Τα So Easy Stores, αναβαθμίζονται!

Η αλυσίδα καταστημάτων So Easy Stores ανακοινώνει την ανακαίνιση του καταστήματός της στην Παλώδεια. Η πράξη αυτή, θα επαναπροσδιορίσει πλήρως την αγοραστική εμπειρία των καταναλωτών.

Η μεγαλύτερη αλυσίδα καταστημάτων τύπου Convenience Stores, So Easy Stores, ανακοινώνει με ενθουσιασμό την υλοποίηση του στρατηγικού σχεδιασμού για την αναβάθμιση των καταστημάτων της, κάνοντας την αρχή από το κατάστημα στην Παλώδεια στη Λεμεσό.

 

 

Όπως έχει αναφέρει ο Διευθυντής Εργασιών της αλυσίδας Κυριάκος Ζένιος, η αλυσίδα έχει ως στόχο να προσφέρει μια πολύπλευρη εμπειρία αγορών, όπου η λειτουργικότητα και η άνεση του καταναλωτή παραμένει προτεραιότητα. Οι πελάτες έχουν πλέον την ευκαιρία να βιώσουν μια εξαιρετική αγοραστική εμπειρία, λόγω των πλούσιων οπτικών ερεθισμάτων και των στρατηγικά δομημένων κατηγοριών. 

Η φιλοσοφία του “top up shopping”, έχει το περιθώριο να αναδιπλωθεί και να ακμάσει στα καταστήματά μας, ώστε να καλύπτει πλήρως τις άμεσες και συμπληρωματικές ανάγκες των καταναλωτών, γρήγορα και εύκολα.

 

Η αλυσίδα λανσάρει επίσης για πρώτη φορά και τον καφέ So Coffee, δίνοντας την ευκαιρία στους καταναλωτές να απολαύσουν μια σειρά ροφημάτων τα οποία φτιάχνονται από τους έμπειρους Barista, οι οποίοι στελεχώνουν το τμήμα του καφέ.

Σε όλα τα καταστήματα, έχει επίσης προστεθεί η κατηγορία Grab & Go, όπου οι καταναλωτές θα βρίσκουν ποιοτικά, υγιεινά και φρέσκα γεύματα. Με τη δημιουργία των δυο κατηγοριών, αναμένεται να δημιουργηθούν τα επόμενα 2 χρόνια, περισσότερες από 50 θέσεις εργασίας,  συμβάλλοντας, έτσι, στην περεταίρω ανάπτυξη της οικονομίας.

 

Η Εταιρεία μας  είναι περήφανη που ακμάζει και επεκτείνει την εμβέλειά της στον τομέα του λιανικού εμπορίου και ειδικότερα στην αναβάθμιση της μικρής λιανικής, ειδικά σε αυτούς τους πρωτόγνωρους καιρούς. Η συνεχής ανάπτυξη οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στους καταναλωτές, οι οποίοι συνεχίζουν να μας υποστηρίζουν όλα αυτά τα χρόνια παρουσίας μας, και υποσχόμαστε όπως συνεχίσουμε να προσφέρουμε το καλύτερο.  

 

Δίνοντας προτεραιότητα στην υγεία των πελατών και του προσωπικού της, η αλυσίδα καταστημάτων δεσμεύεται να προσφέρει μια μοναδική εμπειρία αγορών σε ένα ασφαλές περιβάλλον. Τα καταστήματα προτρέπουν όλους να διατηρούν τα μέτρα κοινωνικής απόστασης, ενώ ταυτόχρονα ακολουθεί όλα τα πρότυπα μέτρα υγιεινής και τα αυστηρά πρωτόκολλα καθαρισμού.

Δειτε Επισης

Μειωμένες οι συνολικές πωλήσεις πετρελαιοειδών-Μικρή άνοδος στην αμόλυβδη βενζίνη
Ξάνθος Σαρρής: Η επέκταση της ΕΥΡΗΚΑ και η επόμενη γενιά
Οι Υπεραγορές Αλφαμέγα ανταμείβουν τους πελάτες τους με πολυτελή πιάτα MasterChef
Το βραβείο Red Dot Design 2024 στο νέο Hyundai Santa Fe
Μειώθηκαν στο μισό τα έσοδα από τη Διώρυγα του Σουέζ
Τα υβριδικά ψαλιδίζουν τα μερίδια αγοράς των βενζινοκίνητων-Οι κορυφαίες μάρκες του τριμήνου
Φέτος το Πάσχα οι προσφορές είναι επικές-Smartphones με €0 αρχικά και €200 έκπτωση
Υπουργείο Εμπορίου: Εφαρμόζονται κανονισμοί για έλεγχο της μεσιτείας όπλων
Κλειστά τα γενικά καταστήματα την Πρωτομαγιά-Τι ισχύει για όσους εργαστούν
Έπιπλα Andreotti: Η one-stop-shop επιλογή σου!