Συνεργασία CIM με το IIBN Business School της Ρωσίας

Το Cyprus Institute of Marketing (CIM) ανακοινώνει ότι μετά από περίοδο διαβουλεύσεων, έχει υπογράψει συμφωνία συνεργασίας με το διεθνούς φήμης IIBN Business School (Ρωσία). Η συμφωνία περιλαμβάνει μεταξύ άλλων την ανταλλαγή καθηγητών/φοιτητών, διεξαγωγή έρευνας και συνδιοργάνωση Συμποσίων. 
 
Το IIBN Business School στην Αγία Πετρούπολη είναι μια από τις κορυφαίες σχολές επιχειρήσεων που βρίσκονται στην Αγία Πετρούπολη της Ρωσίας, η οποία εξειδικεύεται στην οργάνωση και υλοποίηση συμβουλευτικών, ερευνητικών προγραμμάτων και προγραμμάτων σπουδών στα μεταπτυχιακά, μεταπτυχιακά και μεταπτυχιακά στους τομείς των επιχειρήσεων, της χρηματοδότησης, της τραπεζικής, της διοίκησης και της οικονομίας, της δημόσιας διοίκησης και του δικαίου. Το IIBN είναι κορυφαίο μέλος της Κοινοπραξίας Μελέτης στην Αγία Πετρούπολη, την οποία δημιουργήθηκε σε συνεργασία με το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο της Αγίας Πετρούπολης (SPbCCI) και το Ινστιτούτο Διοίκησης και Νομοθεσίας της Αγίας Πετρούπολης (SPIGL). Το IIBN έχει αναγνωρισμένο κύρος ως στρατηγικού εταίρου της Αντιπροσωπείας του Υπουργείου Εξωτερικών της Ρωσίας στην Αγία Πετρούπολη.
 
Το IIBN οργανώνει και υλοποιεί προγράμματα συνεργασίας (συμπεριλαμβανομένου MSc, Phd, MBA, ρωσικού-ελβετικού διπλού MBA, EMBA, Mini-MBA, βραχυπρόθεσμα μαθήματα πιστοποίησης για στελέχη και κατάρτιση διαχείρισης). Το IIBN συνεργάζεται με κορυφαίες ρωσικές εταιρείες, χρηματοοικονομικούς οργανισμούς, διοικητικούς φορείς και τοπικές αρχές στη Ρωσία και με ξένα πανεπιστήμια, σχολές επιχειρήσεων και διεθνείς εταιρείες.
 
Αντιπροσωπεία του CIM  θα βρίσκεται στην Αγία Πετρούπολη τους ερχόμενους μήνες για να συζητήσει με το IIBN Business School τρόπους ενδυνάμωσης της συνεργασίας τους. Το CIM έχει υιοθετήσει μια στρατηγική επέκτασης των Διεθνών του συνεργασιών. Η συμφωνία αυτή έρχεται ως συνέχεια των πρόσφατων συνεργασιών μεταξύ άλλων με τα Πανεπιστήμια Bamberg(Γερμανίας), Groningen (Ολλανδίας), International Business Academy (Δανίας) και Foro Europeo Business School (Ισπανίας) και αποτελεί τρανή απόδειξη της μεγάλης συνεισφοράς του CIM στα ακαδημαϊκά δρώμενα της Κύπρου και προβάλει την Κύπρο ακόμα μια φορά ως ένα Διεθνές Εκπαιδευτικό Κέντρο. Είναι σίγουρα μεγάλη τιμή για το CIM και το καθιστά ως ένα πραγματικά Ευρωπαϊκό Business School αφού πλέον έχει κτίσει ένα δίκτυο διεθνών συνεργασιών με πέραν των 25 Πανεπιστήμιων σε Ευρώπη και Αμερική.
 

Δειτε Επισης

Χρυσό βραβείο προστάτη του περιβάλλοντος στην ΑΗΚ μετά από αξιολόγηση ειδικών κριτηρίων
Cyta: Κέρδισε έφεση κατά της ΕΠΑ για επιβολή διοικητικού προστίμου €663.000
Νέα ετήσια αύξηση στη βιομηχανική παραγωγή τον Φεβρουάριο
Χορηγοί, απονεμητές, παρευρισκόμενοι... Όλες οι δηλώσεις από τα 16α IN Business Awards (vid)
Κύπρος Νικολαΐδης: Αυτό το βραβείο είναι σημαντικό για μένα, προέρχεται από την πατρίδα μου (vid)
Ηλίας Κόκκινος: Σημαντική αναγνώριση για την οικογένεια του Smoothie Factory το IN Business Award (vid)
Γιώργος Κοσιής & Σάββας Κοσιής: Επιβράβευση των κόπων και των προσπαθειών μας, δεν σταματάμε εδώ (vid)
ΚΕΒΕ: Επιταγή αξίας 14.000 ευρώ στο φιλανθρωπικό ίδρυμα «Τοξότης»
Γιώργος Μούντης: Επιβεβαίωση της σκληρής δουλειάς των συναδέλφων και συνεργατών μας το IN Business Award (vid)
Grant Johnson: Το μέλλον του τουρισμού στην Κύπρο προμηνύεται λαμπρό (vid)