Συνέχιση σπουδών για απόκτηση βρετανικού πτυχίου στο CIM σε συνεργασία με το University of West London

Το Cyprus Institute of Marketing (CIM) είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι έχει προβεί σε όλες τις απαραίτητες ρυθμίσεις έτσι ώστε να παρέχει την δυνατότητα σε Κύπριους φοιτητές που σπουδάζουν στην Βρετανία σε συναφείς κλάδους και λόγω της έκτακτης κατάστασης με την πανδημία προτιμούν να συνεχίσουν τις σπουδές τους στην Κύπρο λόγω της πανδημίας του COVID-19 σε Λευκωσία & Λεμεσό. Επίσης η φοίτηση για τα προγράμματα του University of West London στο CIM δεν επηρεάζεται από τις εξελίξεις σχετικά με το Brexit άρα παρέχεται η απαιτούμενη σταθερότητα. Οι εγγραφές έχουν ξεκινήσει και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στο 22778475 & 25343556.
 
Η συνεργασία μεταξύ CIM & UWL αφορά την προσφορά δύο ακαδημαϊκών προπτυχιακών προγραμμάτων: το BA(Hons) in Business Studies with Marketing (3 years) και το BA(Hons) Accounting & Finance (3 years) καθώς επίσης και 1 μεταπτυχιακού προγράμματος, MSc Digital Marketing (1 Year), με βραδινά μαθήματα σε Λευκωσία και Λεμεσό. Η συνεργασία μεταξύ CIM & UWL είναι η μακροβιότερη και πιο επιτυχής συνεργασία μεταξύ Κυπριακού Ανώτερου Ιδρύματος και Βρετανικού Πανεπιστήμιου αφού υπάρχει από το 2011.
 
Το CLAUDE LITTNER BUSINESS SCHOOL βραβεύτηκε ως “Best Business School 2019” από τα Times Higher Education Awards. Τα Times Higher Education Awards είναι τα πιο έγκριτα βραβείο για την Ανώτερη Εκπαίδευση στην Βρετανία. Είναι σημαντικό να τονιστεί ότι σύμφωνα με το Times Higher Education Μagazine, το UWL έχει το υψηλότερο ποσοστό εργοδότησης όσο αφορά τους απόφοιτους του αφού 96% των αποφοίτων του εργοδοτούνται εντός 6 μηνών από την αποφοίτηση τους.

Δειτε Επισης

Χρυσό βραβείο προστάτη του περιβάλλοντος στην ΑΗΚ μετά από αξιολόγηση ειδικών κριτηρίων
Cyta: Κέρδισε έφεση κατά της ΕΠΑ για επιβολή διοικητικού προστίμου €663.000
Νέα ετήσια αύξηση στη βιομηχανική παραγωγή τον Φεβρουάριο
Χορηγοί, απονεμητές, παρευρισκόμενοι... Όλες οι δηλώσεις από τα 16α IN Business Awards (vid)
Κύπρος Νικολαΐδης: Αυτό το βραβείο είναι σημαντικό για μένα, προέρχεται από την πατρίδα μου (vid)
Ηλίας Κόκκινος: Σημαντική αναγνώριση για την οικογένεια του Smoothie Factory το IN Business Award (vid)
Γιώργος Κοσιής & Σάββας Κοσιής: Επιβράβευση των κόπων και των προσπαθειών μας, δεν σταματάμε εδώ (vid)
ΚΕΒΕ: Επιταγή αξίας 14.000 ευρώ στο φιλανθρωπικό ίδρυμα «Τοξότης»
Γιώργος Μούντης: Επιβεβαίωση της σκληρής δουλειάς των συναδέλφων και συνεργατών μας το IN Business Award (vid)
Grant Johnson: Το μέλλον του τουρισμού στην Κύπρο προμηνύεται λαμπρό (vid)