Το νέο Tucson η καλύτερη επιλογή για την ασφάλεια της οικογένειας στο δρόμο

  • Το νέο Hyundai Tucson είναι εξοπλισμένο με το πιο πολυσύνθετο πακέτο ασφαλείας στην κατηγορία του.
  • Τα συστήματα ενεργού ασφάλειας και υποβοήθησης του οδηγού έχουν αναβαθμιστεί και περιλαμβάνουν: Την Υποβοήθηση Οδηγού στον Αυτοκινητόδρομο (Highway Driving -HDA)1.5, την Οθόνη Θέασης Νεκρού Σημείου (Blind-spot View Monitor - BVM) και την Υποβοήθηση Νεκρού Σημείου Αποφυγής Σύγκρουσης (Blind-spot Collision Avoidance (BCA), μεταξύ άλλων.
  • Το οικογενειακό πακέτο ασφαλείας δημιουργήθηκε ειδικά για τους επιβάτες στα πίσω καθίσματα.

Η ασφάλεια για όλη την οικογένεια είναι υψίστης σημασίας για τη Hyundai, γι’ αυτό και δημιούργησε το νέο πακέτο στο νέο Tucson, χωρίς συμβιβασμούς. Το οικογενειακό SUV, με τα καλύτερα συστήματα στην κατηγορία του έγινε για να παρέχει ασφάλεια στους δρόμους, κάνοντας το την πιο δημοφιλή επιλογή.

Σήμερα, τα σύγχρονα αυτοκίνητα είναι εφοδιασμένα με προχωρημένη τεχνολογία που κάνει την οδήγηση πιο ασφαλή παρά ποτέ. Αυτό έφερε ανακούφιση στους γονείς, αφού η ασφάλεια των παιδιών τούς απασχολεί ως θέμα προτεραιότητας. Έτσι, η Hyundai προχώρησε με την εφαρμογή νέων συστημάτων ασφαλείας για να κάνει τα ταξίδια πιο άνετα.

Σύστημα 7 αερόσακων

Το νέο Tucson εξοπλίστηκε με σύστημα 7 αερόσακων, με την προσθήκη ενός στο κέντρο πλάγια της πρώτης σειράς. Αυτό αποτρέπει τους επιβάτες από του να κτυπά ο ένας στον άλλο σε περίπτωση σύγκρουσης. Ταυτόχρονα, ενεργοποιείται το Φρένο Πολλαπλής Σύγκρουσης για να μειώσει τον κίνδυνο συνεχόμενων συγκρούσεων.

Ενεργός Ασφάλεια Hyundai Smart Sense

Με ένα συνδυασμό από αισθητήρες, κάμερες και ραντάρ σε όλο το αυτοκίνητο, που εντοπίζουν τυχόν εμπόδια και αποτρέπουν συγκρούσεις, οι επιβάτες βρίσκονται σε ασφαλή χέρια. Επιπρόσθετα, οι οδηγοί έχουν πια περισσότερα βοηθήματα για ανίχνευση του περιβάλλοντος στο δρόμο.

Ο εξοπλισμός Hyundai Smart Sense υποβοηθά τον οδηγό και προστατεύει τους επιβάτες. Προτεραιότητα του Tucson είναι η άνεση και ασφάλεια των επιβατών, μέσα από τα τελευταίας τεχνολογίας συστήματα υποβοήθησης, τα οποία αυτόματα ρυθμίζουν την ταχύτητα του οχήματος και τη συμπεριφορά του τιμονιού, βελτιώνοντας το κράτημα στο δρόμο και την ποιότητα οδήγησης γενικά.

Συστήματα ασφαλείας για προστασία των επιβατών στα πίσω καθήματα

Με τα συστήματα Προειδοποίησης Ασφαλούς Εξόδου (Safe Exit Warning - SEW) ή Συναγερμού Πίσω Επιβάτη (Rear Occupant Alert - ROA), το νέο Tucson φροντίζει ιδιαίτερα για την ασφάλεια των παιδιών και άλλων επιβατών στα πίσω καθίσματα.

Δειτε Επισης

Starbucks: Νέα χριστουγεννιάτικη σειρά επιλογών για καφέ
Dulux: Η ιστορία του brand που έχει παρουσία σε περισσότερες από 100 χώρες
Στη λίστα των 50 Great Greek Wines το Ézousa Xinisteri 2022
Beauty Line: O εκσυγχρονισμός στη γραμμή ομορφιάς δεν θέλει κόπο αλλά τρόπο
Τα πιο γλυκά Χριστουγεννιάτικα εταιρικά δώρα από την Beeology by Haridemos
Lordos United: Η ιστορία της μοναδικής βιομηχανικής μονάδας πλαστικών στην Κύπρο
Στα 300 εκατομμύρια αυτοκίνητα ανήλθε η παγκόσμια παραγωγή της Toyota
Οι γεύσεις καφέ Bean Bar πλέον και σε κάψουλες-Ακόμη ένα βήμα πιο κοντά στους καταναλωτές
Nespresso: Γιορτάζει 30 χρόνια στην Κύπρο
Τα CHIVAS JAZZ NIGHTS επιστρέφουν ακόμα πιο λαμπερά