις στους συλλέκτες και μεταφορείς αποβλύτων όπως: συνεχής αναβάθμιση, άμεση τεχνική υποστήριξη, δωρεάν εκπαίδευση του προσωπικού, παραμετροποιήσεις του συστήματος, όπως επίσης και τη διευθέτηση εγκατάστασης της συσκευής στον προτιμητέο χώρο της εταιρείας/ιδιώτη (Δευτέρα με Σάββατο – 08:30 – 16:30.)

Τα πλάνα προσφέρονται σε χαμηλές τιμές και ακόμη ειδικότερες τιμές προσφέρονται σε οργανωμένες ομάδες/συνδέσμους που θα επιλέξουν την Frotcom σαν τον έμπιστο συνεργάτη τους για βοήθεια στην επίτευξη του στόχου τους, να βελτιστοποιήσουν τον στόλο οχημάτων τους.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας Frotcom Cyprus, κος Μιχάλης Χριστοδουλίδης, παροτρύνει όλους τους ενδιαφερόμενους να επικοινωνήσουν με την εταιρεία για τυχών ερωτήματα, ανησυχίες, διευκρινήσεις και προσφορές στο 22 00 20 20.

www.frotcom.com

Δειτε Επισης

Γιατί έρχονται στην Κύπρο οι Google, Amazon, SalesForce & Binance;
NEDECO: Σχεδιάστε σήμερα τη μελλοντική σας ανάπτυξη και βιωσιμότητα
Αλλαγής σκυτάλης στα ηνία της Cablenet-Νέος CEO ο Ιωάννης Μαυρίδης
Η AWS ανακοινώνει νέες καινοτόμες λειτουργίες για το Amazon Bedrock
ConsulTech: Ενώνει δυνάμεις με την αμερικανική TKI με στόχο τον ψηφιακό μετασχηματισμό των επιχειρήσεων
Με μεγάλη επιτυχία το «2ο Cyprus: The New Global Tech & Innovation Hub Summit» (pics)
Η Quadcode ενώνει δυνάμεις με την Capacitor Partners για το μεγαλύτερο Hackathon στην Κύπρο
Η Κύπρος ως ιδανικός προορισμός για να ζει, να εργάζεται και να δραστηριοποιεί κανείς τις επιχειρήσεις του
Παγκράτιος Βανέζης: Η σημασία ενός ισχυρού καθεστώτος διανοητικής ιδιοκτησίας
Βασίλης Ψύρρας: Το εξελισσόμενο νομικό πλαίσιο της Κύπρου και οι ICT Leaders