Powered by

Να βρεθούν λύσεις για τις γαμήλιες εκδηλώσεις

Προς αποφυγή λανθασμένων εντυπώσεων και βεβιασμένων συμπερασμάτων o Παγκύπριος Σύνδεσμος Επαγγελματιών Εκδηλώσεων (ΠΑΣΥΕΠΕΚ) – μέλος της ΟΕΒ ενημερώνει τόσο τους επαγγελματίες του κλάδου όσο και τα ζευγάρια που έχουν προγραμματίσει το γάμο τους εντός του 2021, ότι είναι σε επαφή με το Υπουργείο Υγείας με σκοπό την εξεύρεση λύσης για ομαλή και επιτυχή διεκπεραίωση όλων των γαμήλιων εκδηλώσεων που έχουν προγραμματιστεί. 

Ο ΠΑΣΥΕΠΕΚ απέστειλε πολυσέλιδη επιστολή/υπόμνημα προς τον Υπουργό Υγείας και αναμένει πως το συντομότερο δυνατό θα κληθεί σε συνάντηση για διεξοδική συζήτηση του όλου θέματος. Ακολούθως θα ενημερωθούν οι ενδιαφερόμενοι για τις προθέσεις του Υπουργείου Υγείας και τις οποιεσδήποτε πρόσθετες ενέργειες του ΠΑΣΥΕΠΕΚ.

Λαμβάνοντας υπόψη πρωτίστως τη δημόσια υγεία, και ακολούθως την ψυχολογική κατάσταση των ζευγαριών που έχουν ταλαιπωρηθεί και που στερούνται της χαράς της προετοιμασίας του γάμου τους αλλά και την οικονομική καταστροφή στην οποία έχει περιέλθει ο κλάδος των εκδηλώσεων, διευκρινίζεται πως η συζήτηση και η ανταλλαγή απόψεων με το Υπουργείο Υγείας έχει σαν μοναδικό στόχο την επανεκκίνηση του κλάδου την 1η Απριλίου 2021.

Τα μέτρα ασφάλειας και υγείας από την πανδημία θα υποβληθούν από τον ΠΑΣΥΕΠΕΚ σε αναλυτικό πρωτόκολλο λειτουργίας, κατόπιν συνάντησης με τον Υπουργό Υγείας και είναι καθοριστικά για την υγειονομική προστασία αλλά και την έναρξη των εκδηλώσεων χωρίς ιδιαίτερους περιορισμούς για τη διοργάνωση μιας πετυχημένης γαμήλιας εκδήλωσης όπως την ονειρεύεται ο κάθε νιόπαντρος.

Επιπρόσθετα, ο ΠΑΣΥΕΠΕΚ εκφράζει την ευαρέσκεια του για την λειτουργία των ειδικών σχεδίων στήριξης των εργαζομένων και των επιχειρήσεων και ευελπιστεί πως τα σχέδια αυτά θα συνεχίσουν να είναι σε ισχύει μέχρι να επανέλθουν οι επιχειρήσεις του κλάδου σε πλήρη λειτουργία.

Δειτε Επισης

Μειωμένη κατά περίπου 50% η κίνηση στα κέντρα αναψυχής το Πάσχα
Minthis Resort: Πασχαλινή πολυτέλεια σε έναν παράδεισο εκλεπτυσμένης απόλαυσης
Κώστας Κουμής: Επιβεβαιώνεται η μεγάλη συνεισφορά του αθλητικού τουρισμού στην τουριστική οικονομία
Στο 50% οι πληρότητες στα ξενοδοχεία το Πάσχα-Ετοιμάζονται για δύσκολη χρονιά οι ξενοδόχοι
WIZZ Experiences: Νέα πρόσθετη υπηρεσία για τους επιβάτες της Wizz Air
Στα €1,4 δισ. οι δαπάνες για ταξίδια Κυπρίων στο εξωτερικό το 2022
Ψηφίζουν εξωτερικό για τις πασχαλινές διακοπές τους οι Κύπριοι-Για 48ωρα οι κρατήσεις στο εσωτερικό
Ρεκόρ στις αφίξεις τουριστών κατέγραψε το πρώτο τρίμηνο η Πορτογαλία
ΕΤΑΠ Λευκωσίας: Διαδραματίζει κεντρικό ρόλο στο GreenHost Project
Απογειώθηκαν τα ταξίδια των Κυπρίων-Πού αποδίδεται η αύξηση και οι δημοφιλέστεροι προορισμοί