Ερευνητική: Στις 23 Αυγούστου Ελεγκτής και Χρηματοοικονομικός Επίτροπος

Ο Γενικός Ελεγκτής Οδυσσέας Μιχαηλίδης και ο Χρηματοοικονομικός Επίτροπος Παύλος Ιωάννου θα καταθέσουν την Πέμπτη, 23 Αυγούστου, ενώπιον της Ερευνητικής Επιτροπής σε σχέση με την Κατάρρευση του Συνεργατικού Πιστωτικού Συστήματος.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, στις 31 Ιουλίου ολοκληρώθηκε η παραλαβή από την Ερευνητική Επιτροπή του τεραστίου όγκου εγγράφων και στοιχείων από τη Συνεργατική Κυπριακή Τράπεζα, καθώς και από τα διάφορα Υπουργεία, Τμήματα, Υπηρεσίες της Κυπριακής Δημοκρατίας, καθώς και από διάφορους Ανεξάρτητους Αξιωματούχους, ενώ εκκρεμεί ακόμη η παραλαβή τμήματος εγγράφων από την Κεντρική Τράπεζα, λόγω διαδικαστικών της δυσκολιών.
 
Η Επιτροπή θα πραγματοποιήσει την επόμενη ανοικτή συνεδρίαση την 23η Αυγούστου 2018, η οποία θα γίνει στο Συνεδριακό Κέντρο «Φιλοξενία», Αίθουσα “Κερύνεια”. Κατά την εν λόγω ημερομηνία κλήθηκαν οι κ. Οδυσσέας Μιχαηλίδης, Γενικός Ελεγκτής και Παύλος Ιωάννου, Χρηματοοικονομικός Επίτροπος.
 
Η συνεδρίαση θα είναι ανοικτή ως προς την παρουσία κοινού, αλλά θα απαγορεύεται οποιαδήποτε ηχογράφηση ή/και φωτογράφιση ή/και βιντεοσκόπηση, ενώ τα ΜΜΕ θα μπορούν να προβούν σε λήψη πλάνων τα πρώτα 4 λεπτά της ακροαματικής διαδικασίας και ακολούθως οι κάμερες θα πρέπει να εξέλθουν της αίθουσας.
 
Λόγω του ότι το Συνεδριακό Κέντρο Φιλοξενία θα είναι κλειστό 10 – 20 Αυγούστου 2018, συνεπεία των Θερινών Διακοπών, η Επιτροπή θα αναστείλει κατά την περίοδο αυτή τις δημόσιες ανοικτές συνεδριάσεις της, σημειώνεται καταληκτικά στην ανακοίνωση.

Δειτε Επισης

Προειδοποιούν οι επόπτες... Παραμένουν αυξημένοι οι κίνδυνοι για το χρηματοπιστωτικό σύστημα της Ε.Ε.
Στην επενδυτική βαθμίδα BBB (χαμηλή) με σταθερή τάση η Εθνική Τράπεζα της Ελλάδας από DBRS
Τράπεζα Κύπρου: Στο Δ.Σ. Christian Philipp Hansmeyer και William Stuart
Αιφνιδιαστική παραίτηση του CEO της HSBC
Κνοτ (ΕΚΤ): Ρεαλιστική η μείωση επιτοκίων τον Ιούνιο
Δεν πείθει την Βουλή για φορολόγηση των υπερκερδών των τραπεζών το ΑΚΕΛ-«Προεκλογικό πυροτέχνημα»
Moody's: Πιστωτικά θετική για την Ελληνική η απόκτηση της CNP
Το ΑΕΠ της ευρωζώνης και ο οδικός χάρτης μείωσης των επιτοκίων
Κίνηση εντυπώσεων από ΑΚΕΛ με πρόταση νόμου για φορολόγηση των απροσδόκητων κερδών των τραπεζών
Εκνευρισμένοι με Νομική Υπηρεσία οι κουρεμένοι καταθέτες της Λαϊκής-«Πόση ικανοποίηση νιώθουν;»