Το «34 the shop» στη Μακαρίου

Ανάσες αναζωογόνησης δίνουν στη Λεωφόρο Μακαρίου της Λευκωσίας νέες αφίξεις καταστημάτων και όπως όλα δείχνουν από το Σεπτέμβριο ο δρόμος θα αποκτήσει νέα πνοή.

Το «34 the shop» μετακομίζει από τη Στασικράτου στη Μακαρίου, η οποία με χαμηλότερα ενοίκια ελκύει εκ νέου το ενδιαφέρον καταστηματαρχών.

Το Zara, το Benetton και το Top Shop είναι μερικά από αυτά που παρέμειναν στην περιοχή ενώ το «34 shop» αναμένεται ότι θα ανοίξει την πρώτη εβδομάδα του Σεπτέμβρη ακριβώς απέναντι από το παλιό Le Cafe σε ένα χώρο 220 τμ, με τρία επίπεδα.

Στο ισόγειο θα βρίσκονται τα γυναικεία, στο μεσοπάτωμα τα ανδρικά casual και στο υπόγειο τα ανδρικά κουστούμια και τα παπούτσια. Πέρα από τις μάρκες που έχει καθιερώσει το κατάστημα όπως Paul Smith, Nicole Farhi, Just Cavalli, U.S. Polo Assn., Silvian Heach, Fifty Carat (50C), Ocean Blue, Ipanema Flip Flops κ.α. θα εμπλουτιστεί με brands όπως τα Hanny Deep και τα Secret & Love όσον αφορά τα γυναικεία και τα A Fish named Fred, Bike Polo και Chunk Clothing στα αντρικά.

ΚΙΝΗΣΗ ΣΤΗ ΜΑΚΑΡΙΟΥ
Η κίνηση στην Μακαρίου φαίνεται πως μεταφέρεται στο κομμάτι από τα παλιά φανάρια της Τράπεζας Κύπρου (Citiplaza) μέχρι την οδό Ευαγόρου που οδηγεί στην Πλατεία Ελευθερίας, καθώς όταν και εφόσον ολοκληρωθεί η Πλατεία, το συγκεκριμένο κομμάτι θα επωφεληθεί τα μέγιστα.

Παράλληλα, υπάρχουν κατασκευαστικά σχέδια τα οποία αναμένουν έγκριση από τις αρμόδιες αρχές και περιλαμβάνουν την ανάπλαση όλου του κέντρου συμπεριλαμβανομένων και των οδών Ευαγόρου και Στασικράτους με ευρωπαϊκά κονδύλια.

 

Δειτε Επισης

Ολοκληρώθηκε ο 15ος Κυπριακός Διαγωνισμός Οίνου-Διαγωνίστηκαν 27 οινοποιεία
Ισραήλ: Ακυρώνει τη συμφωνία ελευθέρου εμπορίου με την Τουρκία
Φωνάζουν για απανωτές αυξήσεις στο χοιρινό οι υπεραγορές-Ζητούν παρέμβαση των θεσμών
Με μεγάλη επιτυχία η απογευματινή εκδήλωση της Gaggenau στη Λευκωσία (pics)
Άλκης Γαλατόπουλος: Πορεία πέραν των 60 ετών για την Novario-Tι είπε για την προσθήκη των προϊόντων Gaggenau
R. Ramalho: Τα προϊόντα Gaggenau προσφέρουν την εμπειρία της πολυτέλειας
Έρχεται νέα υπερσύγχρονη υπεραγορά Αλφαμέγα στο Παραλίμνι-Όλες οι πληροφορίες
Θέλουν να βάλουν πίεση σε ό,τι αφορά τον έλεγχο των τιμών στο λιανεμπόριο-Η πρόθεση της Βουλής
Κίνα: Άλμα 26,7% στις πωλήσεις επιβατικών οχημάτων στο τετράμηνο
Jumbo: Αυξημένες κατά περίπου 3% οι πωλήσεις των καταστημάτων στην Κύπρο το πρώτο τετράμηνο