O Dex Torricke-Barton στο The Millennial Entrepreneurs Summit 2019

Το μεγαλύτερο Summit αποκλειστικά αφιερωμένο στη Νέα Γενιά Επιχειρηματιών της Κύπρου έρχεται στη Λευκωσία. To The Millennial Entrepreneurs Summit 2019” παρουσιάζουν οι εταιρείες PwC, CYTA και Τράπεζα Κύπρου, στις 21 Νοεμβρίου 2019, 16:30-19:30, στον Θεατρικό Οργανισμό Κύπρου (ΘΟΚ), στη Λευκωσία.

Κeynote Speaker του Συνεδρίου είναι o καταξιωμένος και ταλαντούχος motivational speaker Dex Torricke-Barton. O κ.Torricke-Barton συνεργάστηκε στενά με μερικούς από τους σημαντικότερους ηγέτες του κόσμου, αναλαμβάνοντας θέσεις-κλειδιά σε ορισμένες από τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις της Σίλικον Βάλεϊ. Μέσα από τις καινοτόμες πρακτικές του και σε συνδυασμό με τις πρωτοποριακές τεχνολογικές εξελίξεις, ο Dex Torricke-Barton βοηθά επιτυχώς τις εταιρείες να προσαρμοστούν και να διαπρέψουν στο επιχειρηματικό περιβάλλον του 21ου αιώνα.

Το ταλέντο του στην Αφήγηση Ιστοριών εμπνέει το κοινό του, καθώς ξετυλίγει όσα έμαθε παίζοντας σκάκι με τον Μαρκ Ζούκερμπεργκ αλλά και αποκαλύπτοντας την αλλόκοτη ερώτηση που του έκανε ο Έλον Μασκ σε συνέντευξη εργασίας. Συνδυάζοντας την εμπειρία με τις γνώσεις του, κ.Torricke-Barton δίνει πρακτικές συμβουλές για μια βέβαιη επιχειρηματική επιτυχία.

Στόχος του Summit είναι να συγκεντρώσει όλους τους Millennial Entrepreneurs στη μεγαλύτερη εκδήλωση της χρονιάς, προσφέροντάς τους μεταξύ άλλων, έμπνευση και networking. Οι συμμετέχοντες στο “The Millennial Entrepreneurs Summit 2019” θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν Fireside Chat με την millennial Υφυπουργό Ναυτιλίας, Νατάσα Πηλείδου. Ακολούθως, τις σκέψεις τους για τη Νέα Γενιά Επιχειρηματιών θα μοιραστούν με το κοινό οι CEOs της PWC, Ευγένιος Ευγενίου και της CΥΤΑ, Ανδρέας Νεοκλέους και o Director of Corporate Banking Division της Τράπεζας Κύπρου,  Ξένιος Κονομής.

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλώ κάντε κλικ εδώ.

Οργανωτής: ΙΜΗ, Χορηγοί: PwC, CYTA, Bank of Cyprus, Επιστημονικός Συνεργάτης: IMR, Χορηγοί Επικοινωνίας: IN Business, Alpha Cyprus
 
Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με την ΙΜΗ στο τηλέφωνο: 22 505 555 και στο email: events@imhbusiness.com
 

Δειτε Επισης

Χρυσό βραβείο προστάτη του περιβάλλοντος στην ΑΗΚ μετά από αξιολόγηση ειδικών κριτηρίων
Cyta: Κέρδισε έφεση κατά της ΕΠΑ για επιβολή διοικητικού προστίμου €663.000
Νέα ετήσια αύξηση στη βιομηχανική παραγωγή τον Φεβρουάριο
Χορηγοί, απονεμητές, παρευρισκόμενοι... Όλες οι δηλώσεις από τα 16α IN Business Awards (vid)
Κύπρος Νικολαΐδης: Αυτό το βραβείο είναι σημαντικό για μένα, προέρχεται από την πατρίδα μου (vid)
Ηλίας Κόκκινος: Σημαντική αναγνώριση για την οικογένεια του Smoothie Factory το IN Business Award (vid)
Γιώργος Κοσιής & Σάββας Κοσιής: Επιβράβευση των κόπων και των προσπαθειών μας, δεν σταματάμε εδώ (vid)
ΚΕΒΕ: Επιταγή αξίας 14.000 ευρώ στο φιλανθρωπικό ίδρυμα «Τοξότης»
Γιώργος Μούντης: Επιβεβαίωση της σκληρής δουλειάς των συναδέλφων και συνεργατών μας το IN Business Award (vid)
Grant Johnson: Το μέλλον του τουρισμού στην Κύπρο προμηνύεται λαμπρό (vid)