Aristo: Παρουσιάζει ακίνητα σε Ρώσους αγοραστές

Η Aristo Developers συμμετείχε πρόσφατα σε μια από τις μεγαλύτερες εκδηλώσεις ακινήτων που πραγματοποιήθηκε κατά την διάρκεια της Φθινοπωρινής περιόδου 2014 στη Ρωσία, στο Διεθνές Property Show στην Αγία Πετρούπολη.

Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, η έκθεση, η οποία πραγματοποιήθηκε στις 1 - 2 Νοεμβρίου 2014, φιλοξένησε περίπου 70 εταιρείες από 25 χώρες, προβάλλοντας πάνω από 3000 διαθέσιμα ακίνητα  σε διεθνές επίπεδο.

"Η Aristo Developers σε συνεργασία με το Sunterra Homes, μόνιμο εκθέτη στο Διεθνές Property Show στην Αγία Πετρούπολη παρουσίασε το χαρτοφυλάκιό της σε πιθανούς αγοραστές, ενώ ταυτόχρονα διευρύνει την παρουσία της στο εξωτερικό μέσω νέων συνεργατών και επενδυτών", αναφέρεται σχετικά.

Εκτός από την προώθηση των ακινήτων στο νησί, η Aristo Developers ενημέρωσε επίσης τους συμμετέχοντες σχετικά με τη δυνατότητα απόκτησης άδειας παραμονής στην Κύπρο, καθώς και τις εκπαιδευτικές ευκαιρίες που προσφέρονται στους ξένους φοιτητές στο νησί, μέσω δημόσιων και ιδιωτικών εκπαιδευτικών ιδρυμάτων διαφόρων επιπέδων.

Ο επικεφαλής της Αντιπροσωπείας στη Ρωσία, Πάμπος Χαραλάμπους διενήργησε το σεμινάριο όπου ενημέρωσε τους πιθανούς αγοραστές σχετικά με την Aristo Developers, τη διαδικασία αγοράς, τη ζωή στην Κύπρο και απάντησε σε ερωτήσεις.

Δειτε Επισης

ΕΒΕ Πάφου: Καμία προσφορά για γέφυρα σύνδεσης βιομ. περιοχών Μεσογής-Τρεμιθούσας
Μείωση 1,57% στις τιμές κατασκευαστικών υλικών τον Απρίλιο
ΕΒΕ Πάφου: Εντός Μαΐου η επιλογή της αναδόχου εταιρείας για προέκταση λεωφόρου Τάφοι των Βασιλέων
AstroBank: Επενδυτικές ευκαιρίες στην Πάφο
Όμιλος Λεπτός: Παραμένει πρωταθλήτρια στην πώληση ακινήτων σε ξένους υπηκόους η Πάφος
Συνεχίζει στην προεδρία του Συνδέσμου Μεγάλων Αναπτύξεων ο Ανδρέας Δημητριάδης
ΕΒΕ Πάφου: Επιτακτική η ανάγκη για δρόμο αερολιμένα-τουριστικής περιοχής Πάφου
Ετήσια αύξηση 13,1% στις άδειες οικοδομής και 16,9% στην αξία το πρώτο δίμηνο
Τα διαμερίσματα ωθούν την αγορά ακινήτων-Αύξηση στις τιμές, μείωση των πωλήσεων σε ξένους
Επενδυτικά ακίνητα με απόδοση σε μειωμένες τιμές από την Gordian