Aegean: Συνεργασία με Βιοιατρική για διαγνωστικά τεστ σε Ελλάδα και Κύπρο

Συνεργασία με τον ομιλία Βιοατρική σε Ελλάδα και Κύπρο και τον Όμιλο Ιατρικού Αθηνών στην Ελλάδα ανακοίνωσε η Aegean. Η συνεργασία προβλέπει δυνατότητα των επιβατών της Aegean να κάνουν με ειδικές τιμές διαγνωστικά τεστ για κορωνοϊό σε κέντρα σε Ελλάδα και Κύπρο.
 
«Στην AEGEAN θέλουμε να είμαστε κοντά στους επιβάτες μας, προσφέροντας νέες δυνατότητες και προσφορές μέσα από νέες συνεργασίες, ιδιαίτερα σήμερα, που τα ταξίδια τους είναι περιορισμένα λόγω της πανδημίας. Έτσι, σε συνεργασία με τον Όμιλο ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ στην Ελλάδα και την Κύπρο και τον Όμιλο Ιατρικού Αθηνών στην Ελλάδα, εξασφαλίσαμε για οποιονδήποτε έχει ένα εισιτήριο μαζί μας, ακόμη και για ταξίδι μήνες από τώρα, την επιλογή να κλείσουν μέσω της ιστοσελίδας μας, χρησιμοποιώντας μόνο τα μιλιά τους, ή με ειδικές τιμές, διαγνωστικά τεστ σε μεγάλο αριθμό σημείων σε Ελλάδα & Κύπρο. Τα ραντεβού για τα διαγνωστικά τεστ μπορεί να προγραμματιστούν είτε επειδή τους ζητείται από τις χώρες προορισμού (συνήθως 72 ώρες πριν), είτε ανεξάρτητα από το ταξίδι απλώς επειδή το επιθυμούν για προσωπικούς λόγους και θέλουν να αξιοποιήσουν τις προσφορές», δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος της AEGEAN  Δημήτρης Γερογιάννης.
 
 
Με λίγα βήματα και αποκλειστικά ηλεκτρονικά, μέσω της ειδικά διαμορφωμένης ιστοσελίδας, οι επιβάτες της AEGEAN με εισιτήρια σε μελλοντική ημερομηνία, θα έχουν τη δυνατότητα να κλείσουν και να αγοράσουν το τεστ ανίχνευσης, είτε πρόκειται για μοριακό τεστ είτε τεστ αντιγόνων, σε ειδικές τιμές και λαμβάνοντας τα αποτελέσματα εντός της επόμενης εργάσιμης ημέρας.
 
ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Χρυσό βραβείο προστάτη του περιβάλλοντος στην ΑΗΚ μετά από αξιολόγηση ειδικών κριτηρίων
Cyta: Κέρδισε έφεση κατά της ΕΠΑ για επιβολή διοικητικού προστίμου €663.000
Νέα ετήσια αύξηση στη βιομηχανική παραγωγή τον Φεβρουάριο
Χορηγοί, απονεμητές, παρευρισκόμενοι... Όλες οι δηλώσεις από τα 16α IN Business Awards (vid)
Κύπρος Νικολαΐδης: Αυτό το βραβείο είναι σημαντικό για μένα, προέρχεται από την πατρίδα μου (vid)
Ηλίας Κόκκινος: Σημαντική αναγνώριση για την οικογένεια του Smoothie Factory το IN Business Award (vid)
Γιώργος Κοσιής & Σάββας Κοσιής: Επιβράβευση των κόπων και των προσπαθειών μας, δεν σταματάμε εδώ (vid)
ΚΕΒΕ: Επιταγή αξίας 14.000 ευρώ στο φιλανθρωπικό ίδρυμα «Τοξότης»
Γιώργος Μούντης: Επιβεβαίωση της σκληρής δουλειάς των συναδέλφων και συνεργατών μας το IN Business Award (vid)
Grant Johnson: Το μέλλον του τουρισμού στην Κύπρο προμηνύεται λαμπρό (vid)