Νέος επικεφαλής για την Πόρσε

Ο 44χρονος  Frank-Steffen Walliser αναλαμβάνει καθήκοντα ως ο νέος Αντιπρόεδρος της Πόρσε από την 1η Οκτωβρίου. Ανάμεσα στα καθήκοντα του θα είναι να επιβλέπει τις διεθνείς δραστηριότητες της εταιρείας, καθώς και την παραγωγή σπορ αυτοκινήτων. Ο Frank-Steffen Walliser είναι ο διάδοχος του 59χρονου Hartmut Kristen, ο οποίος πλέον θα έχει συμβουλευτικό ρόλο στην Επιτροπή για την Έρευνα και Ανάπτυξη. 

Ο Hartmut Kristen είχε μια μακρόχρονη σταδιοδρομία στην Πόρσε. Γεννημένος στο Βερολίνο, ο Kristen προσχώρησε στην εταιρεία το 1983, και από το 1994 ήταν υπεύθυνος για τις αγωνιστικές δραστηριότητες των πελατών και των οχημάτων GT. Το 2004 ανέλαβε ως Αντιπρόεδρος της Porsche Motorsport. Εκτός από την επέκταση των αγωνιστικών δραστηριοτήτων της Porsche σε όλο τον κόσμο, η προώθηση νέων, ταλαντούχων οδηγών αγώνων ήταν μέσα στα επιτεύγματά του. Υπό την καθοδήγησή του, προέκυψε το πιο ολοκληρωμένο πρόγραμμα για τη νεολαία στο μηχανοκίνητο αθλητισμό. 

Η Porsche  είναι ένα οικείο περιβάλλον και για τον Frank-Steffen Walliser. Μετά την απόκτηση διδακτορικού διπλώματος στον τομέα της μηχανολογίας, ειδικεύεται σε κινητήρες εσωτερικής καύσης, ενώ κατείχε τη θέση του Γενικού Διευθυντή Στρατηγικής από το 2003-2008. Ως ο νέος Αντιπρόεδρος της Porsche, ο Frank-Steffen Walliser θα είναι υπεύθυνος για τις διεθνείς δραστηριότητες της εταιρείας, καθώς και για την παραγωγή σπορ αυτοκίνητων. 

Δειτε Επισης

Global Chief Transformation Officer της Ogilvy ο Αντώνης Κόχειλας-Ποια τα νέα του καθήκοντα
Paul Sies: Μετά την αποχώρηση από Cyprus Airways, αναλαμβάνει CEO στην Journey Mentor
Με τον Σταυρό του Τάγματος Αξίας της Γερμανίας τιμήθηκε ο Καθηγητής Νικόλαος Ζαμπόγλου
Παρασημοφόρηση του επίτιμου Προξένου του Βελγίου Μάριου Ε. Λανίτη από το βελγικό κράτος
Danos Group: Νέος Chief Marketing Officer ο Κυριάκος Κοιλιάρης
Δρ. Τριαντάφυλλος Στυλιανόπουλος: Ο Κύπριος ερευνητής που εξασφάλισε €2,5 εκ. επιχορήγηση από την Ε.Ε.
Μάριος Γιωργούδης: Η επόμενη μέρα της αποχώρησης από τη θέση του γενικού διευθυντή του TechIsland
Ξάνθος Σαρρής: Ένας μεγάλος επιχειρηματίας, ηγέτης, και άνθρωπος
Ο Κύπριος Hassabis που διαπρέπει στον τομέα του AI και έγινε... ιππότης στο Ηνωμένο Βασίλειο
Φεύγει από τη NAGA μετά από δέκα χρόνια o Ben Bilski-Προχωρά σε νέα εγχειρήματα