Cyta: Διευκολύνσεις σε πελάτες με προβλήματα ακοής (video)

Με ένα ιδιαίτερο τρόπο επέλεξε η Cyta να στείλει φέτος τις ευχές της στους πελάτες, συνεργάτες και φίλους του Οργανισμού.

Η ηλεκτρονική κάρτα ευχών της Cyta δημιουργήθηκε με τη συνεργασία του Ιδρύματος  Συμφωνικής Ορχήστρας Κύπρου και της Σχολής Κωφών. Η ομάδα «Έκφραση» της Σχολής Κωφών ερμήνευσε κάτω από τους ήχους της Συμφωνικής Ορχήστρας Κύπρου τον «Μικρό Τυμπανιστή» σε μια επεξεργασία του Μαέστρου της κ. Άλκη Μπαλτά

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, "η ιδέα για την ηλεκτρονική κάρτα, η συνεργασία με τους συγκεκριμένους συντελεστές και το μήνυμα «Μοιραζόμαστε μαζί σας τη μαγεία της επικοινωνίας», δεν ήταν τυχαία, αφού η Cyta, ένα με την ιστορία της Κύπρου, έχει συνδεθεί από την ίδρυση της με την προσφορά στην κοινωνία και ειδικά σε ομάδες με προβλήματα στην επικοινωνία".

Συγκεκριμένα, η  Cyta στηρίζει με μια ολοκληρωμένη γκάμα προϊόντων, υπηρεσιών και λύσεων επικοινωνίας άτομα κάθε ηλικίας με δυσκολίες στην ακοή, την όραση ή την κίνηση, προσφέροντας ακόμη και σχετικό εξοπλισμό που μπορεί ο κάθε ενδιαφερόμενος να εξασφαλίσει από τα καταστήματα Cytashop σε όλη την Κύπρο σε τιμές κόστους. 

Επίσης, σημειώνεται ότι η πιο πρόσφατη πρωτοβουλία είναι η παροχή δωρεάν λεπτά τοπικών βιντεοκλήσεων (Video Calls) για πελάτες με προβλήματα ακοής, με τα προγράμματα RED της Cytamobile-Vodafone. 

Υπενθυμίζεται επίσης ότι, συνεχίζουν να ισχύουν και όλες οι υπόλοιπες ειδικές χρεώσεις στα προγράμματα pay monthly και soeasy pay as you go, που διευκολύνουν  τη ζωή και την επικοινωνία των κωφών ατόμων.

 

Δειτε Επισης

Cyta: Σε εξέλιξη περιστατικό απάτης μέσω γραπτών μηνυμάτων sms-Συστήνει προσοχή
Το ταξίδι της μετεγκατάστασης και γιατί οι ξένες tech εταιρείες... ψηφίζουν Κύπρο-Η Palta και η Wargaming
Γιατί έρχονται στην Κύπρο οι Google, Amazon, SalesForce & Binance;
Αλλαγής σκυτάλης στα ηνία της Cablenet-Νέος CEO ο Ιωάννης Μαυρίδης
Η AWS ανακοινώνει νέες καινοτόμες λειτουργίες για το Amazon Bedrock
ConsulTech: Ενώνει δυνάμεις με την αμερικανική TKI με στόχο τον ψηφιακό μετασχηματισμό των επιχειρήσεων
Είκοσι νέες ψηφιακές υπηρεσίες εντός του 2024-Τα πλάνα του Υφ. Έρευνας, Καινοτομίας και Ψηφιακής Πολιτικής
Με μεγάλη επιτυχία το «2ο Cyprus: The New Global Tech & Innovation Hub Summit» (pics)
Η Quadcode ενώνει δυνάμεις με την Capacitor Partners για το μεγαλύτερο Hackathon στην Κύπρο
Η Κύπρος ως ιδανικός προορισμός για να ζει, να εργάζεται και να δραστηριοποιεί κανείς τις επιχειρήσεις του