Προεδρικό: Καθ’ όλα νόμιμες οι ενέργειες για ωράριο

Η γνωμάτευση του Γενικού Εισαγγελέα δεν άφηνε κανένα άλλο περιθώριο στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας παρά την αναφορά του νόμου για το ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων στο Ανώτατο Δικαστήριο, δήλωσε ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Βίκτωρας Παπαδόπουλος.

Σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους, στο Προεδρικό Μέγαρο, ο κ. Παπαδόπουλος αναφερόμενος σε επικρίσεις κομμάτων σε σχέση με το θέμα του ωραρίου καταστημάτων, είπε ότι «για άλλη μία φορά διαπιστώνουμε πως επιδιώκεται με αφορμή καθ’ όλα νόμιμες και αιτιολογημένες ενέργειες του Προέδρου και της Κυβέρνησης, να δημιουργηθεί σκηνικό αντιπαράθεσης».

Ξεκαθάρισε ότι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας σέβεται απολύτως τις αποφάσεις των κομμάτων και της Βουλής, πάνω απ όλα όμως οφείλει να σέβεται το Σύνταγμα και να εργάζεται για την εύρυθμη λειτουργία του κράτους.

Υπενθύμισε παράλληλα σε αυτούς που επικρίνουν σήμερα πως «τα στοιχεία που έχουν κατατεθεί στη Βουλή επιβεβαιώνουν την εκτίμηση της Κυβέρνησης πως οι αποφάσεις της στο συγκεκριμένο τομέα, οδήγησαν σε δύο απτά και μετρήσιμα αποτελέσματα: Πρώτο, διορθώθηκαν οι στρεβλώσεις που δημιούργησαν οι αποφάσεις του παρελθόντος και δεύτερο, υπήρξαν θετικές επιπτώσεις τόσο στους εργαζόμενους όσο και, γενικότερα, στην οικονομία του τόπου μέσω της αναζωογόνησης του λιανικού εμπορίου».

Πρόσθεσε πως το επιπλέον στοιχείο που θα πρέπει να ληφθεί υπόψη είναι το γεγονός πως οι καταναλωτές έχουν δείξει την ικανοποίηση τους με τις εισηγήσεις της Κυβέρνησης, γεγονός που είχε επίπτωση και στην οικονομία του κλάδου.

Δειτε Επισης

Μειωμένες οι συνολικές πωλήσεις πετρελαιοειδών-Μικρή άνοδος στην αμόλυβδη βενζίνη
Ξάνθος Σαρρής: Η επέκταση της ΕΥΡΗΚΑ και η επόμενη γενιά
Οι Υπεραγορές Αλφαμέγα ανταμείβουν τους πελάτες τους με πολυτελή πιάτα MasterChef
Το βραβείο Red Dot Design 2024 στο νέο Hyundai Santa Fe
Μειώθηκαν στο μισό τα έσοδα από τη Διώρυγα του Σουέζ
Τα υβριδικά ψαλιδίζουν τα μερίδια αγοράς των βενζινοκίνητων-Οι κορυφαίες μάρκες του τριμήνου
Φέτος το Πάσχα οι προσφορές είναι επικές-Smartphones με €0 αρχικά και €200 έκπτωση
Υπουργείο Εμπορίου: Εφαρμόζονται κανονισμοί για έλεγχο της μεσιτείας όπλων
Κλειστά τα γενικά καταστήματα την Πρωτομαγιά-Τι ισχύει για όσους εργαστούν
Έπιπλα Andreotti: Η one-stop-shop επιλογή σου!