Limassol Del Mar: Μοντέρνος εσωτερικός σχεδιασμός από τους ARA design

Οι Ara design είναι ένα γραφείο αρχιτεκτονικού εσωτερικού σχεδιασμού με έδρα του το Λονδίνο, το οποίο εξειδικεύεται στον τομέα της φιλοξενίας. Η ομάδα της Ara design έχει επιτυχημένα ολοκληρώσει έργα σε περισσότερες από 30 χώρες, ανάμεσα στα οποία πολυτελείς κατοικίες, ξενοδοχεία πέντε αστέρων, σπα, boutique hotels και διάσημα εστιατόρια. Στην ομάδα αυτή έχει ανατεθεί ο εσωτερικός σχεδιασμός των διαμερισμάτων του Limassol Del Mar, δίνοντας έμφαση στην ποιότητα και τη λεπτομέρεια, ώστε οι ιδιοκτήτες τους να απολαμβάνουν την καθημερινότητά τους με απόλυτη άνεση.
 
Όπως δηλώνει ο Harry Gregory, ιδιοκτήτης της Ara design: «Είμαστε πολύ περήφανοι που με την εμπειρία και το πάθος μας να δημιουργούμε, έχουμε, ήδη, επιτυχώς παραδώσει αμέτρητα projects τα τελευταία 20 χρόνια και έχουμε εδραιωθεί στην παγκόσμια βιομηχανία του εσωτερικού σχεδιασμού. Είμαστε, επίσης, ιδιαίτερα χαρούμενοι που έχουμε αναλάβει ένα τόσο σημαντικό και ξεχωριστό έργο όπως είναι το Limassol Del Mar. Η περίοπτη τοποθεσία του, αλλά και η πόλη της Λεμεσού πλημμυρισμένη από τη Μεσογειακή κουλτούρα, αποτελούν την απόλυτη πηγή έμπνευσης για εμάς».  
 
Το έργο αυτό έχει αναλάβει προσωπικά ο ίδιος ο Harry Gregory μαζί με τη Senior Designer Elizabeth Buchmueller, φιλοδοξώντας μαζί να δημιουργήσουν τις πιο ειδυλλιακές κατοικίες της παραλιακής Λεμεσού.
 
Ο Harry και η Elizabeth εμπνευσμένοι από τα στοιχεία της φύσης και κυρίως από τη θάλασσα, δημιουργούν έναν μοντέρνο και πολυτελή σχεδιασμό για τα διαμερίσματα αυτά. «Ώς σχεδιαστές, προσπαθούμε να πούμε μιαν ιστορία μέσα από την τέχνη μας, τα υλικά, τα χρώματα, το σχέδιο, τα έπιπλα, τα υφάσματα και τη λειτουργικότητα. Η ιστορία αυτή για το Limassol Del Mar θα επενδυθεί με απαλές και φρέσκες αποχρώσεις που αντανακλούν το Μεσογειακό ύφος και στυλ. Τα έπιπλα που θα επιλεγούν θα είναι σε μοντέρνες, αλλά και διαχρονικές γραμμές, στοιχεία των οποίων η σύνθεση υλοποιεί  την απόλυτη εμπειρία του να ζεις σε μια παραλιακή πολυτελή κατοικία. Στόχος είναι να προσφέρουμε ένα μοναδικό lifestyle με πολυτέλεια και άνεση, ώστε οι ιδιοκτήτες των διαμερισμάτων να βιώνουν την οικειότητα ενός σπιτικού. 
 
 
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να αποταθείτε στο 25 510 888 ή το www.limassoldelmar.com
 

Δειτε Επισης

Altamira Real Estate: Νέα εβδομάδα με μοναδικές ευκαιρίες ακινήτων
Βλέπει κατάληξη σε συμφωνία για την συλλογική σύμβαση στην οικοδομική βιομηχανία ο Παναγιώτου
Σε λεπτές ισορροπίες η συλλογική σύμβαση στις οικοδομές-Οι τάσεις στους εργολάβους και η στάση των συντεχνιών
Νίκος Ρωτός: Το κράτος να γίνει πιο φιλικό προς τις αναπτύξεις-Σωστά κίνητρα για προσέλκυση επενδυτών
Βάζει φρένο στην άναρχη ανάπτυξη ο Ιωάννου-Η απόφαση του Υπουργικού για πεντάστερο στην Αγία Νάπα
Επιστολή ΕΤΕΚ προς Υπουργείο Εσωτερικών για το Σχέδιο Πολεοδομικών Κινήτρων για επικίνδυνες οικοδομές
Στο Υπουργικό η συμφωνία για δάνειο €108 εκ. από ΕΤΕπ για φοιτητικές εστίες ΤΕΠΑΚ σε Λεμεσό και Πάφο
Το πράσινο κτίριο του ΚΕΒΕ... Τα βήματα μετατροπής και ο στόχος εξασφάλισης της πράσινης πιστοποίησης(pics)
Δήμος Παναγιώτου (Limassol Greens): Οι προοπτικές της Κύπρου ως επενδυτικού κέντρου και ο ρόλος του τομέα των κατασκευών
Καβγάς στα «απόνερα» της διακοπής της σύμβασης για το λιμάνι και την μαρίνα-Στα άκρα Kition και κυβέρνηση