Διαφημίστε την επιχείρηση ή τα προϊόντα σας σε φοιτητές

Αν ενδιαφέρεστε να προωθήσετε τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σας σε φοιτητές πανεπιστημίων, τώρα είναι πιο εύκολο και άμεσο από ποτέ! 

Οι φοιτητικές εστίες uniHALLS βρίσκονται δίπλα από το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας και το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο, και συγκεντρώνουν περισσότερους από 1,000 φοιτητές. 

Στα uniHALLS trinity και uniHALLS premier, η R Digital έχει εγκαταστήσει μια μοντέρνα διαφημιστική υποδομή που αποτελείται από ψηφιακές πινακίδες (digital signages) τοποθετημένες σε κοινόχρηστους χώρους. Επίσης, παρέχει την δυνατότητα να προβάλετε τις καμπάνιες σας στις τηλεοράσεις που βρίσκονται στα δωμάτια που διαμένουν οι φοιτητές
 

 

 

Οι φοιτητές είναι εξοικειωμένοι στο ψηφιακό περιβάλλον, με αποτέλεσμα να ανταποκρίνονται και να αποδέχονται τις ψηφιακές μορφές διαφήμισης. Μέσα από την υποδομή της R Digital, οι διαφημιστικές σας καμπάνιες ξεκινούν από το χώρο διαμονής των φοιτητών και κερδίζουν την προσοχή τους με εντυπωσιακό περιεχόμενο.
 

 

Ο χρόνος που απαιτείται για την αλλαγή ή την ενημέρωση της διαφήμισής σας είναι μηδαμινός. Ως αποτέλεσμα, οι διαφημίσεις μπορούν να τροποποιούνται άμεσα και να ανταποκρίνονται στις συνεχώς μεταβαλλόμενες ανάγκες της αγοράς και των στόχων της επιχείρησής σας. Επιπρόσθετα, η συγκεκριμένη μορφή διαφήμισης είναι πολύ φθηνότερη από την εκτύπωση φυλλαδίων για κάθε καμπάνια που θέλετε να προωθήσετε. Μειώνεται το κόστος εκτύπωσης, όπως μενού και φυλλάδια, καθώς και το κόστος διανομής. 
 

 

Η R Digital μπορεί επίσης να σας παρέχει υπηρεσίες δημιουργίας υψηλής ποιότητας σχεδιαστικών που μπορούν να προσαρμοστούν και να επαναχρησιμοποιηθούν και στις διαδικτυακές σας καμπάνιες.
 

 

Κάντε κλικ εδώ για να μάθετε περισσότερα σχετικά με το πως μπορείτε να διαφημίσετε άμεσα και αποτελεσματικά στα uniHALLS. Εναλλακτικά, επικοινωνήστε με την R Digital στο 22 510 656 ή στο info@rdigital.co

Δειτε Επισης

Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω των εργασιών για ανάπλαση του παλιού ΓΣΠ
Νέα μεικτή ανάπτυξη με διαμερίσματα και γραφεία αποκτά η Λεμεσός
Μοναδικές οικιστικές επιλογές σε όλη την Κύπρο από την Altamira Real Estate
Αυτοψία Βαφεάδη σε αναπτυξιακά έργα στην Πάφο-Οι διαφορές με την εταιρεία για τον δρόμο προς την Πόλη
Ρεκόρ στην αγορά κατοικίας-Το είδος και η αξία των διαμερισμάτων που προτιμώνται
Όμιλος Λεπτός: Η ιστορία από το 1960, τα έργα ορόσημα και οι δραστηριότητες σήμερα
Νέος κύκλος εκστρατειών Altamira: Διαμερίσματα και επαύλεις σε παραλιακές περιοχές
Βγάζει ξανά στην...αναφορά την Kition ο Χριστοδουλίδης-«Το κράτος δεν μπορεί να εκβιάζεται από οποιονδήποτε»
Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Εργολάβων Οικοδομών Κύπρου
Κτηματομεσίτες: Απαραίτητη η διόρθωση για διενέργεια γενικής εκτίμησης κάθε πέντε αντί κάθε τρία χρόνια