Powered by

Η Blue Air έγινε πλήρες μέλος της ΙΑΤΑ

Πλήρες μέλος της IATA είναι από τις 19 Ιανουαρίου η αεροπορική εταιρεία Blue Air. Η ρουμανική εταιρεία εντάχθηκε πλήρως στη Διεθνή Ένωση Αεροπορικών Μεταφορών.

Σε σχετική ανακοίνωση της εταιρείας τονίζεται: «Αυτό το ορόσημο επιτεύχθηκε μετά την πρόσφατη πιστοποίηση IOSA (ΙΑΤΑ Επιχειρησιακή Αξιολόγηση της Ασφάλειας), που με περίπλοκους ελέγχους αξιολόγησε περισσότερα από 900 πρότυπα και βέλτιστες πρακτικές για την ασφάλεια των πτήσεων στα παρακάτω τμήματα: πτητικής λειτουργίας, επιχειρησιακό έλεγχο και την αναχώρηση της πτήσης, τη μηχανική συντήρηση των αεροσκαφών, λειτουργίες καμπίνας, επιχειρήσεις επίγειας εξυπηρέτησης, μεταφορές εμπορευμάτων και της διαχείρισης της ασφάλειας».

Η ΙΑΤΑ είναι διεθνής  οργανισμός  αεροπορίας με το μεγαλύτερο κύρος  στον κόσμο, με τη συμμετοχή πάνω από 260 διεθνών αεροπορικών εταιρειών παγκοσμίως και με παρουσία σε περισσότερες από 119 χώρες. Κυριότερες προτεραιότητες του περιλαμβάνουν τη μείωση του κόστους για τη βιομηχανία, την ανάπτυξη νέων τεχνικών προτύπων, για τη διευκόλυνση της καινοτομίας στον τομέα της διανομής, τη βελτίωση της παγκόσμιας ασφάλειας, την αλλαγή της βιομηχανίας, της κατάρτισης και της επιχειρησιακής τυποποίησης.

Ο Gheorghe Racaru, Γενικός Διευθυντής της Blue Air δήλωσε: «Η συμμετοχή μας στην ΙΑΤΑ είναι ένα σημαντικό και ιστορικό βήμα για την εταιρεία, ανοίγοντας νέες πόρτες για συνεργασίες με άλλες αεροπορικές εταιρείες, μέλη του οργανισμού, με στόχο να παρέχουμε στους επιβάτες μας ένα ευρύτερο δίκτυο διαδρομών και όπως πάντα, στις καλύτερες τιμές».

 

Δειτε Επισης

Όμιλος Λεπτός: Η ιστορία από το 1960, τα έργα ορόσημα και οι δραστηριότητες σήμερα
Στο 50% οι πληρότητες στα ξενοδοχεία το Πάσχα-Ετοιμάζονται για δύσκολη χρονιά οι ξενοδόχοι
Ζεσταίνεται η αγορά ενόψει Πάσχα-Η μάχη των προσφορών και το αδιαχώρητο στις υπεραγορές
Προειδοποιούν οι επόπτες... Παραμένουν αυξημένοι οι κίνδυνοι για το χρηματοπιστωτικό σύστημα της Ε.Ε.
WIZZ Experiences: Νέα πρόσθετη υπηρεσία για τους επιβάτες της Wizz Air
Βγάζει ξανά στην...αναφορά την Kition ο Χριστοδουλίδης-«Το κράτος δεν μπορεί να εκβιάζεται από οποιονδήποτε»
Στα €1,4 δισ. οι δαπάνες για ταξίδια Κυπρίων στο εξωτερικό το 2022
Νέο αίμα στην αγορά εργασίας με διεύρυνση της πρόσβασης φοιτητών από τρίτες χώρες
Τράπεζα Κύπρου: Στο Δ.Σ. Christian Philipp Hansmeyer και William Stuart
Ψηφίζουν εξωτερικό για τις πασχαλινές διακοπές τους οι Κύπριοι-Για 48ωρα οι κρατήσεις στο εσωτερικό