Με νέο κατάστημα στη Λάρνακα η Ancoria Bank

Προτού συμπληρώσει ένα χρόνο λειτουργίας η Αncoria Βank Ltd επεκτείνει την παρουσία της στην Κύπρο, ανοίγοντας το τρίτο της κατάστημα το οποίο αναμένεται να λειτουργήσει το καλοκαίρι του 2016 στην πόλη της Λάρνακας. Το κατάστημα θα στεγάζεται επί της Λεωφόρου Φανερωμένης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΙΝBusinessNews, το κατάστημα θα στελεχωθεί με τέσσερα άτομα καθώς στόχος της Ancoria Bank είναι η άμεση εξυπηρέτηση της αγοράς στην Λάρνακα, τόσο επιχειρηματιών όσο και ιδιωτών, ενώ μακροπρόθεσμος της στόχος αποτελεί η στήριξη της κυπριακής αγοράς και οικονομίας γενικότερα. 

Με βάση τις ίδιες πληροφορίες, βρίσκονται σε εξέλιξη οι εργασίες διαμόρφωσης του καταστήματος στη Λάρνακα μέσω του οποίου θα προσφέρονται όλες οι υπηρεσίες και προϊόντα που προσφέρονται και στα άλλα δύο καταστήματα της Ancoria Bank, στη Λευκωσία και στη Λεμεσό. 

Συγκεκριμένα, η Ancoria Bank που άρχισε τις δραστηριότητες της περί τα τέλη του 2015, παρέχει όλο το φάσμα των βασικών τραπεζικών προϊόντων και υπηρεσιών με έμφαση στους τομείς των ιδιωτών και των επιχειρήσεων στην Κύπρο. 

Αξίζει να σημειωθεί πως η τράπεζα απασχολεί σήμερα 60 άτομα προσωπικό και βασικός της στόχος είναι η άμεση και ποιοτική εξυπηρέτηση των πελατών της, κάτι το οποίο, όπως διαφαίνεται, βρίσκει θετική ανταπόκριση από το κοινό.

Δειτε Επισης

Προειδοποιούν οι επόπτες... Παραμένουν αυξημένοι οι κίνδυνοι για το χρηματοπιστωτικό σύστημα της Ε.Ε.
Στην επενδυτική βαθμίδα BBB (χαμηλή) με σταθερή τάση η Εθνική Τράπεζα της Ελλάδας από DBRS
Τράπεζα Κύπρου: Στο Δ.Σ. Christian Philipp Hansmeyer και William Stuart
Αιφνιδιαστική παραίτηση του CEO της HSBC
Κνοτ (ΕΚΤ): Ρεαλιστική η μείωση επιτοκίων τον Ιούνιο
Δεν πείθει την Βουλή για φορολόγηση των υπερκερδών των τραπεζών το ΑΚΕΛ-«Προεκλογικό πυροτέχνημα»
Moody's: Πιστωτικά θετική για την Ελληνική η απόκτηση της CNP
Το ΑΕΠ της ευρωζώνης και ο οδικός χάρτης μείωσης των επιτοκίων
Κίνηση εντυπώσεων από ΑΚΕΛ με πρόταση νόμου για φορολόγηση των απροσδόκητων κερδών των τραπεζών
Εκνευρισμένοι με Νομική Υπηρεσία οι κουρεμένοι καταθέτες της Λαϊκής-«Πόση ικανοποίηση νιώθουν;»