DELORBIS

Η DELORBIS αποτελεί σήμερα μια από τις νεότερες φαρμακοβιομηχανίες της Κύπρου.

Ιδρύθηκε με σκοπό την παραγωγή και προσφορά άριστης ποιότητας φαρμακευτικών σκευασμάτων, οικονομικά προσβάσιμων από όλους τους ασθενείς ανά την υφήλιο. Έχοντας ως πρωταρχικό στόχο τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των ασθενών και των οικογενειών τους, η DELORBIS διαθέτει στο χαρτοφυλάκιο της άνω των 100 φαρμακευτικών σκευασμάτων. Η ιστορία της εταιρείας ξεκινά από το 1989, ως μια μικρή μονάδα παραγωγής φαρμακευτικών σκευασμάτων και μετεξελίσσεται το 2014, με την εταιρική ονομασία Delorbis Pharmaceuticals Ltd, ως μια υπερσύγχρονη βιομηχανία με εγχώρια και διεθνή παρουσία.

Στην Κύπρο, η DELORBIS εργοδοτεί και απασχολεί περισσότερους από 150 επαγγελματίες (επιστημονικής, τεχνικής και εμπορικής κατεύθυνσης), στους τομείς:
• της Παραγωγής
• του Ελέγχου Ποιότητας
• της Διασφάλισης Ποιότητας
• των Εγκριτικών Υποθέσεων και της Φαρμακοεπαγρύπνησης, και
• της Προώθησης και των Πωλήσεων
 
Η DELORBIS εδρεύει στη Λευκωσία, στη βιομηχανική περιοχή Εργατών. Η παρουσία της εταιρείας στην επαρχία, ενισχύει την απασχόληση με την δημιουργία προοπτικών για νέες θέσεις εργασίας, δίνοντας ταυτόχρονα πνοή στην τοπική ανάπτυξη και οικονομία.

Εγκαταστάσεις
Η DELORBIS έχει στην ιδιοκτησία της δύο εργοστάσια στη Βιομηχανική Περιοχή Εργατών, με έκταση 5.000 τ.μ. σε συνολική έκταση οικοπέδου 10.000 τ.μ.
Το 1ο εργοστάσιο τέθηκε σε λειτουργία το 1994, ενώ το 2004 ακολούθησε η δημιουργία του 2ου εργοστασίου. Το 2012 αποτελεί σημαντικό σταθμό για το μέλλον της εταιρείας, αφού ολοκληρώθηκε η επέκταση και η δημιουργία μιας υπερσύγχρονης βιομηχανικής μονάδας παραγωγής φαρμακευτικών σκευασμάτων στη Λευκωσία.
Η λειτουργία των εργοστασίων μας είναι πλήρως εναρμονισμένη με τις διεθνείς προδιαγραφές που αφορούν στην παραγωγή, στον έλεγχο, στην αποθήκευση και στη διανομή φαρμακευτικών προϊόντων, με πιστοποίηση European Union (EU) GMP (Good Manufacturing Practice).
 
Ο τομέας
Ο ευρύτερος τομέας των φαρμάκων έχει δεχθεί τεράστιες αλλαγές την τελευταία δεκαετία τόσο στην Κύπρο όσο και στο εξωτερικό. Σε μια περίοδο όπου η οικονομική δραστηριότητα δοκιμάζεται και ταλαντεύεται καθημερινά, η παροχή άμεσης, ποιοτικής και οικονομικά ισορροπημένης φαρμακευτικής αγωγής, σε όλους ανεξαιρέτως τους ασθενείς, αποτελεί προτεραιότητα όλων μας. Ευελπιστούμε ότι η εφαρμογή του ΓεΣΥ θα προστατεύσει τους Κύπριους ασθενείς στο σύνολο τους και θα δημιουργήσει προοπτικές ανάπτυξης της εγχώριας παραγωγής φαρμακευτικών σκευασμάτων.
Είναι πλέον γεγονός ότι οι κυπριακές φαρμακοβιομηχανίες αποτελούν έναν από τους κύριους πυλώνες της κυπριακής βιομηχανίας, συμβάλλοντας σημαντικότατα στην αναπτυξιακή προοπτική της χώρας. Το κυπριακό φάρμακο, το εμπιστεύονται και το χρησιμοποιούν καθημερινά, εκατομμύρια ασθενείς παγκοσμίως και αποτελεί τον κυριότερο μας πρεσβευτή στο εξωτερικό. Η προστασία και η ενίσχυση της εγχώριας φαρμακοβιομηχανίας είναι επιτακτική ανάγκη με πολλαπλά οφέλη για την οικονομία και την ανάπτυξη της χώρας μας.
 
