Powered by

Ανοίγει το Φθινόπωρο το Pralina Confectioneries στη Στασικράτους

Σε πυρετό προετοιμασιών εν όψει του ανοίγματος του νέου καταστήματος Pralina Confectioneries στην καρδιά της Λευκωσίας, βρίσκεται ο Όμιλος Εταιρειών Ζορπάς.
 
Όπως ανέφερε σε παλαιότερο ρεπορτάζ του το InBusinessNews, η εταιρεία Ζορπάς εξασφάλισε υποστατικά στη Λεωφόρο Στασικράτους, όπου εντός του ερχόμενου Φθινοπώρου αναμένεται να δημιουργήσει ένα ακόμα εστιατόριο Pralina Confectioneries. 
 
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι διαδικασίες διαμόρφωσης του χώρου βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη, έτσι ώστε το κατάστημα να ανοίξει τις πύλες του προς το κοινό την περίοδο Σεπτεμβρίου – Οκτωβρίου. Εξάλλου, η εταιρεία έχει καταχωρήσει στον τύπο αγγελία για πρόσληψη προσωπικού, το οποίο θα στελεχώσει το εστιατόριο. Πληροφορίες αναφέρουν ότι μόνο για το συγκεκριμένο κατάστημα θα προσληφθούν περίπου 60 άτομα. 
 
Στόχος του Ομίλου Ζορπά είναι η δημιουργία, εκεί, ενός εντελώς διαφορετικού εστιατορίου, στα πρότυπα του Pralina Experience που διαθέτει η εταιρεία στη Λεμεσό, με περαιτέρω διευρυμένες υπηρεσίες. Πιο συγκεκριμένα, θα πρόκειται επί της ουσίας για καφεστιατόριο – ζαχαροπλαστείο, στο οποίο οι πελάτες, εκτός από take away, θα μπορούν να απολαμβάνουν τα γνωστά γλυκά του brand, τον καφέ ή ακόμα και το φαγητό τους, καθ΄ ολη τη διάρκεια της ημέρας. 
 
Η ονομασία του νέου καταστήματος δεν έχει ακόμη οριστικοποιηθεί.
 
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο όμιλος εταιρειών Α. Ζορπάς & Υιοί Λτδ διατηρεί άλλα τρία ζαχαροπλαστεία με την επωνυμία «Pralina Confectioneries», δύο στη Λευκωσία και ένα στη Λεμεσό. 
 
Υπενθυμίζεται ότι στις συγκεκριμένες εγκαταστάσεις στεγαζόταν μέχρι τον περασμένο Δεκέμβριο το Café Pralina, το οποίο δεν έχει καμία σχέση με τα γνωστά ζαχαροπλαστεία του ομίλου Ζορπάς.
 
Όπως είχε γράψει σε παλαιότερο ρεπορτάζ του το InBusinessNews, μετά από απόφαση του Δικαστηρίου Ελέγχου Ενοικιάσεων Λευκωσίας, ο ιδιοκτήτης της καφετέριας αναγκάστηκε να εκκενώσει τα συγκεκριμένα υποστατικά, λόγω οφειλών ενοικίων αξίας εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ.

Δειτε Επισης

Μειωμένη κατά περίπου 50% η κίνηση στα κέντρα αναψυχής το Πάσχα
Minthis Resort: Πασχαλινή πολυτέλεια σε έναν παράδεισο εκλεπτυσμένης απόλαυσης
Κώστας Κουμής: Επιβεβαιώνεται η μεγάλη συνεισφορά του αθλητικού τουρισμού στην τουριστική οικονομία
Στο 50% οι πληρότητες στα ξενοδοχεία το Πάσχα-Ετοιμάζονται για δύσκολη χρονιά οι ξενοδόχοι
WIZZ Experiences: Νέα πρόσθετη υπηρεσία για τους επιβάτες της Wizz Air
Στα €1,4 δισ. οι δαπάνες για ταξίδια Κυπρίων στο εξωτερικό το 2022
Ψηφίζουν εξωτερικό για τις πασχαλινές διακοπές τους οι Κύπριοι-Για 48ωρα οι κρατήσεις στο εσωτερικό
Ρεκόρ στις αφίξεις τουριστών κατέγραψε το πρώτο τρίμηνο η Πορτογαλία
ΕΤΑΠ Λευκωσίας: Διαδραματίζει κεντρικό ρόλο στο GreenHost Project
Απογειώθηκαν τα ταξίδια των Κυπρίων-Πού αποδίδεται η αύξηση και οι δημοφιλέστεροι προορισμοί