Grant Thornton: Βράβευση ως best leadership development programme

Το Managing Partners' Forum, ο επαγγελματικός φορέας που σκοπό έχει να αναδείξει την αξία της ηγεσίας και την αριστεία στη διοίκηση, βράβευσε την Grant Thornton με το ‘best leadership development programme’. Με κριτή μια ανεξάρτητη επιτροπή εμπειρογνωμόνων, το βραβείο αναγνωρίζει τον οργανισμό του οποίου το πρόγραμμα συνδυάζει σαφή δεδομένα των απαιτήσεων για ανέλιξη σε ηγετικές θέσεις με καινοτόμες παρεμβάσεις.

«Αποτελεί μεγάλη τιμή για την Grant Thornton αυτή η αναγνώριση," δήλωσε ο Σταύρος Ιωάννου, Διευθύνων Σύμβουλος της Grant Thornton Cyprus. "Αυτό το βραβείο αποδεικνύει ότι έχουμε κάτι το ιδιαίτερο στην Grant Thornton. H ανάπτυξη της ηγεσίας αποτελεί κορυφαία προτεραιότητα για μας, καθώς συνεχώς αναζητούμε τρόπους να βοηθήσουμε τους ανθρώπους μας να ξεκλειδώσουν τις δυνατότητές τους για ανέλιξη τόσο στο χώρο εργασίας τους αλλά και στις κοινότητες που ζούν. Συγχαρητήρια σε όλους τους ανθρώπους μας σε παγκόσμιο επίπεδο που καθιστούν τον οργανισμό μας επιτυχημένο».

Το Managing Partners' Forum δίνοντας το βραβείο είπε: «Από το 2008, η Grant Thornton έχει τρέξει το πρόγραμμα AMP, που στοχεύει στην ταχεία ανέλιξη των ανώτερων διευθυντικών στελεχών. Στα χρόνια που μεσολάβησαν 292 συμμετέχοντες από 43 εταιρείες-μέλη του δικτύου έχουν αποφοιτήσει επιτυχώς από το AMP και η ισχύς του προγράμματος συνεχίζεται.

"Το ολοκληρωμένο αυτό πρόγραμμα καθιστά τον οργανισμό σε θέση να εξυπηρετήσει καλύτερα τις ανάγκες των πελατών της. Οι κριτές εντυπωσιάστηκαν με την αυστηρότητα, τη λεπτομέρεια και την δυνατότητα ένταξης που έχουν οι εργοδοτούμενοι στο πρόγραμμα, γεγονός που έκανε την Grant Thornton να ξεχωρίσει ως ο φετινός νικητής."

 

Δειτε Επισης

Χρυσό βραβείο προστάτη του περιβάλλοντος στην ΑΗΚ μετά από αξιολόγηση ειδικών κριτηρίων
Cyta: Κέρδισε έφεση κατά της ΕΠΑ για επιβολή διοικητικού προστίμου €663.000
Νέα ετήσια αύξηση στη βιομηχανική παραγωγή τον Φεβρουάριο
Χορηγοί, απονεμητές, παρευρισκόμενοι... Όλες οι δηλώσεις από τα 16α IN Business Awards (vid)
Κύπρος Νικολαΐδης: Αυτό το βραβείο είναι σημαντικό για μένα, προέρχεται από την πατρίδα μου (vid)
Ηλίας Κόκκινος: Σημαντική αναγνώριση για την οικογένεια του Smoothie Factory το IN Business Award (vid)
Γιώργος Κοσιής & Σάββας Κοσιής: Επιβράβευση των κόπων και των προσπαθειών μας, δεν σταματάμε εδώ (vid)
ΚΕΒΕ: Επιταγή αξίας 14.000 ευρώ στο φιλανθρωπικό ίδρυμα «Τοξότης»
Γιώργος Μούντης: Επιβεβαίωση της σκληρής δουλειάς των συναδέλφων και συνεργατών μας το IN Business Award (vid)
Grant Johnson: Το μέλλον του τουρισμού στην Κύπρο προμηνύεται λαμπρό (vid)