Στην DELORBIS:
• Πετύχαμε την είσοδο στην παγκόσμια αγορά και την υγιή ανάπτυξη των δραστηριοτήτων μας σε αυτή.
• Επενδύουμε συνεχώς σε νέα προϊόντα και εγκαταστάσεις για να εξυπηρετήσουμε ασθενείς και επαγγελματίες υγείας σε όλη την υφήλιο.
• Παράγουμε φαρμακευτικά σκευάσματα διεθνώς αναγνωρισμένα για την ποιότητά τους, αφού μας εμπιστεύονται ασθενείς, γιατροί και φαρμακοποιοί σε περισσότερες από 35 χώρες παγκοσμίως.
• Στόχος μας είναι η επέκταση των διεθνών δραστηριοτήτων μας σε περισσότερες από 50 χώρες παγκοσμίως.
• Κερδίζουμε καθημερινά την εμπιστοσύνη των συνεργατών και των πελατών μας.
• Συνεχίζουμε να βελτιώνουμε καθημερινά τον εαυτό μας.
• Είμαστε περήφανοι για την κυπριακή φαρμακοβιομηχανία.
 
Best seller φάρμακο

Το παυσίπονο PARCOTEN, το οποίο ενδείκνυται για την ανακούφιση από τους πονοκεφάλους και άλλους πόνους.
 
Top 5 προϊόντα σε πωλήσεις
PARCOTEN
(paracetamol 500mg/codeine 10mg) – παυσίπονο
REPRAT
(pantoprazole) - για γαστροπροστασία
NAPROREX
(naproxen) – αντιφλεγμονώδες
FLUCOZAL
(fluconazole) - αντιμυκητιασικό
ZOBRAL
(levocetirizine) - αντιισταμινικό
 
Διευθυντική ομάδα
κ. Βάκης Φράγκος, 
Διευθύνων σύμβουλος Εμπορικών Δραστηριοτήτων
 
Δρ. Παναγιώτης Μιλτιάδου, Διευθύνων σύμβουλος Τεχνικών Δραστηριοτήτων
 
Facts & Figures
Η DELORBIS κατέχει σήμερα ηγετικό ρολό τόσο στην Κύπρο όσο και στο εξωτερικό, προσφέροντας φαρμακευτικά σκευάσματα σε περισσότερες από 35 χώρες παγκοσμίως. Το μεγαλύτερο μέρος του κύκλου εργασιών της εταιρείας ήταν και είναι οι εξαγωγές και αφορούν γενόσημα σκευάσματα με εμπορική ονομασία (Branded Generics).
 
Η αυξημένη ζήτηση και αποδοχή των σκευασμάτων της εταιρείας τόσο στην Κύπρο όσο και στο εξωτερικό έχει δημιουργήσει σημαντικές προοπτικές ανάπτυξης, με αποτέλεσμα η εταιρεία να συμβάλλει σημαντικά στην ενίσχυση των εξαγωγών και της οικονομίας της Κύπρου. Στην κυπριακή αγορά, η DELORBIS προσφέρει φαρμακευτικά σκευάσματα που καλύπτουν όλες σχεδόν τις κατηγορίες φαρμάκων, ενισχύοντας τις επιλογές τόσο της ιατρικής κοινότητας όσο και των ασθενών. 
 
Στοιχεία επικοινωνίας
Delorbis Pharmaceuticals Ltd
Διεύθυνση: 
Αθηνών 17, Βιομηχανική Περιοχή Εργατών, 2643 Εργάτες, Λευκωσία
Τηλέφωνο: 22845000
Φαξ: 22845102
E-mail: delorbis@delorbispharma.eu

Δειτε Επισης

HELLENIC TECHNICAL ENTERPRISES LTD
DELORBIS
OΜΙΛΟΣ MSJ
Στα χαμηλά οι κρατικές δαπάνες για την υγεία