Χορηγία Κατηγορίας Ανάπτυξη Γης - Κατασκευές

Levante Residences: Κυριαρχεί η πολυτέλεια στον Ποταμό Γερμασόγειας

Αν όχι το μεγαλύτερο, σίγουρα το εντυπωσιακότερο συγκρότημα πολυτελών κατοικιών, Levante Residences παραδόθηκε πρόσφατα από την Imperio.

Το έργο κυριαρχεί στην περιοχή του Ποταμού Γερμασόγειας με την επιβλητικότητά του, που αποτυπώνεται στην έκταση της κατασκευής και στην αρχιτεκτονική του μοναδικότητα.

Διαβάστε ακόμα: Invel: Οι τέσσερις μεγάλες τουριστικές επενδύσεις στην Κύπρο

Ο προσανατολισμός του και η κατασκευή του νέου οικιστικού έργου της Imperio είναι τέτοια, ώστε τα διαμερίσματα να εκμεταλλεύονται την εκπληκτική θέα που παρέχει το σημείο. Κάθε κατοικία διαθέτει υψηλής ποιότητας τελειώματα, ενώ εντός του συγκροτήματος, ο όμορφος κήπος και η εντυπωσιακή πισίνα δένουν αρμονικά με τη συνολική ανάπτυξη.
 

Διαβάστε ακόμα: Καζίνο: Έμφαση στους VIP Ισραηλίτες

 


Η υπεύθυνη Interior Architect του έργου Χριστίνα Κυπρή, περιγράφει τη διαμόρφωση του πολύχρωμου κήπου του Levante Residences:
«Από την πρώτη κιόλας ματιά, το Levante Residences σου συστήνεται με τα μωβ χρώματα από τις πολυάριθμες βουκαμβίλιες που φιλοξενεί ο εξωτερικός ανθώνας του, ενώ δίπλα στην είσοδο στέκονται τα καταπράσινα κυπαρίσσια, αναδεικνύοντας το ύψος των κτηρίων. Μπαίνοντας στον χώρο του έργου, τα χίλια διαφορετικά φυτά του κήπου του με τα έντονα χρώματα σε προσκαλούν να σταθείς και να τον απολαύσεις. Η εύοσμη μυρσινιά σε καλωσορίζει, ενώ το μονοπάτι που οδηγεί στη νεαρή ελιά περιτριγυρίζεται από επτά διαφορετικά είδη κυπριακών φυτών και λουλουδιών, που δημιουργούν έναν εκπληκτικό συνδυασμό πράσινων και μωβ αποχρώσεων, προσφέροντας μία ολοκληρωμένη εμπειρία αισθήσεων».

Διαβάστε ακόμα: Γ. Καμπανέλλας: Στόχος οι επενδύσεις από τη Νοτιοανατολική Ασία

Σε απόσταση μόλις πέντε λεπτών από την παραλία και την τουριστική περιοχή, το Levante Residences διαθέτει πλήθος ανέσεων στη γειτονιά του, όπως super markets, gourmet εστιατόρια και πολυτελή καταστήματα.


Το Levante Residences διαθέτει κατοικίες τριών υπνοδωματίων προς ενοικίαση, με όλα τα διαμερίσματα να είναι πλήρως επιπλωμένα και έτοιμα για κατοίκιση.

Η επιβλητική νέα οικιστική ανάπτυξη της Imperio δίνει νέα μορφή στην περιοχή του Ποταμού Γερμασόγειας, αφού ξεχωρίζει έντονα από τα γειτονικά νεόδμητα έργα, όχι μόνο με την αισθητική υπεροχή του αλλά και ως προς την περίοπτη θέση στην οποία βρίσκεται.
 

Δειτε Επισης

Η λήξη του μειωμένου ΦΠΑ 5% για την πρώτη κατοικία εκτόξευσε τις πολεοδομικές αιτήσεις
Ask Wire: Πωλήσεις κατοικιών €119 εκατ. και γης €46 εκατ. στη Λευκωσία
Εγκρίθηκε το νομοσχέδιο για αστικό αναδασμό-Δημιουργείται γη έτοιμη για ανάπτυξη
Δέκα κατοικίες στη Λευκωσία στους πλειστηριασμούς Δεκεμβρίου
Built to Rent: Concept που μπορεί να αποτελέσει και για την Κύπρο εργαλείο προσέλκυσης επενδύσεων
Κ. Κωνσταντή: Το στεγαστικό δεν λύνεται εν μία νυκτί-Σωστά τα μέτρα, θα κριθούν στην πράξη
Νέο Κυπριακό Μουσείο: Δείτε πώς προχωρούν οι κατασκευαστικές εργασίες (pics)
Προνομιακά εμπορικά κτήρια στην Αραδίππου με προοπτικές απόδοσης πέραν του 7%
AstroBank: Προς πώληση οικιστικά και άλλα τεμάχια
Μαρίνα Αγίας Νάπας: Εξαντλούνται τα διαθέσιμα διαμερίσματα στον ανατολικό πύργο