Powered by

Cito Gourmet Express: Η νέα gourmet επιλογή της πρωτεύουσας

Στην καρδιά της Λευκωσίας, στη Λεωφόρο Θεμιστοκλή Δέρβη 48, δημιουργήθηκε ένας μοντέρνος και πρωτοποριακός χώρος εστίασης με την ονομασία: Cito Gourmet Express. Το όνομα Cito έχει λατινογενείς ρίζες και σημαίνει «γρήγορα, εύκολα».
Σε αυτό είναι βασισμένο όλο το concept του, εμπνευσμένο από τον σύγχρονο ευρωπαϊκό τρόπο ζωής και βασίζεται στις ανάγκες του σύγχρονου ανθρώπου για ευκολία, γρηγοράδα, άνεση και κυρίως την ανάγκη του για πραγματικά φρέσκιες, υγιεινές και ποιοτικές επιλογές.
 
Ο χώρος του κουβαλά ένα ιδιαίτερα κομψό, μοντέρνο και minimal ύφος, τόσο στους εσωτερικούς όσο και στους εξωτερικούς του χώρους. Η επιβλητική σκάλα στην μέση του καταστήματος, οδηγεί σε έναν εξίσου κομψό χώρο, ιδανικό για business meetings αλλά και χαλάρωση κατά το διάλλειμα ή το τέλος της δουλειάς.
 
Το τμήμα Delicatessen προσφέρει μια τεράστια ποικιλία τυροκομικών και αλλαντικών gourmet προϊόντων, συνοδευόμενα από μια μεγάλη ποικιλία artisan επιλογών. Το ειδικά εκπαιδευμένο προσωπικό του Cito Gourmet Express είναι έτοιμο να συστήσει στο κοινό τα επιλεγμένα προϊόντα δικής τους εισαγωγής από παγκοσμίου φήμης αντιπροσωπίες στην Ιταλία, Γαλλία, Ισπανία, Ολλανδία, Αγγλία, Ελλάδα, κλπ, καθοδηγώντας το στις επιλογές του. Platters με τυριά, αλλαντικά, σάντουιτς ακόμη και με φρούτα, ετοιμάζονται σύμφωνα με τις προτιμήσεις του πελάτη, σε διάφορα μεγέθη και τιμές.
 
Στην κουζίνα του Cito Gourmet Express ετοιμάζονται καθημερινά σάντουιτς, φρέσκιες σαλάτες, υγιεινά μικρογεύματα, σούπες, φρέσκοι χυμοί, φρουτοσαλάτες, γλυκά και πολλά άλλα εδέσματα. Φτιάχνονται με αγνά φρέσκα υλικά, σύμφωνα με το σλόγκαν «Γίνονται σήμερα, φεύγουν σήμερα» που είναι και βασική φιλοσοφία του καταστήματος.
 
Μυρωδιές και γεύσεις από Βραζιλία, Κόστα Ρίκα και Κολομβία έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν οι πελάτες, απολαμβάνοντας «specialty» coffee στον χώρο ή παίρνοντάς τον μαζί τους.
 
Την όλη εμπειρία συμπληρώνει η κάβα του Cito Gourmet Express, που περιλαμβάνει επιλεγμένα κρασιά από την τοπική και διεθνή αγορά.
 
 

Δειτε Επισης

Ρεκόρ στις αφίξεις τουριστών κατέγραψε το πρώτο τρίμηνο η Πορτογαλία
ΕΤΑΠ Λευκωσίας: Διαδραματίζει κεντρικό ρόλο στο GreenHost Project
Απογειώθηκαν τα ταξίδια των Κυπρίων-Πού αποδίδεται η αύξηση και οι δημοφιλέστεροι προορισμοί
Λαμπερό reopening για το The Retail Village στο Nammos Limassol του Parklane Resort & Spa (pics)
Ανάγκη για τον τουριστικό τομέα-«Δεν μπορούμε χωρίς ξένα εργατικά χέρια και αυτό αποδεικνύεται από τους αριθμούς»
Η Red Selection λίστα του Foody με την υπογραφή του Λεωνίδα Κουτσόπουλου
Αυθεντικό Πάσχα στο Cap St. Georges: Ξεχωριστός προορισμός-Μοναδικές εμπειρίες
Αλεξανδρούπολη-Λάρνακα: Πότε αρχίζει επίσημα η απευθείας αεροπορική σύνδεση
ΕΤΑΠ Πάφου: Συμμετέχει σε έργο για πράσινη και ψηφιακή μετάβαση μικρομεσαίων επιχειρήσεων
City of Dreams Mediterranean: Πιστοποιήθηκε με ISO για συστήματα περιβαλλοντικής διαχείρισης και ασφάλειας τροφίμων